Lideri si afaceri Ultimele stiri

Bogdan Badea, noul CEO al eJobs România

Unicul acționar al eJobs Group România SRL, trustul internațional de media din Elveția Ringier AG, l-a numit săptămâna trecută pe Bogdan Badea în funcția de CEO al eJobs. Începând cu 1 martie 2018, acesta va prelua funcția de la Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier în România și CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Actualul Director de Vânzări al companiei eJobs România, Bogdan Badea, va prelua responsabilitățile poziției de CEO al eJobs Group SRL începând cu data de 1 martie 2018. Contribuția impresionantă a lui Bogdan în grup, din ianuarie 2017, când s-a alăturat echipei, coroborată cu rezultatele sale profesionale excepționale și cu simțul de leadership dovedit până acum au convins Consiliul Administrativ să îi încredințeze lui Bogdan această poziție de o importanță crucială.
Bogdan Badea a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București cu un master în „Management financiar și piețe de capital”. A continuat ulterior să își dezvolte abilitățile în vânzări și dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât și în multinaționale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.
„Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potențialul extrem de valoros care se regăsește în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deține poziția de CEO interimar eJobs din decembrie 2017.
Ca lider pe piața de recrutare online în România, cu o cotă de piață de peste 52%, eJobs creează o punte de legătură între 3,7 milioane de profesioniști și angajatori, punând la dispoziție 30.000 de locuri de muncă în orice moment.
„Bogdan va asigura continuitatea dezvoltării fără precedent a succesului eJobs și va identifica soluții mai bune și mai numeroase pentru toți clienții și utilizatorii platformei. Prin numirea sa în funcția de CEO vom consolida poziția companiei ca lider de piață în recrutare în România. Sunt convins că Bogdan este alegerea potrivită pentru eJobs”, a declarat Robin Lingg, Președintele Consiliului Administrativ eJobs Group.
„Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piață extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluții inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noștri și îi vor susține în atingerea propriilor obiective de performanță”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group.
Despre eJobs
Înființată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs Group SRL aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția. eJobs.ro le oferă clienților săi cea mai relevantă bază de date de candidați, pe care o pune la dispoziție prin metode eficiente, utilizând canale de media personale și cunoștințe avansate de Performance Marketing și campanii de Employer Branding, precum și tactici de optimizare a rezultatelor de recrutare. Cu peste 3,7 milioane de CV-uri, mai mult de 2 milioane de utilizatori unici lunari, peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic și o bază de emailing de peste 1,3 milioane de potențiali candidați, precum și o bază de fani de 270.000 pe Facebook, eJobs.ro folosește combinații de marketing personalizate pentru fiecare client pentru a livra un rezultate excelente oricărui obiectiv de recrutare.
Despre Ringier
Ringier este un trust media complex care operează în 19 țări și care are peste 7.300 de angajați. Înființat în 1833, Ringier își desfășoară astăzi activitatea în presa scrisă, TV, radio, platforme online și mobile. Compania deține, de asemenea, afaceri de entertainment, online și în print. Activând pe piață de peste 180 de ani, compania Ringier este recunoscută pentru spiritul său inovator și individualitate, având ca valori principale independența, libera exprimare și diversitatea informației. Ringier este o companie cu sediul în Zurich.

Related posts

Curse charter de la Oradea spre Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt

Traian Dan

Castrul roman de la Turda, reabilitat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Selgros și-a deschis un magazin cu restaurant în Baia Mare

Nora Dumitrescu

Peste 4.000 de vizitatori, la Ambasada României din Washington cu ocazia Zilei Porților Deschise și a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Biletele la Untold 2020 vor putea fi folosite la următoarele ediții

Nora Dumitrescu

Sebeş-Turda, Lot 3, prima autostradă care se deschide în acest an

Stefana Muresan

Învățământul dual din Sibiu, susținut de firme străine

redactia

Buget de 13 miliarde de lei pentru transporturi, din care 8 miliarde pentru investiții

redactia

Nokia recrutează anual 150-200 de studenţi

Stefana Muresan

Real Estate & Management Solutions, the trends for Cluj

redactia

Zece tablete donate de Federația Patronilor Bihor copiilor defavorizați

Traian Dan

Succes la prima ediție de Mănăștur a Târgului Produs de Cluj

Nora Dumitrescu

Topul ”orașelor inteligente”: Alba Iulia conduce cu 59 de proiecte, urmat de Sibiu cu 8, Cluj Napoca cu 7 și București cu 6 proiecte

Stefana Muresan

Proiectele PNDR au adus în țară peste 348 de milioane de euro, ca rambursări de la Comisia Europeană în luna ianuarie

Papuc Irina

Se extinde rețeaua de gaz în nordul județului Bihor

Traian Dan

Sfaturi practice de la E.ON: Cum îți poți reduce factura la energie cu ajutorul iluminatului inteligent

Ligia Voro

Asociaţia Română a Băncilor: „Intermedierea financiară, în România, este cea mai mică din Europa”

Papuc Irina

Cluj-Napoca: Un antreprenor de 25 ani își folosește bolizii Lamborghini și Ferrari în jocurile pe care le creează

Stefana Muresan

DIGI anunță intenția de listare pe Bursă

Stefana Muresan

Tax & Finance Forum, în premieră la Sibiu

Papuc Irina

NRCC Nearshoring Guide to Romania

Ionut Oprea

MassMutual deschide un Centru Global de Servicii în Orhideea Towers, București

Papuc Irina

Solina România a cerut certificat de urbanism pentru reconstrucția fabricii pe vechiul amplasament

Stefana Muresan

Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, reabilitat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment