Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu un an înainte de Centenar, toate unitățile de cazare din Alba Iulia, rezervate în totalitate!

România sărbătorește anul acesta cel mai important moment din existența sa ca stat suveran și independent: 100 de ani de la Marea Unire din 1 Decembrie. Evenimentul va fi celebrat în toată țara, însă centrul manifestărilor va fi la Alba Iulia.
Românii din toate colțurile țării s-au grăbit deja să își ocupe un loc de cazare pentru ca de 1 Decembrie 2018 să fie în Cealaltă Capitală, motiv pentru care, deși suntem în februarie, toate unitățile de cazare din Alba Iulia sunt ocupate, pentru perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, scrie alba24.ro.
Majoritatea rezervărilor pentru 1 Decembrie la Alba Iulia s-au făcut încă de anul trecut. Reprezentanții unităților de cazare din oraș spun că pe tot parcursul anului 2018 există o creștere a numărului de turiști care se vor caza în Capitala Marii Uniri, și asta datorită evenimentelor organizate în oraș, nu doar cu ocazia Centenarului.
Potrivit sursei citate, nu doar la Alba Iulia s-au epuizat locurile de cazare, ci și la Sebeș, orașul aflat la o distanță de aproximativ 15 km, sau la Aiud. Locuri dinsponibile în apropiere de Alba Iulia mai există încă în zona de munte, Apuseni sau Munții Sebeșului ori în localități precum Pianu de Sus, la 21 de km de Alba Iulia, sau la Teleac, la mai puțin de 10 km de oraș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Radu Coșarcă, noul președinte al CA al Cupru Min Abrud

Articolul următor

Energobit, furnizor preferat pentru înlocuirea stațiilor de transformare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share