Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oamenii de afaceri chinezi vor să aducă investitori în Arad și să distribuie produsele arădene în China

O delegație din Republica Populară Chineză, condusă de omul de afaceri Kai De Gen și însoțită de președintele Camerei de Comerț, Agricultură și Industrie Arad, Gheorghe Seculici, a avut întrevederi cu conducerea Consiliului Județean Arad cu scopul de a stabili relații economice cu parteneri din Arad.
Discuțiile au avut în vedere și dorința omului de afaceri chinez de a aduce investitori în județ și de a fi, la rândul său, distribuitorul produselor arădene în Republica Populară Chineză.
În cadrul întrevederii s-au discutat aspectele tehnice ale colaborării, respectiv posibilitatea ca Aradul să fie reprezentat în relația cu partenerii săi chinezi de către un cetățean chinez cunoscător al limbii mandarine și al culturii chineze.
„Suntem deschiși oricărei forme de colaborare care aduce investitori la Arad și deschide piețe noi pentru produsele arădene. În toamna anului trecut dl. Kai a participat la târgul de vinuri de la Arad și știu că a găsit chinezi interesați de vinurile de calitate din județul nostru. A investit în promovarea Aradului și a României și a faptul că a revenit la Arad, că avem planuri de viitor, îmi confirmă că a luat în serios angajamentul pe care și l-a asumat. Am stabilit etapele viitoare ale colaborării noastre, împreună cu președintele Camerei de Comerț, dl. Gheorghe Seculici, care a intermediat această întâlnire” a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, potrivit unei informari a Consiliului Judetean Arad.
Kai De Gen va reveni la Arad în lunile martie și mai, pentru a cunoaște mai bine Zona Liberă Arad-Curtici, facilitățile oferite de aceasta investitorilor non-UE, Podgoria Aradului și produsele tradiționale arădene pe care dorește să le exporte în regiunea Changzou.
Sursa foto: facebook/CJ Arad

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Care sunt propunerile oficiale pentru noul Guvern

Articolul următor

Cramele Recaș vizează creșterea producției la 30 de mi­lioa­ne de litri

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share