Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA Romania, premiul special al juriului în cadrul Transilvania Tech Industry Awards

Gala Transilvania Tech Industry Awards, eveniment anual prin care se oferă recunoaștere companiilor din comunitatea clujeană și transilvăneană pentru eforturile de implementare a soluțiilor digitale, și-a desemnat, la sfârșitul săptămânii trecute, câștigătorii ediției din acest an.
Evenimentul a fost organizat de ARIES TRANSILVANIA, în cadrul seriei de evenimente TechFest 2017, în colaborare cu Centrul StartUp Transilvania, BRD, Primaria Cluj-Napoca. Alți parteneri implicați direct au fost: Tetarom – Tetapolis, Vitrina Advertising, ClujHUB, Microsoft, IBM.
Primarul Clujului a transmis un mesaj de apreciere pentru ceea ce aceste companii – și comunitatea IT&C în ansamblu – au realizat și continuă să facă pentru dezvoltarea Clujului.
”Firmele care activează la Cluj-Napoca în această industrie au asigurat în ultimii ani și continuă să ofere multe locuri de muncă bine plătite, pentru clujeni de toate vârstele. În același timp, repet, în aceste vremuri de dezvoltare tehnologică accelerată trebuie “să ne mișcăm foarte repede numai pentru a sta în același loc” (o metaforă ce mi-a rămas în minte din clasica poveste a lui Lewis Carroll). De aceea, municipalitatea clujeană își menține angajamentul de a fi alături de comunitatea de IT, de a oferi susținere prin politici publice deschise și orientate către viitor și de a fi receptivi la inițiativele inovatoare de a utiliza tehnologia pentru creșterea calității vieții tuturor cetățenilor acestui oraș”, a subliniat edilul municipiului Cluj-Napoca.
Premiul special al juriului a fost oferit companiei NTT DATA Romania, pentru implicarea în comunitate.
Gabriel Creţu de la Evozon Systems a fost desemnat “Antreprenorul anului în Tehnologie”, iar titlul “Tânărul Antreprenor al Anului în Tehnologie” i-a revenit lui Vizitiu Sveatoslav, de la Art Dynasty.
Startup-ul Anului în Tehnologie a fost desemnat Dollarbird, cu o aplicaţie în domeniul finanţelor personale. Compania Life is Hard a fost premiată pentru Inovaţie, pentru produsul CityHealth. Indeco Soft a luat premiu pentru “Cea mai bună soluție de e-guvernare”.
Sursa foto: facebook/Emil Boc

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Articolul următor

Silviu Stratulat, speaker at Eurogrowth 2017, a one-of-a-kind, cross-border M&A conference in London organized by ACG

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share