Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romgaz recrutează şapte membri în CA, în baza ordonanţei pentru guvernanţa corporativă

Producătorul naţional de gaze Romgaz a demarat un proces de selecţie pentru cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă 109/2011 privind guvernanţa corporativă în întreprinderile publice, potrivit unui anunţ al companiei.
Candidaţii sunt aşteptaţi să se înscrie până la data de 16 aprilie 2018.
Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de studii superioare cu diplomă de licenţă emisă de o instituţie de învăţământ superior, să aibă minimum 10 ani de experienţă profesională, minimum 5 ani de experienţă în posturi de conducere, experienţă anterioară ca membru într-un Consiliu de Administraţie, experienţă de lucru în companii cu cifra de afaceri de cel puţin 200 de milioane de euro, precum şi o bună imagine publică şi reputaţie profesională.
Criteriile de selecţie vor avea în vedere şi studiile postuniversitare în instituţii de învăţământ superior reputate, experinţă în companii din petrol, gaze, utilităţi, producţie de energie sau din domeniul industrial, cunoştinţele despre piaţa de capital, experienţa în managementul financiar-analiză, planificare, trezorerie, raportări, managementul riscului, precum şi experienţa în relaţia cu autorităţile publice, de reglementare şi supervizare.
Romgaz a selectat firma George Butunoiu Group pentru a-i oferi asistenţă în procesul de selecţie în vederea desemnării membrilor în Consiliul de Administraţie.
Romgaz este cel mai mare producător şi principal furnizor de gaze naturale în România, principalele segmente ale activităţii sale fiind explorarea, producţia de gaze naturale şi furnizarea de gaze naturale, înmagazinarea de gaze şi producerea de energie electrică.
Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 70% din acţiunile companiei, restul de titluri fiind tranzacţionate la bursă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clubul Economic German Banat - președinte reales, vicepreședinți noi

Articolul următor

Monument istoric din Arad cu 30 de apartamente, scos la vânzare de Episcopia Romano-Catolică Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share