București Eveniment Ultimele stiri

A 7-a ediție a salonului VINTEST București

Campania “Iubesc Vinul Românesc” continuă: în perioada 15 – 17 decembrie, are loc a 7-a ediție a  salonului VINTEST București
Salonul de vinuri VINTEST București, este un eveniment care face parte din eforturile depuse în campania „Iubesc vinul Românesc” o campanie de suflet prin care incercam sa educam si sa informam publicul larg cu privire, la consumul vinurilor romanesti, cu care ar trebui sa ne mandrim. Vinul trebuie sa devina un brand national.
„Ne propunem ca prin acest salon să venim mai aproape de consumatorul final, să-l educăm cu privire la consumul vinului autohton. Vorbim de vin cu denumire de orgine controlată – DOC, vin cu indicație geografică – IG, vin varietal, dar mai important, e vorba de vinul nostru românesc”, declară Lucia Pirvu, expert degustător și organizatorul salonului de vinuri VINTEST București.
Si in aceasta an continuam Campania IUBESC VINUL ROMANESC si invitam producatorii de vin, spumante, frizante, distilate, recunoscuti prin portofoliul lor, pentru a participa la Vinul, Arta si Design-ul sticlei, etichetei, arhitectura cramei – VIN DE CRACIUN.
In cadrul Expozitiei, producatorii de vin vor avea ocazia sa isi prezinte diversitatea de vinuri, spumante, frizante, distilate.  Sticlele pozitionate in aceasta expozitie, vor constitui un abecedar al formei sticlei, etichetei, capsulei, dopului, vor avea povestea lor.  Pe parcursul celor 3 zile, producatori de vin, spumante, frizante, distillate, vor angaja degustari de produse.
In ficare zi vor avea loc concursuri sondaj, prezentari si totodata degustari de vin.
Evenimentul se va incheia cu surprize mult asteptate, tombole, extrageri speciale atat pentru publicul iubitor de vin, profesionist, mass-media.
În cadrul salonul de vinuri VINTEST vor putea fi degustate mai mult de 200 de vinuri de la crame cu vinuri din soiuri de viță-de-vie cu renume. Printre expozanții de anul acesta se numară. Casa De Vinuri Cotnari, Clos Des Colombes, Comuna Prundeni, Cotnari, Crama Dealul Dorului, Crama Gabai, Crama Hermeziu, Crama Histria, Crama  Viisoara, Domeniile Anastasia, Domeniile Urlati, Jidvei, Vinarte, Vincon Romania, 1000 De Chipuri.
Pe lângă posibilitatea de a interacționa direct cu producătorii de vin preferați sau de a descoperi soiuri noi de vin la standurile expozanților, organizatorii salonului VINTEST București le oferă tuturor iubitorilor de vin un motiv în plus pentru a vizita salonul din această toamnă.
Prin cumpărarea unui bilet, vizitatorii au posibilitatea de a participa la o tombola speciala organizata cu aceasta ocazie, de asemenea vor fi si premii pentru, profesionisti si mass-media.
În plus, vizitatorilor li se vor pregăti multe alte surprize pe parcursul evenimentului.
Casa Razesului din jud. Suceava ofera premiul I, 3 zile /2 nopti cazare, in regim Ultra All Inclusive, Premiul II este oferit de H. Roman Plaza (cazare cu demipensiune si o cina traditionala la Hanul Ancutei ), iar Premiul III este oferit de H Valea cu Pesti/Casa Domneasaca (Cazare cu mic dejun si acces la piscina, sauna si Jacuzzi).
Salonul VINTEST se desfăsoară în acest an la emblematica Sala Expozitionala a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu ” din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1, în perioada 15-17 decembrie 2017.
Cei dornici să deguste și să cumpere măcar o sticlă sau două, deosebită,  pentru Sfânta Masă de Crăciun, sunt asteptați de vineri până duminică, între orele 10.00 – 18.00 la ”IUBESC VINUL ROMÂNESC – VIN DE CRĂCIUN”. Un bilet de intrare costă 20 lei, pentru care fiecare vizitator primește câte un pahar de vin suvenir pentru multiple degustări în cadrul salonului.
Pentru mai multe detalii despre Salonul de vinuri Vintest și campania Iubesc Vinul Românesc vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/vintest/.

Related posts

Compania din domeniul automotive Quin România angajează 100 de muncitori la Brașov

redactia

Premieră în România: Regiunile de Dezvoltare din Transilvania susțin proiecte comune

Stefana Muresan

Leoni Bistriţa: Peste 1,5 milioane de cablaje pentru tot atâtea mașini Mercedes Benz

Stefana Muresan

Cofinanțare europeană pentru modernizarea tronsonului de cale ferată Brașov-Sighișoara: trenurile vor atinge viteza de 160 km/h

Papuc Irina

Câmpia Turzii va avea un complex sportiv cu skate park

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca: Un antreprenor de 25 ani își folosește bolizii Lamborghini și Ferrari în jocurile pe care le creează

Stefana Muresan

80 de burse în valoare de peste 51.000 de euro la cursuri online pentru absolvenții de la BAC care nu au luat 10

Stefana Muresan

Sondaj: Peste 70% dintre firme nu au o strategie pentru situații precum COVID-19. Planul unei companii din Sibiu

Papuc Irina

Impactul măsurilor din perioada stării de urgență: 8 din 10 IMM-uri propun modificarea Codului Muncii

Ion Surdu

IMWorld 2017 anunță primele soluții digitale: IoT, chatboți cu AI, softuri pentru IMM și tehnologii în premieră: “big brother”ul utilajelor de producție

Stefana Muresan

SIBIU JAZZ FESTIVAL – EDIȚIA 47

Raluca Ursu

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Astaldi, undă verde pentru construirea a opt kilometri din Autostrada Transilvania (Lot 2 Iernut – Chețani)

Stefana Muresan

Euroins, sancționată cu 500.000 de lei și cu administrator temporar, precizări ASF

Ligia Voro

Grupul Renault a demarat producţia motorului 1.0 IG-T100 la Mioveni, primul motor complet nou din ultimii 7 ani produs în România

redactia

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Nora Dumitrescu

Plafonul alocat ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic depășește 268 milioane de euro (proiect)

redactia

Autoritățile din Brașov au anunțat când încep lucrările la terminalul viitorului aeroport

Papuc Irina

Clujenii de la Narcoffee Roasters s-au extins în Praga

Stefana Muresan

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Ligia Voro

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

A. I.

Teraplast, credite de investiții și linii de creditare de peste 50 milioane de lei

Stefana Muresan

Portrete uitate şi restaurate la Muzeul de Artă din Cluj

Transilvania Business

A chance to meet leading real estate decision makers  

Ligia Voro

Leave a Comment