Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AFI Europe România închiriază 2.000 mp din AFI Tech Park către GAME WORLD GROUP

Campusul de business AFI Tech Park, cea mai nouă destinație pentru spații de birouri dezvoltată de AFI Europe România, anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru aproximativ 2.000 de metri pătrați cu GAME WORLD GROUP, în clădirea AFI Tech Park 1. Condițiile contractuale excelente, incluzând o scutire de TVA pentru chiria de bază, au creat contextul favorabil pentru ca Game World Group, lider în organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, să se relocheze în noul parc de birouri Clasa A.
Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă este o sală de conferințe comună de 400 de metri pătrați pentru a fi utilizată de viitorii chiriași ai clădirii, alături de o serie de alte beneficii, precum: cardul „AFI Club”, ce oferă reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, sau primul serviciu de car sharing din București. Proiectul AFI Tech Park este localizat în apropierea Palatului Parlamentului.
Lucrările de construcție la prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, ce oferă un spațiu de 20.000 mp închiriabili, vor fi încheiate în cel de-al doilea trimestru al acestui an. În plus, clădirea dispune și de 2.000 mp închiriabili de zonă comercială, pentru care au fost semnate deja contracte de închiriere cu World Class pentru un spațiu de 1.500 mp și rețeaua Quick Service Restaurant „1 Minute” pentru 110 mp, în prezent fiind avansate negocieri cu o cantină și alte centre de servicii. AFI Tech Park 1 va oferi viitorilor chiriași 220 de locuri de parcare subterane. Investiția în prima etapă a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.
„Ne bucurăm să începem anul cu anunțarea unui nou chiriaș pentru 2.000 de metri pătrați în viitorul nostru campus de business. Suntem în continuare în negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, pharma sau FMCG pentru a ocupa prima clădire de birouri și suntem încrezători că firmele vor realiza care sunt beneficiile relocării într-un parc de business Clasa A dezvoltat în apropierea centrului orașului, așa cum este AFI Tech Park”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.
Procesul de semnare a noului contract de închiriere a fost derulat alături de compania de consultanță imobiliară Knight Frank, reprezentată de Cătălin Stan, Director Asociat, și Alexandru Bordianu, Consultant Office Division.
Întregul proiect AFI Tech Park este dispus pe o suprafață totală închiriabilă de 56.000 mp pentru birouri Clasa A și cuprinde două clădiri de birouri cu P+8 și un turn de birouri de 14 etaje. AFI Tech Park este construit astfel încât să obțină cea mai înaltă recunoaștere pentru clădiri verzi și a primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare cu impact minim asupra mediului.
Cu o suprafață închiriabilă de aprox. 2.800 mp per etaj, proiectul este conceput pentru a oferi spații de birouri personalizate, săli de întâlnire moderne și perfect echipate, zone de relaxare, spații de depozitare și sisteme avansate de management al clădirilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Business Mark - Real Estate & Construction Forum

Articolul următor

Banca Transilvania vrea să preia restul de 33,23% din acţiunile Victoriabank

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share