București Eveniment Ultimele stiri

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Palatul Noblesse-Lifestyle Palace  organizează în perioada 8-10 decembrie 2017 târgul de Crăciun, iar seara de 8 decembrie va fi dedicată balului caritabil Noblesse , fondurile strânse în urma acestui eveniment urmând a fi donate Fundației “Șansă la Viitor”.
Palatul Noblesse – Lifestyle Palace are experiența organizării unor evenimente pline de eleganță ce se adresează unui public pe măsură. Noblesse Palace Christmas Fair este un târg de basm, sub strălucirea luminilor de vis, o călătorie fascinantă printre obiecte și interioare rafinate, printre gusturi și arome ce te vor purta în lumea fermecată a Sărbătorilor de Iarnă. Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presărate cu surprize și momente deosebite. Târgul se deschide pe 8 decembrie, la amiază. Iar în aceeași seară, începând cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociația Culturală Noblesse.
”Noblesse Christmas Ball este o invitație să celebrăm noblețea gestului de a dărui. Ne propunem ca acest eveniment să adune în jurul său o comunitate care apreciază valori ca generozitatea, noblețea interioară, solidaritatea si sa devina un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv.”-Loredana Preda, CEO Noblesse Group.
Vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite dansatorii Marian Miulet & Maria Popa, Daniel Constantin & Irina Ștefănescu), iar violoncelistul Valentin Dimitrie Simion si pianistul Robert Creimerman  ii vor incanta cu un moment muzical memorabil.
Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor” se alătură balului caritabil din 8 decembrie și va contribui la expoziția cu vânzare cu opere ale unor artiști contemporani (IRLO și colegii lui din Noua Ordine Murală). “Este o onoare pentru noi să fim partenerii unui eveniment ce dă tonul bunului gust în capitală. Este o ocazie foarte bună pentru noi să ne prezentăm și să fim alături de vizionari, de oameni care înțeleg că viitorul nostru comun sunt copiii. ” a declarat Tudor Anghel, unul din fondatori. Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate. Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical , cât și pe parte de strângere de fonduri.
Balul caritabil Noblesse Christmas Ball, găzduit de Palatul Noblesse-Lifestyle Palace va avea loc pe 8 decembrie incepand cu ora 19:00 și va fi mai mult decât o petrecere elegantă. Va fi o seară ce încurajează generozitatea și preocuparea pentru o cauză care ne privește pe toți – sănătatea copiilor. Obiectele de artă expuse vor fi un cadou cu încărcătură emoțională pentru cei dragi, mai ales știind că banii obținuți vor fi donați pentru dotarea unei clinici.
Pentru mai multe detalii despre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”, misiunea acesteia și planuri de viitor, ne puteți contacta la pr@sansalaviitor.com sau la telefon 0722.607.568 – Irina Alexe.
Pentru detalii privind târgul de Crăciun de la Palatul Noblesse și Balul caritabil Noblesse Christmas Ball din 8 decembrie, puteți urmări (sau vă puteți înscrie) pe pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/247192755806433/ sau la event.manager@palatulnoblesse.ro.
Accesul la târg se face exclusiv pe bază de bilet in valoare de 15 lei/persoana, suma incasata fiind deasemenea donata catre Fundația pentru Copii “Șansă la Viitor”. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.
 
 

Related posts

Bucureștiul și Brașovul, destinații recomandate de Forbes

Stefana Muresan

Cities of Tomorrow #7: Communities in Focus – Gândire globală. Acțiune locală.

Stefana Muresan

Primarii marilor orașe din România vor face schimb de bune practici la Cluj

redactia

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Stefana Muresan

MHP Consulting Romania a semnat contractul de închiriere pentru 5.300 mp spații de birouri în Record Park

Ligia Voro

Fortech atinge pragul de 700 de ingineri software

redactia

Noul Sun Plaza – finalizat de S IMMO

Stefana Muresan

Oficial ungar: Un milion de euro, investiți în calea ferată de mare viteză Cluj-Napoca-Budapesta

Stefana Muresan

CONTRACTOR Engineering & Construction

Transilvania Business

Sistemul Român de Verificare al Medicamentelor devine operațional!

Nicolae Pop

Tehnologia revoluționează sistemul medical și industria farmaceutică. iCEE.health revine în București, pe 14 iunie

Stefana Muresan

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Stefana Muresan

Investiţie de 25 mil. euro pentru reabilitarea a 63 km de drumuri judeţene din Arad

Stefana Muresan

Contractul pentru salubrizarea și deszăpezirea străzilor din Alba Iulia, adjudecat de constănțenii de la Polaris. Contract de 1,3 milioane de lei pe an

redactia

Bosch a investit peste 76 de milioane de euro în România în 2019. Perspective pentru 2020

Papuc Irina

Uzinele Tenaris au trimis echipament medical la Zalău și Călărași

Nora Dumitrescu

Tratamentul inventat de bănățeanul Adrian Bot, doctor în biotehnologie, rezultate uluitoare în leucemie

redactia

Studenții de la Universitatea Tehnică programează roboți în colaborare cu Accenture pentru a răspunde provocărilor industriei X.0

Stefana Muresan

Conferința directorilor generali ai aeroporturilor membre în AAR  

Ligia Voro

EximBank finanțează Grupul Arsat de la Arad cu 11 milioane de euro

Papuc Irina

Spitalul Pelican din Oradea a deschis o secție de Pediatrie

Traian Dan

Povestea certificarii europene a Salamului de Sibiu

Ionut Oprea

Proiecte de sănătate și educație de peste 30 milioane de lei în Sibiu

Ligia Voro

Nuclearelectrica a semnat un contract de market maker cu BRK Financial Group

Ligia Voro

Leave a Comment