Antreprenori Cluj Investitii Ultimele stiri

Cluj-Napoca: Andreea Esca va transforma o clădire istorică într-un hotel de patru stele, împreună cu un om de afaceri local

Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, vor să construiască în zona ultracentrală a municipiului Cluj-Napoca, un hotel de patru stele, pe locul unei clădiri istorice. Potrivit unor informații apărute anterior în presa locală, Consiliul Local a avizat, în noiembrie anul trecut, Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru contruirea unui hotel (regim de înălţime subsol+parter+etaj+mansardă) la intersecţia străzilor Napoca nr. 17 şi Fortăreţei nr. 4, beneficiar fiind SC Napoca 15 SRL, controlată de Mircea Buteanu, patronul Diesel Club.
Totodată, click.ro scrie că imobilul vedetei TV va avea un etaj, mansardă şi o terasă imensă, trei curţi interioare, grădini, parcare subterană cu 16 locuri. Deja toate aprobările necesare au fost obţinute.
Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local şi este la o aruncătură de băţ de catedrală. Pentru că Esca, Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea.

Related posts

BT oferă clienților posibilitatea să plătească cu ceasul inteligent

redactia

Investiție de 8,9 mil. lei în depozitul de gaze Depomureş

Stefana Muresan

Petroșaniul intră în șantier pe bani europeni

redactia

Leave a Comment