București Real Estate Ultimele stiri

P3, repere pentru expansiune de business

Echipa de management a P3 – investitorul și dezvoltatorul paneuropean de proprietăți logistice, a prezentat astăzi, în cadrul unei sesiuni de speed business newtorking, repere ale evoluției proiectelor în România și în regiune.
Blake Horsley, Group Development Director: Compania a continuat dezvoltarea activă și investițiile în întreaga regiune, începând construcția a aproape 600.000 m² de spații noi și finalizând achiziții strategice în mai multe țări, inclusiv un portofoliu important în Spania la începutul anului 2017, pentru mai mult de 240 milioane de euro. La sfârșitul anului, echipa de dezvoltare a companiei P3 achiziţionase mai mult de 100 de hectare de teren în Europa, gata pentru a fi dezvoltate. Ne-am mărit semnificativ portofoliul de clienţi, dezvoltând proiecte pentru clienți noi, precum Lamborghini-Ducati, British American Tobacco, Antalis şi BSH Electrodomésticos. Compania a finalizat, de asemenea, noi facilități pentru clienții existenți, precum FM Logistics, eMag și Keuhne & Nagel. În prezent, mai mult de 360 de companii numesc acasă un parc logistic P3. Construim depozite de 12 m înălțime, așa cum este standardul peste tot în Europa. Suntem, de asemenea, deținători de terenuri pe termen lung, astfel că investim mai mult în sustenabilitatea clădirilor noastre și aceasta înseamnă costuri de funcționare mai mici pentru chiriașii noștri.
 
Sînziana Pardhan, Managing Director P3 Romania: În 2017 am continuat dezvoltarea parcului nostru de la km 13 atât prin construcţia de noi depozite, cât şi prin achiziţia de terenuri. Suntem pregătiţi pentru un 2018 foarte dinamic, în care intenţionăm inaugurarea de noi locaţii atât în Bucureşti, cât şi în vestul ţării. Bineînţeles, P3 Bucharest Park va rămâne centrul gravitaţional al activităţii noastre, fiind concentraţi în continuare pe menţinerea poziţiei acestuia de cel mai mare parc logistic din România şi pe consolidarea relaţiilor pe termen lung cu chiriaşii noştri. România continuă să fie văzută în interiorul P3 ca o piaţă cu un potenţial mare şi sustenabil de dezvoltare pe segmentul logistic şi industrial, potenţial pe care suntem gata să îl fructificăm prin echipa locală foarte dedicată şi prin sprijinul puternic pe care îl avem din partea grupului.
 
Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager: În România, în 2017, P3 a livrat 65.000 m2 în trei depozite noi în parcul P3 Bucharest, ajungând la suprafața totală de 370.000 m2. Aceste depozite moderne, clasa A, cu specificații de înaltă calitate, includ diverse soluții eficiente energetic care să corespundă cerințelor clienților noștri. Tot în 2017 am finalizat achiziția a peste 17 ha de teren lângă P3 Bucharest, cu intenția de a extinde parcul la 500 000 m² în următorii doi ani. Rămânem în continuare cel mai mare parc industrial din România și singurul parc din București cu terminal de cale ferată, ceea ce reprezintă un avantaj pentru chiriașii noștri.
 
Cristina Pop, Head of Asset Management: Oferim clienților o gamă largă de unități în cadrul P3 Bucharest, aceștia având posibilitatea de a-și dezvolta afacerea și de a crește alături de noi. În anul 2017, am reînnoit și extins contracte cu chiriașii existenți, pentru o suprafață mai mare de 70.000 m², realizare care susține beneficiile angajamentului P3 față de o strategie pe termen lung, orientată spre clienți,  dar și o echipă specializată de gestionare a proprietăților care oferă avantaje multiple ca: o bună cunoaștere a managementului proprietății bazată pe sinergia activităților de mentenanță, un control mai bun al costurilor aferente proprietății, stabilitate și nu în ultimul rând consecvență, toate aducând satisfacție clienților. Oferim confort și încredere, astfel clienții știu că vor avea un depozit de calitate, bine întreținut și prietenos cu mediul, la care adaugăm în mod constant valoare  în beneficiul lor.  În plus, P3 a devenit primul dezvoltator logistic din lume care a semnat Acordul Global al Națiunilor Unite ‘United Nations Global Compact’, cea mai mare inițiativă de sustenabilitate corporativă din lume, demonstrând angajamentul nostru în vederea reducerii impactului asupra mediului.

Related posts

Livada Palocsay, revitalizată de agronomii clujeni

Nora Dumitrescu

Elicopterul SMURD din Cluj dotat cu un ecograf portabil Lumify

Ligia Voro

Televiziunea de business Canal 33, finanțare de la Invest Club pentru a dezvolta proiecte de educație financiară

Stefana Muresan

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Bega Business Center – in December 2017

Ionut Oprea

Austriecii de la Implenia Baugesellschaft au semnat contractul de proiectare și execuție a celui mai important tronson de drumuri județene din Maramureș pe fonduri europene: 70 km, 40 mil. euro

redactia

Ministerul Transporturilor vrea să aloce 35,32 milioane lei pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată

Stefana Muresan

MedLife își mărește pachetele de acțiuni din grupurile SAMA Craiova și PDR Brașov

redactia

TAROM lansează prima aplicaţie mobilă din istoria companiei

redactia

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

Takata – 400 de noi angajari in fabricile din România și continuarea investițiilor

Stefana Muresan

O afacere de familie românească, cu produse lactate 100% naturale, a deschis primul magazin la Alba Iulia

redactia

Castelul Banffy, reabilitat cu 6,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

NNDKP își consolidează serviciile în domeniul consultanței fiscale la nivel local

Ligia Voro

ADR Centru: Aproape 2,9 milioane, investite pentru imbunatatirea gestionarii energiei la Spitalul Municipal Targu Secuiesc

Stefana Muresan

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Sibiul, sub semnul Uniunii Europene și a Europei în 2019

redactia

Primăria Zlatna scoate la licitație exploatarea aurului din halda de steril a fostei uzine Ampelum

redactia

Grupul german Kärcher a realizat aspiratoare de 60 mil. euro la Curtea de Argeş

redactia

[Enjoy Transylvania!] Bistrița-Năsăud, un județ cu tradiții de Cartea Recordurilor

Transilvania Business

Deloitte și FintechOS, partenere în transformarea digitală a CEC Bank

Ligia Voro

Cea mai mare universitate din țară își face proiect cloud de 5 milioane

Nora Dumitrescu

Leave a Comment