Lideri si afaceri Ultimele stiri

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Unicul acționar al eJobs Group România SRL, trustul internațional de media din Elveția Ringier AG, l-a numit săptămâna trecută pe Bogdan Badea în funcția de CEO al eJobs. Începând cu 1 martie 2018, acesta va prelua funcția de la Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier în România și CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Actualul Director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, va prelua responsabilitățile poziției de CEO al eJobs Group SRL începând cu data de 1 martie 2018. Contribuția impresionantă a lui Bogdan în grup, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele sale profesionale excepționale și cu simțul de leadership dovedit până acum au convins Consiliul Administrativ să îi încredințeze lui Bogdan această poziție de o importanță crucială.
Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București cu un master în „Management financiar și piețe de capital”. A continuat ulterior să își dezvolte abilitățile în vânzări și dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât și în multinaționale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.
„Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potențialul extrem de valoros care se regăsește în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deține poziția de CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Ca lider pe piața de recrutare online în România, cu o cotă de piață de peste 52%, eJobs creează o punte de legătură între 3,7 milioane de profesioniști și angajatori, punând la dispoziție 30.000 de locuri de muncă în orice moment.
„Bogdan va asigura continuitatea dezvoltării fără precedent a succesului eJobs și va identifica soluții mai bune și mai numeroase pentru toți clienții și utilizatorii platformei. Prin numirea sa în funcția de CEO vom consolida poziția companiei ca lider de piață în recrutare în România. Sunt convins că Bogdan este alegerea potrivită pentru eJobs”, a declarat Robin Lingg, Președintele Consiliului Administrativ eJobs Group.
„Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piață extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noștri și îi vor susține în atingerea propriilor obiective de performanță”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.
Despre eJobs
Înființată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs Group SRL aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția. eJobs.ro le oferă clienților săi cea mai relevantă bază de date de candidați, pe care o pune la dispoziție prin metode eficiente, utilizând canale de media personale și cunoștințe avansate de Performance Marketing și campanii de Employer Branding, precum și tactici de optimizare a rezultatelor de recrutare. Cu peste 3,7 milioane de CV-uri, mai mult de 2 milioane de utilizatori unici lunari, peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic și o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați, precum și o bază de fani de 270.000 pe Facebook, eJobs.ro folosește combinații de marketing personalizate pentru fiecare client pentru a livra un rezultate excelente oricărui obiectiv de recrutare.
Despre Ringier
Ringier este un trust media complex care operează în 19 țări și care are peste 7.300 de angajați. Înființat în 1833, Ringier își desfășoară astăzi activitatea în presa scrisă, TV, radio, platforme online și mobile. Compania deține, de asemenea, afaceri de entertainment, online și în print. Activând pe piață de peste 180 de ani, compania Ringier este recunoscută pentru spiritul său inovator și individualitate, având ca valori principale independența, libera exprimare și diversitatea informației. Ringier este o companie cu sediul în Zurich.

Related posts

Retrasib Sibiu investeşte peste 2 mil. euro în creşterea producţiei de transformatoare

redactia

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

redactia

Cluj Business Campus: Ready for a new chapter

Ionut Oprea

Tarom ofertă cu ocazia Centenarului bilete cu discounturi de 20%

redactia

Spitale din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, modernizate cu 8 milioane de euro, fonduri europene

redactia

“Lipsa forței de muncă va obliga companiile la automatizare și robotizare”

Stefana Muresan

Un nou record la Aeroportul International Iasi: peste 125.000 de pasageri in august

Stefana Muresan

Chapman Taylor designs Fabrica de Paine office development

Ligia Voro

Dorel Goia a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

redactia

Clujul va avea cel mai mare parc industrial din Transilvania. Peste 1.000 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Sibiu: Două mii de grădinari oferă gratuit semințe, în toată țara, ca să salveze legumele și fructele românești

redactia

Analiză Smartree: România a început să importe forță de muncă din țările asiatice pentru industriile de HoReCa, producție ușoară și agricultură

Stefana Muresan

Centura de Est a municipiului Arad, cel mai mare proiect de infrastructură al Regiunii de Vest, aproape de finanțare europeană

redactia

International Diplomacy360 Conference: Securitate și Prosperitate la granița estică a NATO și UE

Ionut Oprea

O companie germană își extinde afacerea din Sibiu: 4 hale de producție, un sediu de logistică și zonă de relaxare pentru angajați

Papuc Irina

Ursula von der Leyen anunță limitarea exporturilor UE de măști și echipamente medicale: „Trebuie să rămână în interiorul UE. Acum e Italia, dar și alte state vor avea nevoie”

Papuc Irina

Libris, investiție de 3 mil. euro într-un depozit de carte în Brașov

redactia

Apa minerală naturală carbogazificată Stânceni premiată cu aur de Monde Selection

Nicolae Pop

Electroglobal Cluj mizează pe afaceri de peste 22 mil. euro

Stefana Muresan

Date BNR: cum a evoluat indicele ROBOR la trei luni

Papuc Irina

LIVE-Pria Environment in contextul Covid-19 in 8 mai 2020, de la ora 11.30

Ionut Oprea

Primăria Brașov implementează proiectul UE „WiFi4EU”: 15 locuri publice din oraș vor avea internet gratuit

Papuc Irina

Prima jumătate de an la BVB: creșteri de 11 %, două listări și sezonul dividendelor

Ligia Voro

Platforma Romplumb, scoasă la vânzare cu 5,2 milioane euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment