Real Estate

ISHO Offices – faza II

Mulberry Development anunţă demararea lucrărilor la a doua etapă a ansamblului ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar mixt ISHO.
Lucrările de construcţie pentru faza II de dezvoltare vor demara în săptămânile viitoare. Suprafaţa de 18.000 mp inchiriabili aferentă acestei etape va fi finalizată în primăvara anului viitor, conform planurilor anunțate de dezvoltator încă de anul trecut. A doua clădire va include un spațiu creativ de coworking de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune prin care va fi încurajată colaborarea și generarea de idei noi de business în zona industriilor creative. O altă noutate este un spațiu multifuncțional complet echipat dedicat activităților sociale și culturale care va completa componenta clasică de office. ISHO Offices va deveni astfel un hub unde se vor concentra evenimentele din oraș îmbinând întâlnirile tematice de tip meet-up, nișate pentru industriile creative, cu manifestări socioculturale, forumuri și chiar expoziții sau vernisaje.
“Interesul pentru proiectul nostru este peste așteptări și de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus inițial. ISHO se conturează drept cea mai modernă și atrăgătoare zonă nou dezvoltată în oraș, foarte atractivă pentru angajați și companii.  Cererea ridicată de birouri și de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, subliniază Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.
În ceea ce privește prima etapă, în prezent lucrările sunt concentrate pe partea de finisaje interioare, primele spații urmând să fie predate chiriașilor în vederea amenajărilor interioare. Cei 15.000 mp închiriabili sunt ocupați în cvasi-totalitate, primii chiriași urmând să își înceapă activitatea în iunie. De altfel, au fost deja semnate și contractele cu primii furnizori de servicii care vor deservi angajații clădirii de birouri. Proiectul prevede spații pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. Conceptul ISHO include un gym pe trei etaje, spa, piscină, dar și amenajarea unui after-school și a unei grădinițe, transformând proiectul în cel mai dorit spațiu de lucru pentru angajați.
ISHO Offices va avea o suprafață închiriabilă de 50.000 mp și va fi construită în trei etape și face parte din proiectul multifuncțional ISHO, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timișoarei. La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește nevoia de extindere ulterioară. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare și aproape un hectar de spații verzi.
 

Related posts

Brașov: Bilka și-a crescut afacerile cu peste 50% în primul semestru

Stefana Muresan

Mulberry Development, două prestigioase distincţii la nivel national

Stefana Muresan

Globalworth Industrial, Globalworth’s logistics and light industrial sub-brand, has reached 100% occupancy rate

Papuc Irina

AdePlast pregăteşte deschiderea de fabrici noi la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

Stefana Muresan

Growthpoint Properties launches Growthpoint’s Central and Eastern European

Ionut Oprea

Alesonor, alte 21 de locuinţe în ansamblul Amber Gardens

Stefana Muresan

Coldwell Banker: 2017, cel mai bun an pentru piaţa imobiliară din Cluj

Stefana Muresan

Primul portal care poate fi gestionat împreună cu dezvoltatori imobiliari

Ligia Voro

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

OPTIM PM wins again at SEE Real Estate Awards

Manufacturing and industrial excellence celebrated in Warsaw

Ionut Oprea

Doua saptamani ramase pana la Realty 2016

Grupul Dedeman se asociază cu Element Industrial

Stefana Muresan

SEE Property Forum 2018, 29th of March, Radisson Blu

Ionut Oprea

CTP, doua achizitii in Ungaria

Transilvania Business

B | Moxy No.2 for Milan!

Cel mai mare complex rezidențial din Timișoara, City of Mara, infuzie de peste 10 mil lei

Stefana Muresan

Explozia cererii online alimentează creșterea P3

Stefana Muresan

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Stefana Muresan

Airports warn of irreversible consequences to air connectivity, tourism and local economies

Ionut Oprea

Immofinanz & CA Immo – the merger

Corinthia Hotels to open historic Grand Hotel du Boulevard in Bucharest

Ionut Oprea

Alexandra Stoica: “Conceptul de work & living este în vogă la Cluj”

Stefana Muresan

Măsuri suplimentare pentru siguranța resursei umane și a mărfurilor în parcul logistic Urbano Cluj Vest pentru a finaliza lucrările la termen

Ligia Voro

Leave a Comment