Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Groupama: Mobilitatea viitorului depinde de comportamentul în trafic al șoferilor

Pe 23 decembrie, la Cluj-Napoca, în cadrul Conferinței „ Mobilitatea viitorului” organizată de Camera Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER) , Groupama Asigurari va prezenta clauza Autocontrol, un proiect pilot, prin care şoferii pot beneficia de reduceri de până la 40% la prețul poliței, ȋn funcţie de comportamentul in trafic.
Acest comportament este evaluat printr-un dispozitiv telematic instalat pe autovehiculul clientului, care înregistrează o serie de informaţii privind stilul de condus, evenimentele ȋn trafic şi alte date relevante, pe baza cărora va fi oferit un rating. Clientii îşi pot verifica ȋn timp real ratingul şi îşi pot ajusta deci comportamentul, având astfel control direct asupra prețului poliţei. Groupama este primul asigurator din România care introduce acest dispozitiv pentru a permite actualizarea tarifului CASCO.
Clauza Autocontrol poate fi atașată unei polițe CASCO, atunci când clientul alege plata în 4 rate și prima totală este mai mare sau egală cu 800 euro/an. Achiziționarea acestei clauze oferă imediat o reducere de 20% la prima rată CASCO.
Mecanismul de funcţionare al clauzei Autocontrol este următorul – pe autovehiculul clienţilor care optează pentru această clauză, odată ce aceasta este activată, este instalat un dispozitiv telematic ce înregistrează o serie de informații precum zonele și drumurile pe care circulă autovehiculul, durata medie și numărul de călătorii, intervalele orare de utilizare, incidentele înregistrate, dar și date legate de stilul de condus al șoferului. Pe baza acestor indicatori, fiecare client primește un rating, ȋn funcţie de care prima este ajustata. Clienții își pot verifica în timp real ratingul, prin intermediul unei aplicații mobile sau online, ceea ce le dă posibilitatea să își ajusteze stilul de utilizare a autovehiculului, având astfel control asupra prețului asigurării contractate.
Clauza este disponibilă ȋn cadrul unui proiect pilot și se poate încheia în agențiile Groupama Asigurări din Cluj, București, Brașov, Buzău, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș și Timișoara pentru clienții noi care întrunesc condițiile de eligibilitate.
Puteți afla mai multe informații despre CASCO Autocontrol în cadrul conferinței  “Mobilitatea viitorului în Cluj-Napoca” care va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 9h30, la Hotel Napoca, sala Forum (adresa: strada Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca). Pentru înscrieri vă rugăm să accesați acest link: http://bit.ly/2iCjhqt

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Turkish Airlines Open 2017, jucat pe terenul Carya Golf Club pentru al doilea an consecutiv, câştigat de Justin Rose

Articolul următor

Zilele IT Cluj 2017, eveniment de referință despre Inovare, Programare și Tehnologii

Citește și:
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share