Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zece companii din Transilvania, premiate la Gala Campioni în Business

Zece companii româneşti din Transilvania active în domenii precum producţia de mobilier, de cosmetice sau de produse alimen­tare, dar şi în domeniul transpor­turilor au fost premiate pentru performanţa în afaceri în cadrul pro­iectului Campioni în business organizat la Cluj-Napoca. Împreună, aceste zece companii au afaceri de peste 1,5 miliarde de lei şi peste 5.300 de salariaţi.
Printre criteriile în funcție de care au fost evaluate companiile s-au numărat evoluția cifrei de afaceri și a numărului de angajați, precum și contribuția pe care companiile premiate au adus-o mediului de afaceri local sau regional în care își desfășoară activitatea. Companiile premiate au fost împărțite în patru categorii, în funcție de cifra de afaceri și de rezultatele obținute în ultimul an.
Companii cu cifra de afaceri mai mare de 15 mil. de euro:
ARAMIS
PAB ROMÂNIA
JIDVEI
Companii cu cifra de afaceri între 3 milioane de euro și 15 milioane de euro:
INOTEC
UNTOLD
COSMETIC PLANT
Premii speciale:
INNO ROBOTICS
COSM FAN
SUNIMPROF ROTTAPRINT
ROUTIER
Campioni în Business este un program dedicat antreprenoriatului, care descoperă, promovează și premiază cei mai de succes antreprenori români.
Campioni în Business reunește în fiecare an, în cadrul unor conferințe regionale, performeri ai mediului de business din România, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității precum și studii de caz.
În cadrul a trei evenimente anuale, în Cluj, Iași și București, Campioni în Business premiază modele de business si antreprenori care au avut curajul să investească și să creadă în misiunea lor, au creat locuri de muncă și au contribuit semnificativ la dezvoltarea economică a țării.
Sursa foto: facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

ELBI Electric & Lighting - 38 milioane euro, cifra de afaceri la 9 luni

Articolul următor

Aeroportul Iasi a inregistrat, in premiera, 1 milion de pasageri

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share