Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi oportunitati economice pentru oamenii de afaceri din Timis, dupa vizita ambasadorului Mexicului

Ambasadorul Statelor Unite Mexicane la Bucuresti a avut o intalnire cu conducerea CCIAT, pentru a gasi noi modalitati si domenii de colaborare.
„Am avut o intalnire importanta cu reprezentantii Camerei de Comert din Timis. Am primit informatii pe care le consider extrem de atractive din punctul de vedere al potentialilor investitori din Mexic. Cred ca vom gasi initiative comune, pentru ca exista potential de dezvoltare a legaturilor economice intre Mexic si Romania. Vreau sa transmit un mesaj puternic de prietenie si sa ii incurajez pe romani sa vina in Mexic, pentru ca suntem o tara libera, stabila”, a declarat Jose Guillermo Ordorica Robles.
Conducerea Camerei de Comert a discutat cu ambasadorul Mexicului, si spera ca pana la sfarsitul anului sa dezvolte noi relatii economice intre oamenii de cele doua tari.
„A fost o intalnire extraordinar de interesanta, domnul ambasador a venit cu o dorinta de colaborare cu judetul nostru. Am primit multe informatii vizavi de ce se intampla in Mexic, vizavi de cultura, vizavi de economie, de strategia pe care o are Mexicul. Am aflat ca exista interes atat de a investi in Romania, cat si de a prelua firme si produse din Romania în Mexic. Exista oportunitati de ambele parti. Este un inceput si cu siguranta la finele anului vom fi mult mai prezenti pe piata din Mexic si, de asemenea, speram sa va anuntam ca sunt deja firme inregistrate la Registrul Comertului cu investitie mexicana. Am fost incantata sa aud ca exista o deschidere foarte mare pentru a primi delegatia din judetul Timis in Mexic”, a concluzionat Florica Chirita, directorul general al CCIAT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Intalnirile europene din Transilvania la UTCN, 14 – 16 martie 2018

Articolul următor

Undă verde pentru "Prima Casă" 2018. Lista băncilor finanțatoare

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share