Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Tetarom SA ar putea fi listată la Bursă

Preşedintele Comisiei de Buget–Finanţe a Consiliului Judeţean Cluj, Cristian Haiduc, propune listarea la Bursă a SC Tetarom SA, care administrează parcurile industriale din judeţ, acţiune care va duce la capitalizarea societăţii şi la finanţarea unor proiecte ale Consiliului Judeţean.
Potrivit Mediafax, Cristian Haiduc a declarat, luni, în şedinţa Consiliului Judeţean Cluj că estimează o perioadă de 4 – 5 ani pentru listarea la Bursă a SC Tetarom SA, procesul fiind unul care trebuie pregătit cu atenţie.
Potrivit lui Haiduc, listarea la Bursă a SC Tetarom SA ar duce la o capitalizare a societăţii iar banii încasaţi ar putea fi investiţi în crearea de servicii noi, dar anumite sume ar putea să intre în bugetul CJ Cluj pentru finanţarea unor proiecte.
SC Tetarom SA a fost înfinţată în anul 2001 şi administrează cele 5 parcuri industriale şi parcul Ştiinţific şi Tehnologic Tetapolis din judeţul Cluj. Societatea are ca acţionar majoritar cu 90,5% Consiliul Judeţean Cluj, restul acţiunilor revenind celor cinci municipii din judeţ şi oraşului Huedin. Printre firmele care îşi desfăşoară activitatea în parcurile industriale din judeţul Cluj se află DeLonghi, Bosch sau Emerson.
Valoarea investiţiilor din parcurile industriale Tetarom depăşeşte 500 de milioane de euro, fiind create peste 11.000 de locuri de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj: 65 de km de drumuri judetene reabilitati si modernizati in 2017, 660 km pe care s-au executat lucrari de intretinere

Articolul următor

Finanțare europeană de 1,3 miliarde euro pentru modernizarea unor tronsoane din coridorul feroviar Curtici-Constanța

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share