Cluj Eveniment Ultimele stiri

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Evenimentul de referinta ArchiTECHture Conference&Expo aduce la Cluj-Napoca in 17 noiembrie, 17 speakeri internationali si nationali de renume, peste 65 de parteneri care sustin industria si 300 de arhitecti, primari si furnizori de servicii conexe domeniului.
Anuntam ca ArchiTECHture este Sold Out, fiind unul dintre evenimentele de referinta din domeniu la care participa an de an peste 300 de arhitecti si speakeri de renume. Anul acesta tematica este De la orasele inteligente la geometria satului, desfasurata pe 2 sali in paralel, cu tematici diferite.
#Casabuhnici: Studiu de caz la ArchiTECHture
Marius Soflete este membru fondator al biroului de proiectare Inginerie Creativa, fiind proiectant atestat de Case Pasive din anul 2014, fiind specializat in constructii din lemn, proiectare si executie de case pasive. In ultimii ani a realizat primele case pasive certificate de PassivHaus Institut Darmstadt in Romania, dar si o serie de proiecte experimentale, de la diverse structuri experimentale din lemn, la case cu baloti de paie si case independente energetic. Marius va sustine alaturi de Ovidiu Tifui, Fondator si Manager al ECOINSTAL Pompe de caldura prezentarea axata pe case pasive.
Line-up de exceptie
17 speakeri internationali si nationali vor prezenta din experienta acumulata. Lista speakerilor poate fi vizualizata pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro la sectiunea speakeri sau agenda.
Anna Grajper (M.Sc.Eng Arch. IARP), Bruno Vanbesien (OWNER Bruno Vanbesien Architects), Thomas Offermans si Willem Lucassen (Jo Coenene Architects), Serban Tiganas (Dr. Conf. Univ. & Presedinte Dico&Tiganas), Eugen Vaida (Presedinte al Asociatiei Monumentum), Diana Calfa (Managing Partner Morphoza), Caroline Fernolend (Director executiv Fundatia Mihai Eminescu), Gheorghe Damian (Primarul comunei Ciugud), Dorin Boila (BIA), Guttmann Szabolcs (Presedinte OAR Transilvania), Daniel Popa (Country Manager Reynaers), Lucian Caprarin (Area Technical Specification Manager, Saint-Gobain Rigips Romania), Robert Mollner (Consultant arhitecti), Emilian Grigore (Technical Support Manager Rockwool) au confirmat prezenta la eveniment.
In cadrul evenimentului, ArchiTECHture Conference & Expo aduce publicului prezent o serie de parteneri care ofera solutii pentru cladiri, proiecte si nu numai precum: Alukonigstahl, Grohe, Rockwool sau Knauf Insulation.
 

Related posts

Singurul oraş cu tren de mare viteză de 160 km/h vrea să mai cumpere 28 de tramvaie

Stefana Muresan

Cursurile de însoțitori de bord au trecut în online la Cluj

Nora Dumitrescu

Brinel se menține pe linia de afaceri și în grupul SNEF

Nora Dumitrescu

Finanțări din fonduri europene pentru atenuarea efectelor Covid-19

Traian Dan

NTT DATA Romania a inaugurat laboratorul de inovaţie “INNU18”

Stefana Muresan

FOTO Cum se culeg strugurii la -8 grade Celsius. Jidvei anunță o nouă serie de vinuri de gheață Eiswein Jidvei

Papuc Irina

Ministerul Transporturilor a emis ultimul set de autorizații pentru modernizarea căii ferate între Simeria și Arad, constructor asocierea Astaldi SpA – FCC Construccion SA – Salcef Construzioni Edili e Ferroviarie SpA – SC Thales Systems România SRL

Stefana Muresan

Cea mai înfricoșătoare pădure din lume, în Cluj

Stefana Muresan

Cinci localități din Transilvania în top 10 cele mai îmbătrânite orașe

Ligia Voro

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

redactia

CJ | Top playerii magazinelor online isi vand povestile in aceasta toamna!

Corteva Agriscience™ creează un sistem de finanțare nerambursabilă pentru dezvoltarea agriculturii cu impact pozitiv asupra climei   

Ligia Voro

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Nora Dumitrescu

Primul program de accelerare din România dedicat business-urilor de inteligență artificială: Investiții de 365.000 de euro pentru patru startupuri

Ion Surdu

Asocierea Aktor SA – Euro Construct Trading 98 SRL, câştigătoarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, de peste 850 milioane lei

redactia

Primăria Oradea restaurează statuia lui Emanuil Gojdu

Stefana Muresan

Nou operator de termie în București – Termoenergetica

Papuc Irina

Elvețienii de la Holcim vor finanța spitale din Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

Brașovul începe actualizarea Planului Urbanistic General cu peste 3,4 milioane lei, în cinci etape

Ion Surdu

Excursie la Budapesta, recompensa ContiTech Timișoara pentru angajaţii performanți

Stefana Muresan

Orange susţine comunitatea prin conectivitate şi echipamente pentru spitalele din prima linie

Ligia Voro

A fost modernizata singura sectie de chirurgie toracica din Cluj

Stefana Muresan

Orașele din Transilvania și Banat, reconectate aerian

Nora Dumitrescu

Manageri. Fermieri versus IT și Automotive

Ligia Voro

Leave a Comment