Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

rEvoluția digitală ajunge joi, 12 octombrie, la Craiova

Antreprenorii din Dolj și din județele învecinate participă joi, 12 octombrie 2017, la Craiova, la cea de-a 6 editie a proiectului national Business rEvolution: Digitalizarea – Trend sau Tsunami?.
Evenimentul se va desfășura la Hotel Ramada Plaza Craiova, începând cu ora 9.00 iar agenda completa a conferintei poate fi gasita in pagina dedicata a evenimentului, pe site-ul doingbusiness.ro.
,,Oportunitățile nu se întâmplă pur și simplu, ci le creezi’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferinței. ,,Îi învităm pe antreprenorii din Craiova să conștientizeze pe deplin oportunitățile create de lumea digitală în condițiile în care revoluția digitală pare să fie cel puțin la fel de importantă ca scrisul sau tiparul’’, a adăugăt acesta.
,,Companiile de astăzi trebuie să dea dovadă de agilitate și să treacă prin propria revoluție pentru a rămâne relevante în următorii ani, atâta timp cât Internetul și tehnologia au schimbat pentru totdeauna condițiile de afaceri’’ crede moderatorul conferinței, jurnalistul economic Radu Soviani.
Evenimentul din 12 octombrie 2017, de la Craiova, aduce în fața oamenilor de afaceri tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital si identifică direcțiile de digitalizare și automatizare a proceselor și activităților din companii, prezentând cele mai noi tehnologii care însoțesc transformarea digitală. Nu în ultimul rând, evenimentul identifică și analizeaza situatia economica dar si potentialul pietei locale.
Conferința este structurată în trei sesiuni. Prima, este dedicată analizei si previziunilor economice, strategiilor  pentru un management performant și de optimizare a costurilor dar și consultanței fiscale. Răspunde unor întrebări cheie precum: cum identificăm noi oportunități de business în piață, cum putem optimiza costurile, prin solutii smart, adaptate fiecarui tip de business, cum impactează noile modificari fiscale bunul mers al afacerii și la ce trebuie să fim atenți atunci când vorbim de activitățile fiscale din cadrul companiei. Speakerii acestei sesiuni vor fi: Radu Soviani, Analist si jurnalist economic, Dumitru Ion, CEO Kompass Romania si Doingbusiness.ro, Victor Vasile Voicu, Manager Cloud & Hosting Data Center, Telekom Romania si Alina Necsulescu, Tax Manager, KPMG Romania.
Cea de doua sesiune identifică inovația și digitalizarea ca punte între tehnologie și business-ul tradițional. Va răspunde întrebării esențiale: cum ne adaptăm strategia de marketing astfel încât să le oferim clienților experiențe noi, în condițiile transformării digitale și a noilor norme legislative (GDPR), exempificând prin situații concrete: Tudor Galoș – Marketing Consultant – Tudor Galoș Consulting, Elena Badea și Alexandra CernianValoria Business Solutions, in timp ce Gabriel Vladut, Presedinte ARIES Oltenia, va prezenta care este statusul digitalizării în România și care sunt provocările și trendurile pe acest segment.
Cea de-a treia sesiune – un atelier care excelează prin interactivitate, identifică tendințele și provocările pentru domeniul resurselor umane portretizând profilul noii generații dar și cele mai eficiente practici în atragerea, reținerea și recompensarea celor mai buni angajați.
 
Participarea la eveniment este gratuită (pentru doi reprezentanți din fiecare companie) iar înregistrarea se poate face în limita locurilor disponibile, pe site-ul www.doingbusiness.ro, în pagina dedicata evenimentului.
După conferința de la Craiova, seria Business rEvolution se va incheia cu editia de la Târgu Mureș (28 noiembrie).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S IMMO AG: Sun Plaza in Bucharest extended

Articolul următor

Harghita: Cea mai mare productie de cartofi de dupa Revolutie, in unele zone - 35 de tone/hectar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share