Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ISHO Offices – faza II

Mulberry Development anunţă demararea lucrărilor la a doua etapă a ansamblului ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar mixt ISHO.
Lucrările de construcţie pentru faza II de dezvoltare vor demara în săptămânile viitoare. Suprafaţa de 18.000 mp inchiriabili aferentă acestei etape va fi finalizată în primăvara anului viitor, conform planurilor anunțate de dezvoltator încă de anul trecut. A doua clădire va include un spațiu creativ de coworking de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune prin care va fi încurajată colaborarea și generarea de idei noi de business în zona industriilor creative. O altă noutate este un spațiu multifuncțional complet echipat dedicat activităților sociale și culturale care va completa componenta clasică de office. ISHO Offices va deveni astfel un hub unde se vor concentra evenimentele din oraș îmbinând întâlnirile tematice de tip meet-up, nișate pentru industriile creative, cu manifestări socioculturale, forumuri și chiar expoziții sau vernisaje.
“Interesul pentru proiectul nostru este peste așteptări și de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus inițial. ISHO se conturează drept cea mai modernă și atrăgătoare zonă nou dezvoltată în oraș, foarte atractivă pentru angajați și companii.  Cererea ridicată de birouri și de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, subliniază Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.
În ceea ce privește prima etapă, în prezent lucrările sunt concentrate pe partea de finisaje interioare, primele spații urmând să fie predate chiriașilor în vederea amenajărilor interioare. Cei 15.000 mp închiriabili sunt ocupați în cvasi-totalitate, primii chiriași urmând să își înceapă activitatea în iunie. De altfel, au fost deja semnate și contractele cu primii furnizori de servicii care vor deservi angajații clădirii de birouri. Proiectul prevede spații pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. Conceptul ISHO include un gym pe trei etaje, spa, piscină, dar și amenajarea unui after-school și a unei grădinițe, transformând proiectul în cel mai dorit spațiu de lucru pentru angajați.
ISHO Offices va avea o suprafață închiriabilă de 50.000 mp și va fi construită în trei etape și face parte din proiectul multifuncțional ISHO, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timișoarei. La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește nevoia de extindere ulterioară. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare și aproape un hectar de spații verzi.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gala Premiilor ABSL își așteaptă câștigătorii

Articolul următor

Premiile Galei "PRIA Women in Agriculture", editia 3-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share