Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de scaune Antares mizează pe afaceri de 10 mil. de euro pentru acest an

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 10 mil. euro, mai mult cu 25% faţă de anul trecut, anunță zf.ro. Antares România a încheiat anul 2017 cu afaceri totale de 8 mil. euro. Compania produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.
Compania a finalizat anul trecut o investiţie de 1 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, într-o fabrică de scaune la Remetea, judeţul Harghita, cu o suprafaţă totală de 2.500 mp. În afară de spaţiul de producţie, investiţia include şi spaţii de depozitare şi birouri. Antares produce diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.
Compania a ajuns în prezent la 132 de angajaţi şi produce aproximativ 2.500 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple, şi 150-180 de fotolii directoriale. Antares România deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând activităţi şi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de cabluri IPROEB din Bistrița - măriri de salarii cu 20% și noi investiții

Articolul următor

Tribunalul Arbitral de la Geneva îi dă dreptate lui Remus Borza

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share