Arad Eveniment

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează la Expo Arad, în perioada 22-25 martie, a XXIV-a ediţie a târgului internaţional Confort Construct & Instal. Cel mai mare eveniment de construcții, instalații și decorațiuni din Vestul României adună în fiecare an peste 80 de firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de peste 4.000 persoane, specialiști, agenți economici și public larg.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad își propune ca în acest an târgul să devină o platformă pentru firmele de dimensiuni mai mici, dezvoltate la nivel local în Regiunea de Vest, care pot oferi servicii personalizate vizitatorilor Confort Construct&Instal, față de ce pot oferi magazinele de bricolaj sau vânzările online.
Expozanții țintiți sunt firmele din domeniu care nu se regăsesc în magazinele mari de bricolaj, care au o mai mare flexibilitate în relația cu clienții, putând oferi servicii și produse adaptate nevoilor individuale.
Confort Construct & Instal 2018 va avea loc la Expo Arad, al doilea centru expozițional, ca mărime, din România, în perioada 22-25 martie.

Related posts

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania.

Tirdea Ionut

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Partener Enterprise Europe Network

redactia

Se finalizeaza pasajele de pe centura Aradului

Stefana Muresan

Leave a Comment