Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează la Expo Arad, în perioada 22-25 martie, a XXIV-a ediţie a târgului internaţional Confort Construct & Instal. Cel mai mare eveniment de construcții, instalații și decorațiuni din Vestul României adună în fiecare an peste 80 de firme din România şi Ungaria, târgul fiind vizitat de peste 4.000 persoane, specialiști, agenți economici și public larg.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad își propune ca în acest an târgul să devină o platformă pentru firmele de dimensiuni mai mici, dezvoltate la nivel local în Regiunea de Vest, care pot oferi servicii personalizate vizitatorilor Confort Construct&Instal, față de ce pot oferi magazinele de bricolaj sau vânzările online.
Expozanții țintiți sunt firmele din domeniu care nu se regăsesc în magazinele mari de bricolaj, care au o mai mare flexibilitate în relația cu clienții, putând oferi servicii și produse adaptate nevoilor individuale.
Confort Construct & Instal 2018 va avea loc la Expo Arad, al doilea centru expozițional, ca mărime, din România, în perioada 22-25 martie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR: Documentaţia pentru construcţia secţiunii 4 a autostrăzii Piteşti-Sibiu, trimisă la ANAP

Articolul următor

2017, cel mai bun an ca producţie pentru producătorul de prefabri­c­ate ASA CONS din Turda

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share