București Real Estate Ultimele stiri

P3, repere pentru expansiune de business

Echipa de management a P3 – investitorul și dezvoltatorul paneuropean de proprietăți logistice, a prezentat astăzi, în cadrul unei sesiuni de speed business newtorking, repere ale evoluției proiectelor în România și în regiune.
Blake Horsley, Group Development Director: Compania a continuat dezvoltarea activă și investițiile în întreaga regiune, începând construcția a aproape 600.000 m² de spații noi și finalizând achiziții strategice în mai multe țări, inclusiv un portofoliu important în Spania la începutul anului 2017, pentru mai mult de 240 milioane de euro. La sfârșitul anului, echipa de dezvoltare a companiei P3 achiziţionase mai mult de 100 de hectare de teren în Europa, gata pentru a fi dezvoltate. Ne-am mărit semnificativ portofoliul de clienţi, dezvoltând proiecte pentru clienți noi, precum Lamborghini-Ducati, British American Tobacco, Antalis şi BSH Electrodomésticos. Compania a finalizat, de asemenea, noi facilități pentru clienții existenți, precum FM Logistics, eMag și Keuhne & Nagel. În prezent, mai mult de 360 de companii numesc acasă un parc logistic P3. Construim depozite de 12 m înălțime, așa cum este standardul peste tot în Europa. Suntem, de asemenea, deținători de terenuri pe termen lung, astfel că investim mai mult în sustenabilitatea clădirilor noastre și aceasta înseamnă costuri de funcționare mai mici pentru chiriașii noștri.
 
Sînziana Pardhan, Managing Director P3 Romania: În 2017 am continuat dezvoltarea parcului nostru de la km 13 atât prin construcţia de noi depozite, cât şi prin achiziţia de terenuri. Suntem pregătiţi pentru un 2018 foarte dinamic, în care intenţionăm inaugurarea de noi locaţii atât în Bucureşti, cât şi în vestul ţării. Bineînţeles, P3 Bucharest Park va rămâne centrul gravitaţional al activităţii noastre, fiind concentraţi în continuare pe menţinerea poziţiei acestuia de cel mai mare parc logistic din România şi pe consolidarea relaţiilor pe termen lung cu chiriaşii noştri. România continuă să fie văzută în interiorul P3 ca o piaţă cu un potenţial mare şi sustenabil de dezvoltare pe segmentul logistic şi industrial, potenţial pe care suntem gata să îl fructificăm prin echipa locală foarte dedicată şi prin sprijinul puternic pe care îl avem din partea grupului.
 
Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager: În România, în 2017, P3 a livrat 65.000 m2 în trei depozite noi în parcul P3 Bucharest, ajungând la suprafața totală de 370.000 m2. Aceste depozite moderne, clasa A, cu specificații de înaltă calitate, includ diverse soluții eficiente energetic care să corespundă cerințelor clienților noștri. Tot în 2017 am finalizat achiziția a peste 17 ha de teren lângă P3 Bucharest, cu intenția de a extinde parcul la 500 000 m² în următorii doi ani. Rămânem în continuare cel mai mare parc industrial din România și singurul parc din București cu terminal de cale ferată, ceea ce reprezintă un avantaj pentru chiriașii noștri.
 
Cristina Pop, Head of Asset Management: Oferim clienților o gamă largă de unități în cadrul P3 Bucharest, aceștia având posibilitatea de a-și dezvolta afacerea și de a crește alături de noi. În anul 2017, am reînnoit și extins contracte cu chiriașii existenți, pentru o suprafață mai mare de 70.000 m², realizare care susține beneficiile angajamentului P3 față de o strategie pe termen lung, orientată spre clienți,  dar și o echipă specializată de gestionare a proprietăților care oferă avantaje multiple ca: o bună cunoaștere a managementului proprietății bazată pe sinergia activităților de mentenanță, un control mai bun al costurilor aferente proprietății, stabilitate și nu în ultimul rând consecvență, toate aducând satisfacție clienților. Oferim confort și încredere, astfel clienții știu că vor avea un depozit de calitate, bine întreținut și prietenos cu mediul, la care adaugăm în mod constant valoare  în beneficiul lor.  În plus, P3 a devenit primul dezvoltator logistic din lume care a semnat Acordul Global al Națiunilor Unite ‘United Nations Global Compact’, cea mai mare inițiativă de sustenabilitate corporativă din lume, demonstrând angajamentul nostru în vederea reducerii impactului asupra mediului.

Related posts

Crama Carastelec își aruncă pe piață noul vin în vremuri de criză

Nora Dumitrescu

Le Monde: ”Agricultorii francezi nu au reuşit să evite puterea românească. Ţara lui Dracula vampirizează piaţa europeană a porumbului”

redactia

KUKA Robotics și oamenii care lucrează în industria de robotică și automatizare în România

redactia

Universal Alloy își caută viitorii ingineri la București

Nora Dumitrescu

Adevărul: O companie belgiană va construi în Alba un parc industrial de peste 30 de milioane de euro

Papuc Irina

ROBOR, cel mai mic nivel din ultimele 7 luni

redactia

Salariul mediu net în construcţii a crescut cu 43%

Stefana Muresan

Fonduri pentru o nouă grădiniță europeană în Târgu Secuiesc

Ligia Voro

Cel mai bun vin de desert e în județul Mureș. E produs după o rețetă austriacă

Ion Surdu

Kaufland România anunță majorarea venitului minim brut și caută 1.000 de angajați noi

Papuc Irina

Horia Brenciu este noul ambasador al brandului PROFI

redactia

Cel mai mare jobshop privat din Cluj se digitalizează

Nora Dumitrescu

Particularities of the business environment in Cluj-Napoca, Romania

Stefana Muresan

Un miliard de euro acordat drept sprijin pentru IMM-urile din România

Traian Dan

Nestle, cu o fabrică în Timișoara, lider pe piața napolitanelor

Stefana Muresan

Inginer în industria automotive, dar pasionat de lut și lemn. Cum un tânăr din Sibiu și-a finanțat atelierul cu fonduri europene

Papuc Irina

KeysFin, despre impactul Brexit asupra economiei românești: Va fi marginal

Papuc Irina

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Stefana Muresan

România a urcat 17 poziţii în clasamentul PwC Paying Taxes 2020

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] Primele băi sărate din Sovata

Transilvania Business

Băile Felix şi 1 Mai, program de investiţii de peste 15 milioane euro

Stefana Muresan

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Peste 930.000 de numere portate în anul 2018

redactia

Angajații companiilor E.ON donează pentru dotarea spitalelor

Ligia Voro

Leave a Comment