București Eveniment Ultimele stiri

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 târgul de Crăciun, iar seara de 8 decembrie va fi dedicată balului caritabil Noblesse , fondurile strânse în urma acestui eveniment urmând a fi donate Fundației “Șansă la Viitor”.
Palatul Noblesse – Lifestyle Palace are experiența organizării unor evenimente pline de eleganță ce se adresează unui public pe măsură. Noblesse Palace Christmas Fair este un târg de basm, sub strălucirea luminilor de vis, o călătorie fascinantă printre obiecte și interioare rafinate, printre gusturi și arome ce te vor purta în lumea fermecată a Sărbătorilor de Iarnă. Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente deosebite. Târgul se deschide pe 8 decembrie, la amiază. Iar în aceeași seară, începând cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociația Culturală Noblesse.
”Noblesse Christmas Ball este o invitație să celebrăm noblețea gestului de a dărui. Ne propunem ca acest eveniment să adune în jurul său o comunitate care apreciază valori ca generozitatea, noblețea interioară, solidaritatea si sa devina un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv.”-Loredana Preda, CEO Noblesse Group.
Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite dansatorii Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu), iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion si pianistul Robert Creimerman  ii vor incanta cu un moment muzical memorabil.
Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor” se alătură balului caritabil din 8 decembrie și va contribui la expoziția cu vânzare cu opere ale unor artiști contemporani (IRLO și colegii lui din Noua Ordine Murală). “Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui eveniment ce dă tonul bunului gust în capitală. Este o ocazie foarte bună pentru noi să ne prezentăm și să fim alături de vizionari, de oameni care înțeleg că viitorul nostru comun sunt copiii. ” a declarat Tudor Anghel, unul din fondatori. Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate. Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical , cât și pe parte de strângere de fonduri.
Balul caritabil Noblesse Christmas Ball, găzduit de Palatul Noblesse-Lifestyle Palace va avea loc pe 8 decembrie incepand cu ora 19:00 și va fi mai mult decât o petrecere elegantă. Va fi o seară ce încurajează generozitatea și preocuparea pentru o cauză care ne privește pe toți – sănătatea copiilor. Obiectele de artă expuse vor fi un cadou cu încărcătură emoțională pentru cei dragi, mai ales știind că banii obținuți vor fi donați pentru dotarea unei clinici.
Pentru mai multe detalii despre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”, misiunea acesteia și planuri de viitor, ne puteți contacta la pr@sansalaviitor.com sau la telefon 0722.607.568 – Irina Alexe.
Pentru detalii privind târgul de Crăciun de la Palatul Noblesse și Balul caritabil Noblesse Christmas Ball din 8 decembrie, puteți urmări (sau vă puteți înscrie) pe pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/247192755806433/ sau la event.manager@palatulnoblesse.ro.
Accesul la târg se face exclusiv pe bază de bilet in valoare de 15 lei/persoana, suma incasata fiind deasemenea donata catre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.
 
 

Related posts

Comerțul cu amănuntul, în creștere în România, față de statele UE

Papuc Irina

Petre Daea: Președinția României la Consiliul UE are de gestionat 29 de dosare pe agricultură și piscicultură

redactia

Cu aplicația DreamLab puteți ajuta la lupta împotriva cancerului la sân

Ligia Voro

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Ligia Voro

Ceaiurile produse de Fares la Orăştie ajung în Norvegia, Cipru, Ungaria şi Marea Britanie

redactia

Tarom, dar special pentru toţi copiii pasageri

redactia

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Zona Baia Sprie va avea hărți de mari dimensiuni pentru traseele turistice

Nora Dumitrescu

Clujenii de la ACI mizează pe afaceri de 35,5 mil. euro

Stefana Muresan

Tarom și WizzAir reiau zborurile de pe Aeroportul Satu Mare spre București și Luton

Traian Dan

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, vânzări de 30 mil euro la export

Stefana Muresan

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Traian Dan

Cesiro din Sighişoara, cu afaceri de 9 mil. euro în S1, țintește piețele din Brazilia, Ar­gen­tina şi Ucraina

Stefana Muresan

Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine”  

Ligia Voro

Desant german în Transilvania. “Aici se face adevăratul business”

redactia

31 de proiecte europene trimise spre finanțare din “capitala” Sălajului

Nora Dumitrescu

„Aeroportul viitorului”: Aeroportul de la Ghimbav, primul din țară care va avea un turn de control virtual

Stefana Muresan

Super Farm Land – accesorii pentru toţi fermierii

Stefana Muresan

Restaurantul Hotelului de Gheaţă va purta, în acest an, numele „Ferdinand I al României”

redactia

Aeroportul Internațional Iași, nou record de trafic – avans de 10% în 2018

redactia

B | Depunere cereri pentru ajutorul la motorina – trimestrul I

Inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards & Investment Forum

Ionut Oprea

Acționarii BVB și-au dublat investiția în doar patru ani din creșterea prețului acțiunilor și din dividende

Stefana Muresan

Leave a Comment