Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Babeș-Bolyai, reprezentanţă în Japonia

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca are, începând din această lună, un birou propriu la Universitatea din Kobe, devenind astfel prima universitate din România cu reprezentanţă în Japonia, dar şi în Asia.
Deschiderea biroului reprezintă un nou pas strategic în dezvoltarea internaţională a UBB şi atestă recunoaşterea calităţii actului educațional de la Universitatea Babeş-Bolyai. Biroul va susţine activităţile interuniversitare, diseminarea de informaţii, atragerea de studenţi, dar şi dezvoltarea colaborărilor pentru cercetări interdisciplinare, potrivit unui comunicat al UBB Cluj.
Rectorul UBB a vizitat mai multe instituții de învățământ superior din Kobe şi Tokyo, urmând a se stabili noi parteneriate strategice de colaborare, dezvoltarea de noi programe de internship pentru studenţi, colaborări pe parte academică, precum şi cu firme pentru activităţi de cercetare aplicată şi programe de pregătire. Universitatea din Kobe se află în Top 500 în Shanghai Ranking 2017, unul dintre cele mai prestigioase clasamente internaţionale ale universităţilor, fiind o universitate de top în Japonia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru modificarea și completarea legii nr 227/2015 privind Codul Fiscal poate avea un efect negativ asupra economiei Românești, conducând la scăderea investițiilor străine și a creării locurilor de muncă

Articolul următor

Banca Transilvania vrea să achiziţioneze 39% din a treia bancă din Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share