Lideri si afaceri Ultimele stiri

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Unicul acționar al eJobs Group România SRL, trustul internațional de media din Elveția Ringier AG, l-a numit săptămâna trecută pe Bogdan Badea în funcția de CEO al eJobs. Începând cu 1 martie 2018, acesta va prelua funcția de la Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier în România și CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Actualul Director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, va prelua responsabilitățile poziției de CEO al eJobs Group SRL începând cu data de 1 martie 2018. Contribuția impresionantă a lui Bogdan în grup, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele sale profesionale excepționale și cu simțul de leadership dovedit până acum au convins Consiliul Administrativ să îi încredințeze lui Bogdan această poziție de o importanță crucială.
Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București cu un master în „Management financiar și piețe de capital”. A continuat ulterior să își dezvolte abilitățile în vânzări și dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât și în multinaționale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.
„Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potențialul extrem de valoros care se regăsește în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deține poziția de CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Ca lider pe piața de recrutare online în România, cu o cotă de piață de peste 52%, eJobs creează o punte de legătură între 3,7 milioane de profesioniști și angajatori, punând la dispoziție 30.000 de locuri de muncă în orice moment.
„Bogdan va asigura continuitatea dezvoltării fără precedent a succesului eJobs și va identifica soluții mai bune și mai numeroase pentru toți clienții și utilizatorii platformei. Prin numirea sa în funcția de CEO vom consolida poziția companiei ca lider de piață în recrutare în România. Sunt convins că Bogdan este alegerea potrivită pentru eJobs”, a declarat Robin Lingg, Președintele Consiliului Administrativ eJobs Group.
„Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piață extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noștri și îi vor susține în atingerea propriilor obiective de performanță”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.
Despre eJobs
Înființată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs Group SRL aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția. eJobs.ro le oferă clienților săi cea mai relevantă bază de date de candidați, pe care o pune la dispoziție prin metode eficiente, utilizând canale de media personale și cunoștințe avansate de Performance Marketing și campanii de Employer Branding, precum și tactici de optimizare a rezultatelor de recrutare. Cu peste 3,7 milioane de CV-uri, mai mult de 2 milioane de utilizatori unici lunari, peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic și o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați, precum și o bază de fani de 270.000 pe Facebook, eJobs.ro folosește combinații de marketing personalizate pentru fiecare client pentru a livra un rezultate excelente oricărui obiectiv de recrutare.
Despre Ringier
Ringier este un trust media complex care operează în 19 țări și care are peste 7.300 de angajați. Înființat în 1833, Ringier își desfășoară astăzi activitatea în presa scrisă, TV, radio, platforme online și mobile. Compania deține, de asemenea, afaceri de entertainment, online și în print. Activând pe piață de peste 180 de ani, compania Ringier este recunoscută pentru spiritul său inovator și individualitate, având ca valori principale independența, libera exprimare și diversitatea informației. Ringier este o companie cu sediul în Zurich.

Related posts

ANPC va monta panouri informative în piețe pentru informarea consumatorilor

Traian Dan

Primul depozit de artă din România, deschis

Ligia Voro

Decizii comerciale de evitat în contextul pandemiei de COVID-19 pentru a preîntâmpina o investigație din partea Consiliului Concurenței

Ligia Voro

Presiuni la Ministerul Transporturilor pentru finalizarea Centurii Zalăului

Nora Dumitrescu

EuropaProperty announces short-list for the 13th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Reff & Asociații | Deloitte Legal România și Waltmann lansează prima Soluție de Evaluare 360, din punct de vedere medical, tehnic și juridic, dedicată spațiilor de birouri și centrelor comerciale

Papuc Irina

Aproape 400 de kilometri din proiectul Via Transilvanica pot fi parcurși. Un nou traseu de 100 km este amenajat în județul Mureș

Papuc Irina

WTM London 2016: 10 Reasons To Attend

Transilvania Business

Asociere între primărie şi CJ Alba, pentru construirea sălii polivalente din Blaj, investiţie de 32 milioane lei

Stefana Muresan

Marile investiții din Ardeal, în planul de relansare economică a țării

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania şi PTP Online lansează în Cluj-Napoca facilitatea de plată cu telefonul a călătoriilor cu transportul public

redactia

Baia Mare va fi monitorizat printr-un sistem “Big Brother”

Nora Dumitrescu

Bani europeni pentru înnoirea flotei de tramvaie a Timișoarei 

Ligia Voro

PiataProducatorilor.ro, prima platformă online deschisă micilor fermieri

Traian Dan

Început de an universitar pentru programele susţinute de către NTT DATA Romania

redactia

Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Traian Dan

Tunel dublu față de cel de pe Transfăgărășan, construit pe autostrada Transilvania

Stefana Muresan

Tudor Giurgiu despre cinema, modă și stilul vestimentar atipic care îi definește imaginea. „Costumele Tudor Tailor au personalitate, una care aduce destul de mult cu îndrăzneala TIFF-ului” 

Transilvania Business

IFM, donație de 50.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu. Campania de fundraising se extinde către alte spitale

Papuc Irina

Șase obiective din Transilvania, finanțate de Compania Națională de Investiții

Nora Dumitrescu

Documentația tehnică aferentă Drumului Expres Oradea – Arad în licitație publică

Traian Dan

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

Sibiul, ocupat 94% de Summit

redactia

Întreprinzătorii din Ardeal, conectați cu businessmenii din SUA

Nora Dumitrescu

Leave a Comment