Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IRUM, investiţii de 1,9 milioane de euro în dezvoltarea fabricii de tractoare din Reghin

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, a derulat în acest an investiţii de aproximativ 1,9 milioane de euro, în pro­iec­te de modernizare a atelierelor de lucru şi în pro­grame de cercetare şi dezvoltarea a produselor. În urma acestor in­vestiţii, compania a realizat în primele nouă luni o creş­tere de aproximativ 18% a capacităţii de producţie, potrivit zf.ro.
IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare şi uti­laje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agri­co­le, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru între­ţi­nerea drumurilor forestiere, însă realizează şi piesele afe­rente acestora. 15% din producţia de uti­la­je de la Reghin merge la export, partenerii de afaceri fiind diverse firme de exploatare forestieră din Spa­nia şi Bulgaria, dar şi producători de utilaje din Ger­ma­nia, Franţa şi Italia.
IRUM a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de peste 72 mil. lei (16 mil. euro), un profit net de 9,7 mil. lei (circa 2,2 mil. euro) şi cu un număr mediu de 406 angajaţi, potrivit mfinanţe.ro. Pentru anul în curs, producătorul din Reghin a bugetat afaceri în creştere faţă de 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fostul suveran al României, Regele Mihai I, a murit

Articolul următor

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea centurii Comarnic, care va fi gata peste șapte luni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share