Importate Slider Ultimele stiri

Prima conferinţă regională de HR sub umbrela HR WORLD – The Future of Talent, desfășurată la Cluj Napoca, un real succes

eJobs și Benefit Seven (7card) au organizat în parteneriat cea de-a 2-a ediție a conferinței HR WORLD. Evenimentul a avut loc în prima sa ediție regională, miercuri, 7 februarie la Grand Hotel Italia, în Cluj Napoca, unde au participat aproximativ 200 de participanți.
Tema conferinței a fost – The Future of Talent – motiv pentru care organizatorii au oferit prezentări și dezbateri interactive care au adus pe piața de resurse umane din Transilvania idei și concepte noi care să adreseze schimbarea rolului HR-ului în anul 2018. Celor aproximativ 250 de participanți la eveniment, aparținând unei game variante de industrii, au dezbătut subiecte precum:
• Unde găsim echilibrul în piața muncii din România când raportul cerere-ofertă este disproporționat?
• Cum atragem un candidat când alți 10 angajatori îl curtează?
• Ce facem cu angajații actuali ca să îi reținem, să îi determinăm să interacționeze cu brandul de angajator și să ii încurajăm în această direcție?

Subiecte precum trecerea pe platforme mobile, social media, inteligența artificială, chatbots, utilizarea big data sau analiza predictivă au fost explicate și aplicate domeniului și mai mult, pieței românești a resurselor umane. Toate acestea pentru că, în mod din ce în ce mai evident, nu ne mai putem baza pe metodele utilizate în trecut pentru a descoperi și recruta talente.
Conferința reprezintă un alt pas important în strategia eJobs și a partenerului Benefit Seven (7card), de a oferi angajatorilor informație relevantă, actuală și de calitate, care să-i sprijine în demersurile lor de a inova în procesele de recrutare și retenție a talentelor. eJobs deține de altfel poziția de lider al industriei de recrutare online, ceea ce îl recomandă ca un specialist de top în domeniu. Organizatorii susțin în mod constant companiile și candidații cu “know-how” și soluții inovatoare, care fac posibil procesul de transformare a recrutării din ziua de astăzi.
Despre speakeri, trebuie să menționăm că aceștia au făcut parte din elita profesioniștilor de business din România. Ei provin de la companii de renume precum eMag, Crossover, Draxlmaier, eJobs, UP! Your Service, 7card, Sodexo precum și altele. De asemenea psihologul Alexandru Bușilă a prezentat motivele pentru care starea de fericire a unui angajat la locul de muncă este foarte importantă atât pentru angajat cât și pentru compania angajatoare.
Cât privește temele de interes general care au făcut subiectul prezentărilor, acestea au variat de la expunerea unor strategii de recrutare de succes la metode actuale de analiză a datelor și la găsirea celor mai potrivite canale de comunicare în contextul diversificării continue a acestora precum și elaborarea de strategii eficiente de management. De asemenea au existat segmente îndreptate către sfera angajaților, unde se va discuta despre viitorul beneficiilor pentru aceștia, despre modelarea experienței angajatului într-o cultură orientată spre client precum și cum să poată fi construite echipe #HappyLaJob. În contextul în care “company culture” a ajuns principalul criteriu de selecție a unui loc de muncă din partea angajaților, este evident că este nevoie de un astfel de eveniment pentru a împărtăși trendurile cele mai actuale cu specialiștii din domeniu și nu numai.
Unul din punctele principale de atracție al acestui eveniment este faptul că a fost conceput și vine strict în folosul comunității de HR. În contextul dezvoltării accelerate a acestui domeniu în Transilvania organizatorii au găsit ca este momentul ca toate energiile și ideile care se dezvoltă în această parte a țării sa fie agregate într-un context avantajos pentru toți participanții. Toate acestea pentru a reuși să răspundem la întrebarea principală: “Cum putem reinterpreta procesul de recrutare astfel încât sa putem recruta eficient, să implicăm angajații și să reușim să îi păstrăm fericiți la job?”
Pentru organizatori şi participanţi conferinţa a reprezentat un succes, asemenea cu prima de acest gen, desfășurată la București, cu o participare de peste 450 de persoane și feedback-uri foarte pozitive.

Related posts

La Salina își scurtează lanțul de vânzare

Nora Dumitrescu

Peste 300 de echipamente IT pentru copiii de la țară, prin intermediul IT4Kids

Traian Dan

Sondaj: Românii reușesc să pună lunar deoparte câte 55 de euro, de cinci ori mai puțin decât austriecii și de două ori mai puțin decât slovacii

Papuc Irina

AMAALA AND OCEANOSCIENTIFIC STEER ENVIRONMENTAL RESEARCH SAILING EXPEDITION

Ionut Oprea

Au fost anunțate primele competiții în cercetare din acest an: buget total – 100 de milioane de lei

Ion Surdu

Liebrecht & wooD announces Liziera de Lac, the most ambitious residential project in S-E Bucharest, which offers a life in the middle of nature and avant-garde urban facilities | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Noi proiecte germane la Cluj

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Cluj

Nora Dumitrescu

Fermieri campioni la rapiță cu producții de peste 5 t/ha

Stefana Muresan

Marius Călin Cherecheș, antreprenor în domeniul farmaceutic: Trebuie găsită o soluție de protejare a capitalului românesc

redactia

Kozma Mónika, propuneri de proiecte pentru revitalizarea economiei județului Mureș

Ligia Voro

Educație financiară pentru elevi, derulată de JA România și Raiffeisen Bank

Traian Dan

Aviatia generala, perspective

TAROM reia din primăvară zborurile internaţionale de pe aeroportul Oradea

redactia

Proiect de reeșalonare pentru companiile cu datorii la stat, pe cel mult șapte ani

redactia

Un taur din Cluj, campion european la competiția Champion of the World

Nora Dumitrescu

Lucrul “la comun”, noua tendință în România

Stefana Muresan

Prima ediție a conferinței Salonul de Afaceri, la Târgu Mureș

Ligia Voro

Zalăul are 27 de proiecte pe fonduri UE

Nora Dumitrescu

Recrutări masive de curieri în Transilvania. Se fac sute de angajări

Nora Dumitrescu

Familia Căpușan ridică un nou Grand Park

Nora Dumitrescu

Afacerile Stabilus au trecut de 130 de milioane de euro în România

Stefana Muresan

La Oradea se va construi cel mai modern spital de boli infecțioase din România

Traian Dan

Promenada Sibiu, inaugurat oficial de NEPI Rockcastle

Papuc Irina

Leave a Comment