Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sebeş-Turda, Lot 3, prima autostradă care se deschide în acest an

Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, deschide traficului primul lot de autostradă din 2018.
În câteva zile, oficialii CNAIR urmează să anunţe deschiderea traficului autostrăzii Sebeş-Turda, Lot 3. Potrivit Capital, o echipă de specialişti, din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere se va deplasa la Cluj, împreună cu angajaţii DRDP Cluj vor inspecta stadiul celor 12,44 km de autostradă.
„La recepţia de anul trecut au fost constatate următoarele probleme: nerespectarea proiectului propus şi asumat chiar de antreprenor, pentru construcţia căilor de rulare pe pod, zone cu exces de bitum, iluminatul pe poduri era realizat cu lămpi pe sodiu şi nu cu led, situaţie care duce la creşterea facturii energiei electrice şi implicit a cheltuielilor de operare. Din cei 12,4 km, aproximativ 10 km, între nod Unirea şi nod Aiud vor fi circulabili. După ce va fi recepţionat şi lotul 4 Sebeş-Turda, se va circula cursiv pe 27 de km de autostradă, între nod Turda şi nod Aiud”, spun oficialii CNAIR.
Conform CNAIR, cei 12,4 km de autostradă sunt construiţi de asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA, costurile lucrării fiind de circa 420 milioane lei, proiectul fiind finalizat în proporţie de 99.00%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 200 km de drumuri din Braşov, Covasna, Mureş, Sibiu şi Vaslui vor fi reabilitate cu fonduri UE

Articolul următor

O nouă sondă în județul Satu Mare, energie electrică din apă termală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share