Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

2017, cel mai bun an ca producţie pentru producătorul de prefabri­c­ate ASA CONS din Turda

ASA CONS a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 20 mil. euro, mai mult cu 14% faţă de anul precedent.
Potrivit zf.ro, producătorul de prefabri­c­ate ASA CONS, constructorul fa­bricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un proiect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, a înre­gis­trat anul trecut o creştere de aproxi­mativ 5% a producţiei faţă de anul anterior, 2017 fiind cel mai bun an din istoria de 19 ani a companiei.
„Producţia pe care am reuşit să o realizăm în 2017 a fost cu 5% peste nivelul record înregistrat în 2008, an care a fost de asemenea foarte aproape de nivelul înregistrat în 2016. Cu alte cuvinte, 2017 a fost cel mai bun an din punctul de vedere al volumului de producţie înregis­trat de compania noastră de la în­fiin­ţare şi până în prezent“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Bogdan Bul­garia, ge­neral manager al ASA CONS Ro­mâ­nia şi ASA Epitoipari Hungary.
ASA CONS produce în fabrica din Turda aproximativ 60.000 de metri cubi de elemente prefabricate pe an, echivalentul unei suprafeţe utile desfăşurate la sol de 600.000 de metri pătraţi construiţi, potrivit informațiilor de pe pagina oficială a companiei.
Compania a investit anul trecut peste 500.000 de euro în retehnologizarea fabricii deţinute în localitatea Turda. Programul de investiţii realizat de ASA CONS a prevăzut înlocuirea podurilor rulante, a sistemelor vechi de iluminat din secţiile de producţie cu sisteme tip LED, echipamente mobile pentru transportul intern al elementelor prefabricate de mari dimensiuni, precum şi echipamente de procesare a armaturilor din oţel, echipamente de tăiere şi fasonare a acestora. Compania a ajuns la 175 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Articolul următor

Începe construcția Podului Centenarului din Oradea, investiție de 2,5 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share