București Eveniment Ultimele stiri

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 târgul de Crăciun, iar seara de 8 decembrie va fi dedicată balului caritabil Noblesse , fondurile strânse în urma acestui eveniment urmând a fi donate Fundației “Șansă la Viitor”.
Palatul Noblesse – Lifestyle Palace are experiența organizării unor evenimente pline de eleganță ce se adresează unui public pe măsură. Noblesse Palace Christmas Fair este un târg de basm, sub strălucirea luminilor de vis, o călătorie fascinantă printre obiecte și interioare rafinate, printre gusturi și arome ce te vor purta în lumea fermecată a Sărbătorilor de Iarnă. Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente deosebite. Târgul se deschide pe 8 decembrie, la amiază. Iar în aceeași seară, începând cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociația Culturală Noblesse.
”Noblesse Christmas Ball este o invitație să celebrăm noblețea gestului de a dărui. Ne propunem ca acest eveniment să adune în jurul său o comunitate care apreciază valori ca generozitatea, noblețea interioară, solidaritatea si sa devina un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv.”-Loredana Preda, CEO Noblesse Group.
Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite dansatorii Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu), iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion si pianistul Robert Creimerman  ii vor incanta cu un moment muzical memorabil.
Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor” se alătură balului caritabil din 8 decembrie și va contribui la expoziția cu vânzare cu opere ale unor artiști contemporani (IRLO și colegii lui din Noua Ordine Murală). “Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui eveniment ce dă tonul bunului gust în capitală. Este o ocazie foarte bună pentru noi să ne prezentăm și să fim alături de vizionari, de oameni care înțeleg că viitorul nostru comun sunt copiii. ” a declarat Tudor Anghel, unul din fondatori. Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate. Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical , cât și pe parte de strângere de fonduri.
Balul caritabil Noblesse Christmas Ball, găzduit de Palatul Noblesse-Lifestyle Palace va avea loc pe 8 decembrie incepand cu ora 19:00 și va fi mai mult decât o petrecere elegantă. Va fi o seară ce încurajează generozitatea și preocuparea pentru o cauză care ne privește pe toți – sănătatea copiilor. Obiectele de artă expuse vor fi un cadou cu încărcătură emoțională pentru cei dragi, mai ales știind că banii obținuți vor fi donați pentru dotarea unei clinici.
Pentru mai multe detalii despre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”, misiunea acesteia și planuri de viitor, ne puteți contacta la pr@sansalaviitor.com sau la telefon 0722.607.568 – Irina Alexe.
Pentru detalii privind târgul de Crăciun de la Palatul Noblesse și Balul caritabil Noblesse Christmas Ball din 8 decembrie, puteți urmări (sau vă puteți înscrie) pe pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/247192755806433/ sau la event.manager@palatulnoblesse.ro.
Accesul la târg se face exclusiv pe bază de bilet in valoare de 15 lei/persoana, suma incasata fiind deasemenea donata catre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.
 
 

Related posts

Eficiența soluțiilor propuse de Guvern, disecată de IMM-uri. Propuneri noi

Traian Dan

Bucureşti, Cluj şi Timiş- cele mai multe imobile vândute în februarie

Stefana Muresan

Patru proiecte inovative din Transilvania de Nord, finanțate de Europa

Nora Dumitrescu

FOTO: Unilever Food Solutions a adus bucătarii profesioniști împreună la #ChefsForChefs Cluj 2018

redactia

CJ Cluj: Se extinde reteaua de alimentare cu apa potabila din Chiuiesti

Stefana Muresan

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Stefana Muresan

Un an de la listare pe NYSE pentru Endava, capitalizare aproape dublă

Ligia Voro

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

Rata de adopție a soluțiilor și a aplicațiilor de online banking este în plină crește în Europa

Ion Surdu

Investiţie în aparatură de înaltă performanţă la spitalul din Târgu Mureș

Ligia Voro

Cafea vândută în pahare comestibile în Zalău

Stefana Muresan

Roman SA va încheia anul cu o producție de 33 de camioane

Stefana Muresan

Care vor fi marile investiții ale anului în Zalău

Nora Dumitrescu

TeraPlast a încheiat un contract de market maker cu BRK Financial Group 

Ligia Voro

Moment aniversar pentru Asociația OncoHelp, care împlinește 15 ani de existență

Nicolae Pop

EnergoBit contestă amenda Consiliului Concurenţei şi merge în instanţă

Ligia Voro

Întâlnire strategică între ministrul Sănătății și reprezentanții Palmed

Stefana Muresan

Apulum Alba Iulia – de la cadouri pentru Castro, Gaddafi și Kim Ir Sen, la afaceri de zeci de milioane de euro pe piața liberă

redactia

Japonezii de la Nidec și Universitatea din Oradea deschid laboratorul ”Industry 4.0”

redactia

Conferinta „Litigii pe Fonduri Europene” – Program OLAF – Hercule III, Cluj-Napoca, 27-28 septembrie

redactia

Cel mai mare parc etnografic din România se extinde la 42 hectare. Investiție de 10 milioane euro

Stefana Muresan

Lidl va avea patru bănci de alimente în zona Transilvaniei

Nora Dumitrescu

Delgaz Grid investeşte peste 7 mil. lei în echipamente moderne de detectare a eventualelor scăpări de gaze

Stefana Muresan

Premierul României, în inspecție la două fabrici din Maramureș

Nora Dumitrescu

Leave a Comment