Cluj Investitii Sanatate Ultimele stiri

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Prof. univ. dr. Constantin Ciuce, fost rector al Universității de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” (UMF) va conduce primul spital privat cu servicii integrate din Cluj Napoca, realizat de rețeaua de sănătate Regina Maria în cadrul unei investiții de 15 milioane de euro.
Cu o suprafata de 7.000 mp, noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.
”Suntem bucuroși și onorați să îl avem alături de noi pe profesorul Constantin Ciuce, un etalon în ceea ce privește înalta pregătire și calitatea actului medical. Avem certitudinea că experiența sa profesională, precum și echipa formidabilă de medici de aici, vor transforma spitalul într-un reper de excelență medicală. Ne dorim să susținem performanța medicală clujeană, în folosul pacienților și pentru îmbunătățirea calității vieții acestora și avem toată încrederea în rolul extraordinar pe care noul nostru director medical îl va avea în tot acest proces”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate Regina Maria.
Medic primar, cu dublă specializare în chirurgie generală și vasculară și o experiență clinică dobândită în peste 35 de ani de activitate chirurgicală, Constantin Ciuce a abordat de-a lungul carierei cazuri din ce în ce mai dificile. Astfel, a ajuns să opereze pacienți cu afecțiuni digestive benigne și maligne, de la esofag la rect, afecțiuni ale ficatului, pancreasului sau ale splinei, endocrine – tiroidă, paratiroidă, suprarenale, timus, patologie vasculară arterială a membrelor și a organelor abdominale, venoasă și limfatică.
Printre principalele atribuții ale doctorului Ciuce în noua funcție se regăsesc trainingul și mentoratul profesioniștilor capabili să profeseze la standardele medicinei actuale și dornici să privească în viitor, dispuși să lucreze în echipă; crearea unui mediu în care respectul pentru demnitatea omului bolnav să devină reflex; adoptarea progreselor tehnologice cu beneficii demonstrate pentru pacienți; identificarea potențialelor probleme cu care se poate confrunta personalul medical și găsirea de soluții pentru remedierea lor.
În plus, acesta va fi responsabil de evaluarea periodică a activității medicale și a gradului de satisfacție a pacienților, va gestiona programe de educație continuă pentru personalul medical și va monitoriza implementarea standardelor de calitate și siguranță din noua unitate medicală.
Constantin Ciuce se bucură de o activitate intensă publicistică și editorială, în cercetare experimentală și clinică, dar și academică, este organizatorul a numeroase manifestări științifice și membru în societăți importante din țară și străinătate.
In Cluj, reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.
Sursa foto: reginamaria.ro

Related posts

Dezvelirea bustului regelui Decebal la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

redactia

MedLife, cifră de afaceri 606,16 mil. lei pentru primele 9 luni ale anului

redactia

Rusia va avea consulat la Șimleu Silvaniei

Nora Dumitrescu

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

redactia

PRIMER: Ce ar trebui sa stie pacientii despre mecanismului de serializare si verificare a medicamentelor

redactia

Italienii de la Ditre, încă 150 de angajări la Arad

Stefana Muresan

Transurbis își cumpără 30 de noi autobuze electrice

Nora Dumitrescu

Cele mai mari zece companii din industrie –printre care Continental, Autoliv, Takata şi Michelin – afaceri de 53 de miliarde de lei

Stefana Muresan

5 ani de „5 To Go”, cel mai mare lanţ de cafenele din România: brandul se îndreaptă în afara țării

Papuc Irina

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

MOL vrea să ridice 13 benzinării pe Autostrăzile 1 și 2

Nora Dumitrescu

Team Xior / DubbeLL / Mecanoo wins with “BrinkToren” tender for last lotat prime location Overhoeks in Amsterdam

Ionut Oprea

Clujul va avea platformă de elicoptere SMURD lângă complexul Hasdeu

Nora Dumitrescu

Zalăul începe să strângă organizat deșeurile de produse electrice

Nora Dumitrescu

AFIR lansează un portal unic cu informații despre fonduri europene pentru agricultură şi dezvoltare rurală

Stefana Muresan

Aparat inovativ de monitorizare a calității aerului din clădiri, lansat pe piață de UBB

redactia

De la orașele inteligente, la geometria satului – ArchiTECHture Conference&Expo 2017

Stefana Muresan

VINVEST 2019 – Prezența unui călugăr de la Muntele Athos, degustări de vinuri vechi de 60 de ani și spumant cu particule de aur

Stefana Muresan

Cluj Arena va avea gazon hibrid la fel cum au ”Camp Nou” și ”San Siro”. Investiție estimată între 500.000 – 1.000.000 de euro

redactia

Școala duală atrage tot mai multe firme. Tinerii, așteptați de zeci de agenți economici in Caraș-Severin

redactia

Diaspora se repatriază la Oradea

Traian Dan

Oradea, En Marche

Ligia Voro

Parcare supraetajată lângă Spitalul Judeţean Oradea

Traian Dan

Obținerea Certificatelor de Situație de Urgență. Cazuri punctuale

Ligia Voro

Leave a Comment