Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Anul 2017, cu două recorduri pentru Rombat Bistrita

Luna noiembrie din 2017 a fost cea mai bună lună a ROMBAT Bistrița din ultimii 10 ani, anunță oficialii companiei. Potrivit bistritabusiness.ro, două recorduri au fost doborâte în luna trecută: cea mai mare producție de baterii (292.177 bucăți) și cea mai bună vânzare de baterii (288.525 bucăți).
2017 a reprezentat al treilea an consecutiv de creștere a vânzărilor iar luna noiembrie a fost cea mai bună lună din punct de vedere al vânzărilor, din ultimii 10 ani, pe piata aftermarket din România.
“(…) Acest lucru este o confirmare clară că strategia implementată începând cu 2014 este una de succes. Pe lângă această performanță extraordinară, am reușit să îmbunătățim indiscutabil și rating-ul privind imaginea mărcii ROMBAT, lucru și mai greu de obținut în lumea bateriilor. Desigur că acest lucru nu ar fi fost posibil fără colegii mei din vânzări și marketing care au dus bătălia efectivă pe teren și cărora le multumesc! În aceeași măsură le mulțumesc și distribuitorilor și clienților noștri“, susține Eduard Croitou, director vânzări și marketing.
ROMBAT, cel mai mare producător de acumulatori auto din România, a încheiat 2016 cu afaceri de 77,1 milioane euro, profit net de 4,9 milioane euro și un număr de 724 angajați. Și aceste cifre, aferente anului trecut, au reprezentat recorduri all-time.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 140 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din Timis, prin PNDL

Articolul următor

Studiu: 60% din industria IT, controlată de marii investitori străini

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share