Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj-Napoca: Andreea Esca va transforma o clădire istorică într-un hotel de patru stele, împreună cu un om de afaceri local

Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, vor să construiască în zona ultracentrală a municipiului Cluj-Napoca, un hotel de patru stele, pe locul unei clădiri istorice. Potrivit unor informații apărute anterior în presa locală, Consiliul Local a avizat, în noiembrie anul trecut, Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru contruirea unui hotel (regim de înălţime subsol+parter+etaj+mansardă) la intersecţia străzilor Napoca nr. 17 şi Fortăreţei nr. 4, beneficiar fiind SC Napoca 15 SRL, controlată de Mircea Buteanu, patronul Diesel Club.
Totodată, click.ro scrie că imobilul vedetei TV va avea un etaj, mansardă şi o terasă imensă, trei curţi interioare, grădini, parcare subterană cu 16 locuri. Deja toate aprobările necesare au fost obţinute.
Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local şi este la o aruncătură de băţ de catedrală. Pentru că Esca, Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Banca Transilvania, câştig net de 1,2 mld. lei

Articolul următor

Moldovenii de la Dedeman vor preluarea integrală a Cemacon, la 55 de bani pe acţiune

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share