Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Restaurantul Hotelului Privo din Târgu Mureş, cel mai bun din Europa

– Restaurantul hotelului Privo din Târgu Mureş a primit cea mai înaltă distincţie în cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel & SPA Awards Gala, organizat în Bangkok, Thailanda.
– Restaurantul a fost recompensat şi pentru cea mai bună experienţă culinară din România.
În cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel & SPA Awards Gala, Restaurantul Hotelului Privo din Târgu Mureş a primit cea mai înaltă distincţie.
Hotelul Privo este unul dintre cele mai premiate locaţii din România în cadrul unor competiţii internaţionale. Acesta este cel de-a 29-lea şi a fost înmânat în cadrul unei ceremonii fastuoase în Bangkok, Thailanda. De asemenea, a fost recompensat şi pentru cea mai bună experienţă culinară din România.
Responsabil pentru această înaltă distincţie este şi chef CMC Henrik Sebok. Echipa de la restaurantul hotelului Privo este condusă de executive chef Adrian Florescu. Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internaţional, precum şi posibilitatea organizării de evenimente corporate şi private, prezentări şi degustări tematice. Produsele sunt proaspete, organice. Clienţii au la dispoziţie şi un meniu săptămânal cu noutăţi culinare. Pieptul de raţă cu sos de merişoare şi mousse-ul de ciocolată Cacao Barry sunt preparatele vedetă.
Adina Plopeanu este proprietara şi managerul Privo. Amplasat într-o zonă retrasă şi liniştită, aproape de centrul oraşului Târgu Mureş, Privo este un concept hotelier în care istoria şi modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Hotelul oferă oaspeţilor săi camere şi apartamente exclusive care redefinesc criteriile de design şi confort.
Privo este un refugiu minimalist pentru business şi relaxare, unde designul propune un dialog cald şi primitor cu ansamblul istoric format din Vila Csonka şi parcul cu o suprafaţă de 3500mp.
Sursă foto: Hotel Privo Facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferinta Internationala de Business Diplomacy

Articolul următor

Afacerile Grupului Teraplast au cresut cu 4% în T3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share