Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Arad: Cea mai tânără femeie edil din România, fostă vedetă MTV, oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă

Primăria Petriș din Arad oferă spaţiu gratuit firmelor care doresc să creeze locuri de muncă. Localitatea este condusă de cea mai tânără femeie edil din România, Irina Onescu, fostă vedetă MTV.
Astfel, firmele dsipuse să investească în comuna Petriş sunt ofertate de Primărie. Administraţia locală le oferă celor interesaţi spațiu construit sau teren gratuit în vederea realizării unei investiții care să creeze peste 50 de locuri de muncă pentru localnici. Pe lângă aceasta, Primăria pune la dispoziţia firmelor o bază de date cu CV-urile a peste 70 de localnici care sunt în căutarea unui loc de muncă.
„Comuna Petriș pune la dispoziție, cu titlu gratuit, spațiu construit sau teren, pentru realizarea unei investiții care să creeze oportunitatea a peste 50 de locuri de muncă pentru localnici. Garantăm cooperare și sprijin din partea primăriei și a Consiliului Local Petriș, bază de date cu CV-urile a peste 70 de persoane disponibile pentru angajare” – scrie în anunțul postat de Primăria Petriș.
Potrivit reprezentanților Primăriei Petriş, firmele care vor dori să realizeze o investiție în zonă vor putea să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea activității economice în mediul rural. De asemenea, un alt avantaj pentru companii este acela că localitatea Petriș se află la aproximativ 25 de kilometri de autostrada A1 Deva-Nădlac, scrie aradon.ro.
Primarul comunei Petriş este Irina Onescu, de 32 de ani, cea mai tânără femeie primar din România, fostă realizatoare MTV. În anul 2016, Irina Onescu a fost aleasă primar al comunei Petriş, câştigând alegerile locale cu trei voturi în plus faţă de principalul său contracandidat.
Foto: Facebook/Irina Onescu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Familia Rusu scoate la vânzare grupul de firme din industria mobilei Rus Savitar – Casa Rusu

Articolul următor

Preţul unei acţiuni Transgaz a crescut cu 50% peste cel de la listare, cu dividendele, randamentul depășește 140%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share