Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Evenimentul de referinta ArchiTECHture Conference&Expo aduce la Cluj-Napoca in 17 noiembrie, 17 speakeri internationali si nationali de renume, peste 65 de parteneri care sustin industria si 300 de arhitecti, primari si furnizori de servicii conexe domeniului.
Anuntam ca ArchiTECHture este Sold Out, fiind unul dintre evenimentele de referinta din domeniu la care participa an de an peste 300 de arhitecti si speakeri de renume. Anul acesta tematica este De la orasele inteligente la geometria satului, desfasurata pe 2 sali in paralel, cu tematici diferite.
#Casabuhnici: Studiu de caz la ArchiTECHture
Marius Soflete este membru fondator al biroului de proiectare Inginerie Creativa, fiind proiectant atestat de Case Pasive din anul 2014, fiind specializat in constructii din lemn, proiectare si executie de case pasive. In ultimii ani a realizat primele case pasive certificate de PassivHaus Institut Darmstadt in Romania, dar si o serie de proiecte experimentale, de la diverse structuri experimentale din lemn, la case cu baloti de paie si case independente energetic. Marius va sustine alaturi de Ovidiu Tifui, Fondator si Manager al ECOINSTAL Pompe de caldura prezentarea axata pe case pasive.
Line-up de exceptie
17 speakeri internationali si nationali vor prezenta din experienta acumulata. Lista speakerilor poate fi vizualizata pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro la sectiunea speakeri sau agenda.
Anna Grajper (M.Sc.Eng Arch. IARP), Bruno Vanbesien (OWNER Bruno Vanbesien Architects), Thomas Offermans si Willem Lucassen (Jo Coenene Architects), Serban Tiganas (Dr. Conf. Univ. & Presedinte Dico&Tiganas), Eugen Vaida (Presedinte al Asociatiei Monumentum), Diana Calfa (Managing Partner Morphoza), Caroline Fernolend (Director executiv Fundatia Mihai Eminescu), Gheorghe Damian (Primarul comunei Ciugud), Dorin Boila (BIA), Guttmann Szabolcs (Presedinte OAR Transilvania), Daniel Popa (Country Manager Reynaers), Lucian Caprarin (Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips Romania), Robert Mollner (Consultant arhitecti), Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool) au confirmat prezenta la eveniment.
In cadrul evenimentului, ArchiTECHture Conference & Expo aduce publicului prezent o serie de parteneri care ofera solutii pentru cladiri, proiecte si nu numai precum: Alukonigstahl, Grohe, Rockwool sau Knauf Insulation.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Gala Excelenței Afacerilor Italiene din Județul Timiș

Articolul următor

Remus Borza, Lucian Isar și Răzvan Nicolescu vin la Tîrgu Mureș

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share