Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul industrial Câmpia Turzii, investitii de peste 5 milioane de euro

Parcul industrial Câmpia Turzii din judeţul Cluj, operaţional din 2016, a atras investiţii de aproape 5,5 milioane de euro de la patru companii, care vor crea 100 de locuri de muncă, scrie zf.ro. Compania Caso Mechatronics, ultima firmă rezidentă, a închiriat o suprafaţă de 8.100 de metri pătraţi pentru realizarea unei fabrici de producţie de maşini şi utilaje.
”Compania este nouă pe piaţă, iar fabri­ca pe care urmează să o construiască este pri­mul spaţiu de producţie al acesteia. Investiţia se va ridica la 260.000 de euro şi vor crea iniţial zece locuri de muncă. Au în plan să producă şi roboţi industriali, dar în primă fază se vor concentra pe prelu­cră­rile metalice şi fabricarea diferitelor utilaje”, a spus Remus Matei, directorul parcului industrial Câmpia Turzii, pentru sursa citata.
Primii investitori din parcul din Câmpia Turzii au fost companiile Marco Plast, Sosim Trans şi Berg Banat, care şi-au asumat cumulate in­ves­tiţii de 5,2 mil. euro. Primele două fir­me deţin în cadrul parcului câte o par­celă de teren, iar compania Berg Banat a închiriat două parcele de teren. Parcul industrial, administrat de compania Parc Industrial Câmpia Turzii SRL, deţinută de Consiliul Local al mu­ni­cipiului Câmpia Turzii, este ocupat în proporţie de 100%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj-Napoca, titlul de “Oras European al Sportului 2018” - recunoastere europeana a investitiilor in infrastrutura sportiva

Articolul următor

Peste 140 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din Timis, prin PNDL

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share