Cluj Investitii Sanatate Ultimele stiri

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Prof. univ. dr. Constantin Ciuce, fost rector al Universității de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” (UMF) va conduce primul spital privat cu servicii integrate din Cluj Napoca, realizat de rețeaua de sănătate Regina Maria în cadrul unei investiții de 15 milioane de euro.
Cu o suprafata de 7.000 mp, noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.
”Suntem bucuroși și onorați să îl avem alături de noi pe profesorul Constantin Ciuce, un etalon în ceea ce privește înalta pregătire și calitatea actului medical. Avem certitudinea că experiența sa profesională, precum și echipa formidabilă de medici de aici, vor transforma spitalul într-un reper de excelență medicală. Ne dorim să susținem performanța medicală clujeană, în folosul pacienților și pentru îmbunătățirea calității vieții acestora și avem toată încrederea în rolul extraordinar pe care noul nostru director medical îl va avea în tot acest proces”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.
Medic primar, cu dublă specializare în chirurgie generală și vasculară și o experiență clinică dobândită în peste 35 de ani de activitate chirurgicală, Constantin Ciuce a abordat de-a lungul carierei cazuri din ce în ce mai dificile. Astfel, a ajuns să opereze pacienți cu afecțiuni digestive benigne și maligne, de la esofag la rect, afecțiuni ale ficatului, pancreasului sau ale splinei, endocrine – tiroidă, paratiroidă, suprarenale, timus, patologie vasculară arterială a membrelor și a organelor abdominale, venoasă și limfatică.
Printre principalele atribuții ale doctorului Ciuce în noua funcție se regăsesc trainingul și mentoratul profesioniștilor capabili să profeseze la standardele medicinei actuale și dornici să privească în viitor, dispuși să lucreze în echipă; crearea unui mediu în care respectul pentru demnitatea omului bolnav să devină reflex; adoptarea progreselor tehnologice cu beneficii demonstrate pentru pacienți; identificarea potențialelor probleme cu care se poate confrunta personalul medical și găsirea de soluții pentru remedierea lor.
În plus, acesta va fi responsabil de evaluarea periodică a activității medicale și a gradului de satisfacție a pacienților, va gestiona programe de educație continuă pentru personalul medical și va monitoriza implementarea standardelor de calitate și siguranță din noua unitate medicală.
Constantin Ciuce se bucură de o activitate intensă publicistică și editorială, în cercetare experimentală și clinică, dar și academică, este organizatorul a numeroase manifestări științifice și membru în societăți importante din țară și străinătate.
In Cluj, reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.
Sursa foto: reginamaria.ro

Related posts

Transgaz, profit în creştere cu 21% în 9 luni

Stefana Muresan

VO Bacău – lucrările au început cu 4 luni mai devreme 

Ligia Voro

JTRE has selected contractors for the Eurovea extension, including the first Slovak skyscraper

Papuc Irina

Investitie noua pentru ANTARES

Ionut Oprea

Recrutari pentru fabrica Bosch din Jucu

Ionut Oprea

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

A1, Orăștie-Sibiu, se închide mâine pentru 24 de ore

Ligia Voro

Topul afacerilor din Zona industrială vest a Sibiului

Stefana Muresan

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

Promenada Sibiu, inaugurat oficial de NEPI Rockcastle

Papuc Irina

Ciserom, fabrica din Sebes care incalta de aproape un secol Europa

Stefana Muresan

Platforma Romplumb, scoasă la vânzare cu 5,2 milioane euro

Nora Dumitrescu

Va pierde Timişoara titlul de Capitală Europeană 2021?

Ligia Voro

Oradea va construi apartamente pentru angajații companiilor din Parcul Industrial

Traian Dan

Un tablou de Adrian Ghenie a fost vândut cu aproape 3 milioane de euro

Stefana Muresan

Dunwell, atuuri și repere în piața de industrial

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. MobilaDalin – mobilier tapițat de top, fabricat în România

Transilvania Business

Laborator de nanotehnologie, inaugurat la UBB

redactia

România Construiește – o campanie de comunicare DEVO 2020 International Forum of Large Developers

Papuc Irina

UMFST Târgu Mureș va școlariza studenți în Germania

Stefana Muresan

Managerii din Industrie, Construcții și Comerțul cu amănuntul sunt optimiști

Traian Dan

Admitere la USAMV Cluj: 1766 locuri licenţă şi 737 locuri master

Stefana Muresan

Secțiune dedicată Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

redactia

Guvernul majorează suma alocată subvenţiei acordate pentru motorina folosită în agricultură

redactia

Leave a Comment