Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Graphtec – o nouă imagine

Compania Graphtec, specializată în mobilier comercial, rafturi de tabaco, stații de benzinărie, amenajare de magazin, semnalistică, litere independente, roof tops și altele, s-a rebranduit.
”Rebrandingul nostru vorbește despre o mai bună comunicare a valorilor noastre și nu despre o schimbare. Noi suntem aceiași. 120 de profesioniști, totalmente deschiși și cu o mare experiență în ceea ce facem. Noua noastră imagine vrea să spună dar și să ofere mai mult, vrea să aducă mai mari beneficii colaborării noastre, ca într-un proiect win / win pe care credem că este important să-l comunicăm tuturor.
Ca într-o familie, după 20 de ani, tragi linia și stai un moment să te gândești mai bine cine ai ajuns să fii, ce ai ajuns să faci și cu cine. Noi am făcut acum acest lucru și după două decenii de activitate am realizat că suntem mai mult decât o companie de producție de mobilier și semnalistică.
Am realizat că de fapt noi oferim soluții de business celor cu care colaborăm în proiecte comune: soluții de business personalizate pentru fiecare proiect, de la crearea schiței, până la garanția de funcționare extinsă a fiecărui produs al nostru”, susțin reprezentanții companiei.
Fondată în urmă cu două decenii, Graphtec are capacitatea, împreună cu cei 120 de specialiști, de a realiza toate tipurile de produse din industria de profil oricât de atipice sau complicate ar părea că pot fi ele. Graphtec a investit masiv in toate aspectele afacerii de la IT la echipamente industriale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferinţa “Conflict Resolution Day”, ediția a IV-a

Articolul următor

O nouă platformă de staţionare aeronave la Aeroportul Internațional Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share