București Real Estate

Coldwell Banker Romania il numeste pe Bogdan Voica in pozitia de CEO

 

  • Bogdan Voica este un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe segmentul real estate din Romania si din regiune

 

  • Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante – Banci, si a Universitatii Bucuresti (masterat Business Consulting), Bogdan Voica a activat, ca angajat sau consultant independent, cu lideri mondiali in domeniu, de la Jones Lang LaSalle si John Taylor, la Globalworth, Skanska Commercial Development sau NEPI Rockcastle, aceasta fiind si ultima companie in care a activat inainte de alaturarea echipei Coldwell Banker Romania

 

  • Coldwell Banker Romania este, dupa ultimele rezultate financiare oficiale, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind manager de proiect si agent exclusiv pentru peste 15 proiecte rezidentiale, cumuland peste 10.000 de locuinte planificate

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, l-a numit la conducere pe Bogdan Voica, un consultant imobiliar cu o experienta de peste 15 ani pe piata locala si in regiune.
 Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, sectia Finante – Banci, si a Universitatii Bucuresti (masterat Business Consulting). Inainte de inceperea activitatii pe piata imobiliara, consultantul a activat in companii precum Bancpost sau Deloitte.
In cei peste 15 ani de experienta pe piata imobiliara, Bogdan Voica a facut parte din echipele sau a colaborat din postura de consultant independent cu lideri mondiali din domeniu, precum Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development si NEPI Rockcastle, ultima companie in care a activat inainte de numirea la conducerea Coldwell Banker Romania. In aceasta perioada, consultantul imobiliar a asistat numerosi dezvoltatori, de la investitia initiala pana la inchirierea sau vanzarea proiectelor dezvoltate, fiind implicat si in proiecte de revitalizare a distressed assets.
 
”Alaturarea mea echipei Coldwell Banker Romania reprezinta o onoare si o provocare. Aditional mentinerii pozitiei de lider detasat pe segmentul rezidential, avem ca obiectiv in 2018 consolidarea acestei pozitii si dezvoltarea teritoriala dar si dezvoltarea activitatii pe segmente de piata mai putin explorate in ultimul timp de catre Codlwll Banker in Romania, cum ar fi commercial property advisory, segmente unde Coldwell Banker este perceput la nivel global ca un agent preferat de investitorii imobiliari de talie medie. Vom implementa tehnologii si tehnici noi de marketing in procesele de reprezentare in proiectele in care suntem implicati, pastrand o nota personala in relatia pe care o avem cu partenerii nostri”, a declarat Bogdan Voica, CEO Coldwell Banker Romania.
Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2016, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,6 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala.
Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind managerul si agentul exclusiv pentru peste 15 de proiecte rezidentiale din Romania, printre care Aviatiei Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park si Onix Park in Bucuresti, Doppel Cristian, Sanpetru Residence si Transilvania Residence in Brasov si Belle Ville si Grand Hill Residence din Cluj – Napoca.
Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial. Coldwell Banker Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii. Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Related posts

C&W Echinox: Trei companii de IT au închiriat 6.500 mp de spaţii de birouri în Cluj

Stefana Muresan

Investitii mai mari pe piata imobiliara

Transilvania Business

MIPIM 2020 transforms

Ionut Oprea

Robert Pitt, noul director de operațiuni al CTP

Ionut Oprea

Apare Baia Mare Shopping Park, pe platforma industrială Mobam

Nora Dumitrescu

Premier Estate Management, tranzacții de peste 20 mil. de euro

Stefana Muresan

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Ionut Oprea

S-a montat noua turlă a Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Traian Dan

Daniela Lulache nu mai este membru în CA al SN Nuclearelectrica SA

Ligia Voro

aisemnal.ro: Românii au la dispoziție o aplicație unică la nivel mondial pentru verificarea zonelor cu semnal mobil

Papuc Irina

Onix Park livreaza primele 600 de locuinte in 2019 in urma unei investitii de 32 mil. euro

redactia

DC Communication se alătură echipei Artexim în organizarea Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

Stefana Muresan

Ionuț Țața, o viziune cu aparență futuristă despre smart city

Ligia Voro

Polonezii de la Impro, cu fabrici la Timişoara şi Cluj, estimează afaceri de 90 mil. lei, dublu faţă de 2017

redactia

300 de arhitecți și invitați ne prezintă provocările profesiei de arhitect

redactia

Bugetul Ministerului Transporturilor, suplimentat cu 5 milioane de lei pentru lucrări de urgență

Papuc Irina

CBRE a fost desemnată să administreze proiectele imobiliare One Tower și One Mircea Eliade

Papuc Irina

CBRE: Bucureștiul domină piața de spații de birouri din ECE, aflată într-o dezvoltare dinamică

Ligia Voro

Se extinde proiectul ISHO din Timişoara, cu două blocuri turn şi o sală de expoziţii

Robert Bloancă

Noile construcții din sănătate prezentate la Building Health 2019, ediția a 5-a

Nicolae Pop

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Stefana Muresan

The Economist: Cluj-Napoca, proiect imobiliar uriaș în 2019; noi locuinţe pentru 200.000 de persoane

redactia

O nouă companie de top în ansamblul mixt Openville Timișoara: Microsoft România

redactia

CTP îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții pentru România

Ionut Oprea

Leave a Comment