Cluj Sanatate Ultimele stiri

Regina Maria susține start-up-urile din România cu abonamente medicale gratuite

Rețeaua de sănătate Regina Maria susține a startup-urile din România, prin lansarea primului abonament medical dedicat antreprenorilor care încep o afacere de la zero. Acesta include atât pachetul obligatoriu de medicina muncii, cât și o componentă de prevenție, care se poate personaliza în funcție de nevoi.
În plus, Reţeaua de sănătate oferă gratuitate pentru servicii medicale de bază în primul an de contract, reduceri de costuri semificative aplicate pachetului accesat în următorul an şi top-up- urilor alese.
Abonamentul medical dedicat statup-urilor cuprinde pachetul standard obligatoriu de medicina muncii, control medical la angajare, rapoarte semestriale şi anuale. De asemenea, fiecare angajat poate beneficia de un control de medicină generală şi acces la hotline-ul medical disponibil non-stop, pentru sfaturi medicale în cazul unei urgenţe.
Pachetul cuprinde reduceri la consultaţii, analize, radiologie şi ecografii şi oferă fiecărui pacient acces la dosarul medical electronic. Mai mult decât atât, pacienţii beneficiază de acces naţional în 45 de locaţii proprii şi peste 200 de clinici partenere.
“Generaţia actuală de tineri, orientată către rezultate, este caracterizată de o efervescenţă ce dovedeşte apetenţa crescută pentru antreprenoriat. Acest fapt este susţinut de numărul ridicat de aplicanţi raportaţi la finalul anului trecut pentru programul Start-up Nation, ce pune la dispoziţia tinerilor fonduri nerambursabile pentru investiţii.
Sănătatea şi prevenţia se află însă adesea pe locul doi pe lista de priorităţi a startup-urilor. De aceea, am identificat nevoia firească de a veni în întâmpinarea acestora, oferindu-le antreprenorilor o grijă mai puţin şi o şansă în plus de a prospera în afaceri, contribuind astfel, pe termen lung, la creşterea unor business-uri sănătoase”, declară Andreea Minuţă, Corporate Business Director, Reţeaua de sănătate Regina Maria.
Potrivit unui studiu publicat la finalul anului 2017 de Ernst&Young şi Impact Hub, intitulat Barometrul startup-urilor, tinerii antreprenori din România întâmpină numeroase bariere în procesul lansării şi dezvoltării afacerii – dintre 357 de fondatori locali de startup vizaţi de studiu, 78% şi-au început afacerea cu propriii bani. Provocările cu care se confruntă tinerii antreprenori pe drumul spre reuşită sunt însă mult mai numeroase, variate şi, pornind adesea de la accesul la finanţare şi teama de eşec, merg până la alocarea unor resurse considerabile pentru promovarea produselor şi serviciilor, procesul de vânzare şi distribuţie. În aceste momente, când sănătatea nu e doar pusă de obicei pe ultimul plan, dar uneori chiar sacrificată, abonamentele medicale gratuite Regina Maria pot susţine energia necesară proaspeţilor manageri şi echipelor lor pentru a-şi pune planurile în practică şi a-şi atinge obiectivele.

Related posts

Oradea la ceas aniversar

Traian Dan

Programul de sprijin pentru tomatele românești: MADR alocă 50 de milioane de euro în 2019

redactia

Orange România, creștere cu 2,4% a cifrei de afaceri în T4 față de 2018

Ligia Voro

VGP sees further growth potential in Romania

Ionut Oprea

Wallberg asigură finanțarea pentru Tower Two – al doilea turn rezidențial, cu un regim de înălțime de 16 etaje, din ansamblul XCity Towers

Papuc Irina

Laptele crud de măgăriță, mină de aur pentru doi bihoreni

Traian Dan

Primăria Oradea restaurează statuia lui Emanuil Gojdu

Stefana Muresan

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Magazine de stat cu produse exclusiv românești, bursă a peștelui și clustere agricole – investiție guvernamentală de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Cel mai modern Centru de Training CNC din țară

Stefana Muresan

Wine of Moldova. Vinurile din Republica Moldova au crescut valoarea comerțului pe piața din România

Ion Surdu

Programul de Burse Schweighofer: 8000 de lei anual pentru un student în anul universitar 2017/2018

redactia

Investițiile și fondurile europene în Guvernul Cîțu – viziunea pe termen mediu: „Să capitalizăm lecțiile învățate în precedentele două perioade de programare”

Ion Surdu

EPP propune o strategie cu ținte clare, asumată de Comisia Europeană, pentru susținerea companiilor mici și mijlocii

Nicolae Pop

Produse din Bihor pentru bihoreni! – se încearcă promovarea produselor locale

Traian Dan

Studiu INACO: România nu ține pasul cu digitalizarea serviciilor publice europene. Doar 10% din populație are competențe digitale

Papuc Irina

Primăria și Centrul Cultural Clujean dezvoltă prima Divizie de Inovare Urbană din Estul Europei

redactia

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

Ionut Oprea

Romgaz continuă livrările de gaze către Electrocentrale Constanţa

redactia

Spitalul din Zlatna, reabilitat cu fonduri europene

redactia

WhatsApp Business – aplicație dedicată companiilor

Stefana Muresan

Profit record pentru Hidroelectrica în 2017

Stefana Muresan

E.ON România – Peste 80 de kilometri din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Mureş, modernizați în anul 2018

redactia

Residential neighbourhoods and transportation – Sibiu: the city of investors and mobility

Stefana Muresan

Leave a Comment