Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AgroConcept – New Holland, lider mondial în mașini agricole, centru regional în comuna clujeană Apahida

AgroConcept – New Holland, lider mondial în mașini agricole, a deschis un centru regional în comuna clujeană Apahida, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al companiei.
Noul centru regional AgroConcept – New Holland se întinde pe o suprafață de 4.000 mp. Aceasta face parte din rețeaua națională ce cuprinde 11 centre regionale și un sediu central în județul Ilfov.
Clădirea sediului este organizată pe două niveluri și cuprinde un showroom, birouri comerciale de vânzare și post-vânzare, magazie de piese de schimb și consumabile, flotă de intervenție și o hală de reparații și mentenanță utilată complet de peste 1000 mp.
Prezența în zonă a companiei AgroConcept nu este o noutate pentru fermierii locali. Aceștia au fost deserviți până acum de un punct de lucru zonal, atât pentru solicitările de vânzare, cât și pentru cele de post-vânzare.
Zona este una foarte importantă pentru AgroConcept, cu atât mai mult cu cât însumează peste 1.600.000 ha suprafață cultivabilă, cu 70% ferme mixte care au ca obiect de activitate cultivarea plantelor și creșterea animalelor, alături de administrarea de pășuni și fânețe. Județele deservite sunt: Cluj, Alba, Sibiu, Covasna, Brașov, Harghita, Mureș și Bistrița-Năsăud.
“Deschiderea noului Centru Regional reprezintă continuitatea și consolidarea mărcilor New Holland și Kverneland în zonă. Noua filială este dotată cu tehnica și infrastructura necesare pentru a răspunde prompt tuturor solicitărilor. Dorim să fim cât mai aproape de clienți nostri, atât pe partea de vânzări, dar mai ales pe partea de service/ piese de schimb” a declarat Emil Coldea, Manager Regional AgroConcept – Cluj, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.
Sursa foto: agroconcept.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul și Aradul, fruntașe la vânzarea de terenuri agricole în 2017

Articolul următor

Producătorul de cabluri IPROEB din Bistrița - măriri de salarii cu 20% și noi investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share