Cluj Investitii Real Estate Ultimele stiri

CTP își extinde colaborarea cu FRÄNKISCHE Romania în CTPark Turda, ajungând la un total de peste 10.000 m²

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, și FRÄNKISCHE, producător german de tuburi și sisteme de plastic și metal, anunță extinderea colaborării în parcul industrial CTPark Turda. Se depășesc astfel 10.000 m² prin construcția unei noi clădiri de circa 7.000 m², în prelungirea celei pe care compania germană o ocupă din 2015.
Noua clădire va fi folosită atât pentru activități de depozitare, cât și de producție. Lucrările de construcție pentru această extindere au demarat în mai 2017 și au fost finalizate în luna februarie 2018. Clădirea a fost dezvoltată la cele mai înalte standarde de calitate privind eficiența energetică și sistemele inovatoare folosite.
FRÄNKISCHE Romania, parte a grupului german FRÄNKISCHE, este chiriaș al CTPark Turda din anul 2015 când a închiriat o facilitate logistică de circa 3.400 m², pe care a folosit-o pentru activități de producție și depozitare.
“Reînnoirea și extinderea parteneriatelor cu clienții noștri existenți sunt întotdeauna motive de bucurie, pentru că arată că ne-am îndeplinit rolul cu succes. CTP oferă servicii premium în parcurile sale din toată țara, clădirea pe care am finalizat-o la Turda fiind încă o dovadă în acest sens. Ne dorim să creștem în permanență numărul și calitatea facilităților pe care le oferim clienților noștri. Extinderea pe care am dezvoltat-o pentru FRÄNKISCHE Romania include spații de depozitare și producție adaptate nevoilor lor, precum și birouri, în așa fel încât angajații chiriașului nostru să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a-și desfășura activitatea”, a declarat Călin Cioban, Property Manager al CTP Romania, pentru regiunea Transilvania.
“Am luat decizia de a ne extinde spațiile odată cu creșterea afacerii noastre în zonă și consider că această nouă clădire constituie un atu pentru creșterea cifrei de afaceri a FRÄNKISCHE Romania, prin scăderea timpului de livrare și creșterea flexibilității. Colaborăm extrem de bine cu cei de la CTP, de aproape trei ani, și sunt sigur că aceasta este o nouă etapă dintr-un parteneriat de foarte lungă durată”, a adăugat Paul Cioban, Directorul fabricii FRÄNKISCHE Romania din Turda.
Despre CTP
CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală si de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.
În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda.

Related posts

Cum va arăta cel mai spectaculos nod rutier din România

Stefana Muresan

IT-iștii din Cluj și-au ales conducerea pentru următorii doi ani

Nora Dumitrescu

Andrada Pleș se alătură echipei PNSA Tax

Papuc Irina

Aproape 22 milioane de lei pentru depozite neconforme din Brașov

Ligia Voro

Prima ofertă TAROM din acest an: zboruri de 119 euro tur-retur de Valentine’s Day şi Dragobete

Papuc Irina

21,8 mil. lei pentru al doilea terminal la Aeroportul Internaţional Oradea

Stefana Muresan

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia – 100 de ani de la înființare. Centenarul primului liceu de stat înființat după Marea Unire

redactia

Superbet a donat echipamente de protecție pentru spitalele Clujului

Nora Dumitrescu

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, recunoscuta cu statut de utilitate publică

Papuc Irina

16 unități de cazare din Bihor au aderat la campania inițiată de Visit Oradea

Traian Dan

Unul din zece români nu vor respecta limitările impuse de autorități și vor petrece Paștele în deplasare

Traian Dan

Lansarea proiectului european „Calitate, Competenta, Performanta in Consiliul Judetean Cluj”

Stefana Muresan

Valtryp deschide o nouă fabrică la Oradea

Traian Dan

POZITIV TB: O companie pregătește IT-ști, le caută job-uri, plata cursurilor, după angajare

Traian Dan

Cluj-Napoca: Licitaţie de până la 300 milioane euro pentru concesionarea unor lucrări de construcţie

Stefana Muresan

Lucrări de modernizare a 80 km de cale ferată, între Simeria şi Arad, cu o valoare de circa 770 mil euro, pentru trenuri cu viteză de până la 160 km/h

Stefana Muresan

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Clujul, pol universitar important mai ales pentru studiile de medicină

redactia

Studiu eJobs: 6 din 10 angajați plănuiesc să-și schimbe jobul în următorul an

redactia

The largest leasing transaction ever recorded in the Bucharest office market: development of Groupe Renault Romania's new headquarters in Bucharest

Ionut Oprea

Gavrilă, CFR: Tronsonul Simeria – Sighișoara se va deschide în decembrie

redactia

Transportatorii vor instituirea unui coridor internațional pentru mărfuri

Nora Dumitrescu

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la Corpul B al cladirii Novis Plaza din Cluj Napoca

redactia

Autostrada Sebeş-Turda: Marți se face recepţia lucrărilor pe tronsonul de 12,3 km între Aiud şi Decea

Stefana Muresan

Încă un autobuz hibrid Mercedes-Benz, achiziționat pe fonduri UE, a ajuns la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment