Transilvania Business
Cluj Investitii Turism Ultimele stiri

Opera Plaza din Cluj-Napoca: 80% din clienți sunt din SUA, Marea Britanie, China, Israel sau ţările nordice

Opera Plaza, primul hotel de cinci stele al oraşului Cluj-Napoca, a finalizat anul trecut cu afaceri în creştere cu circa 10%, iar pentru acest an ţinteşte un avans tot cu două cifre, potrivit oficialilor hotelului citați de zf.ro.
”Vom renova treptat toate cele 64 de camere şi spaţiile comune, fără a închide hotelul. Circa 80% din clienţii hotelului sunt străini, ce provin din SUA, Marea Britanie, China, Israel sau ţările nordice. Durata medie de şedere la hotel este de 2,2 nopţi”, a spus Cristian Neţin, directorul comercial al hotelului Opera Plaza, pentru zf.ro.
Unitatea hotelieră este construită pe fostul teren al fabricii de dulciuri Feleacul şi a fost deschisă în 2006 în urma unei investiţii de 4,5 milioane de euro realizată de Octavian Buzoianu, ce controlează firme în domeniul HoReCa, imobiliar şi agricultură.
Datele oficiale de la Ministerul de Finanţe arată că în 2016 hotelul a raportat o cifră de afaceri de 8,9 milioane de lei (2 milioane de euro), în uşoară scădere faţă de anul anterior, când cifra de afaceri se ridica la 9,5 milioane de lei (2,1 mil euro).
Sursa foto: operaplaza.ro

Comentarii

Comentarii

Related posts

Doar masinile electrice nu sunt suficiente: trebuie combinate tehnologiile de propulsie pentru atenuarea schimbarilor climatice

Stefana Muresan

Ministrul Agriculturii şi alţi 31 de fermieri au donat animale unui sibian căruia i-au ars oile

Stefana Muresan

Investiții mari, în 2019, la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More