Eveniment

Cluj IT Cluster organizează cea de-a 5-a ediţie a evenimentului Cluj Innovation Days – “Breaking New Digital Ground!”, în parteneriat cu Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa

Ediţia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulată “Breaking New Digital Grounds!” îşi propune să reunească la Cluj, pe 24 şi 25 Mai 2018, peste 300 de participanţi interesaţi să dezbată subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare şi sustenabilitate, împreună cu reprezentanţi ai Cluj IT Cluster, Primăriei Cluj-Napoca şi invitaţi de talie naţională şi internaţională, cu o experienţă vastă.
Printre tematicile anunţate deja pe website-ul evenimentului www.clujinnovationdays.com se numără unele din cele mai inovative subiecte la această oră, la nivel global: Securitatea Cibernetică, Energia Regenerabilă, Robotică, Asistența Medicală Digitală, Comunităţile Smart. În agenda evenimentului sunt prezenţi speakeri care promit să ne deschidă noi perspective interesante legate de inovaţie, la nivel naţional: Emiliana Dovan (Telekom), Florin Jianu (Preşedintele CNIPMMR), Lucia Morariu (General Director Eximtur), Mihai Talpos (CEO Școala Informală de IT), Nicolae Burnete (Ministrul Cercetării şi Inovaţiei) şi mulţi alţii.
În ceea ce priveşte speakerii internaţionali, la eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor universităţi şi companii de renume, precum Alessandro Guarneri (SAP NETWEAVER Solution Architect), Carlos Fernandez Bandera (University of Navarro), Rasmus Larsson (ITSME ESELEKTRO), David Wallom (University of Oxford), Heiko Vainsalu (Roksnet Solutions OÜ).
În cadrul evenimentului de două zile, concepte ca Digital Revolution şi Smart Growth vor fi abordate atât în cadrul sesiunilor plenare de discuţii, cât şi în cadrul unor workshopuri pe teme specifice, ce vor da ocazia participanţilor să ia parte la Revoluţia Digitală, dar şi să se conecteze cu speakeri din domenii variate, în cadrul sesiunilor de networking pregătite de organizatori.
Prin organizarea ediţiei de anul acesta, Cluj IT Cluster, împreună cu partenerii – Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa – confirmă, încă o dată, implicarea în comunitatea locală de business, dar şi interesul pentru dezvoltarea sectoarelor de industrie, tehnologie şi informație, prin inovaţie continuă:
“Ediţia de anul acesta a Cluj Innovation Days se va desfăşura sub semnul Revoluţiei Digitale. Am reuşit să aducem la Cluj câteva nume mari care dictează trendurile în digitalizare, urbanizare şi crearea de societăţi sustenabile atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Încercăm să învăţăm de la cei mai buni şi să dăm posibilitatea mediului de business local să intre în contact cu noi perspective şi trenduri din piaţă. Ne bucură faptul că evenimentul Cluj Innovation Days generează din ce în ce mai mult interes, de la an la an, şi le mulţumim şi partenerilor de anul acesta, pentru implicare şi suport.”, a declarat Stelian Brad, Președinte Cluj IT Cluster.
Printre partenerii ediţiei de anul acesta a Cluj Innovation Days sunt: EnergoBit, Vauban, Hypermedia, Red Sharp, Universitatea Tehnica Cluj, Universitatea Babeş Bolyai şi European Digital SME Alliance.
Cluj IT Cluster este o asociaţie de tip cluster inovativ înfiinţatǎ în octombrie 2012, care numără în prezent peste 50 de membri: peste 35 de companii de IT cu mii de angajați și o cifră de afaceri cumulată de peste 100 de milioane de euro, universități și institute de cercetare, instituții publice și organizații catalizator. Inițiativă de business, clusterul urmărește creșterea competitivității sectorului IT și a vizibilității industriei IT românești, precum și poziționarea Clujului ca un hub regional inovator.
Misiunea Cluj IT este ca până în 2018 să devină unul dintre cei mai credibili furnizori de servicii și produse inovatoare IT și de sisteme de suport organizațional din Europa Centrală și de Est. Clusterul urmărește ca toţi membrii săi să devină și să se mențină competitivi, atât prin consolidarea poziţiilor pe piața românească, cât şi pe piețele internaționale.
Mai multe informații despre Cluj IT Cluster: www.clujit.ro.
UrbanizeHub – A hub for smart and sustainable cities – este o comunitate dedicată promovării valorilor pozitive în societatea locală. Organizaţia promovează idei şi proiecte din domenii ca Tehnologia, Informaţia, Design Urban şi Oraşe Verzi.
Mai multe informaţii despre Urbanize Hub: www.urbanizehub.ro.
APM Cluj – cea mai reprezentativă organizaţie patronală la nivelul judeţului Cluj şi unul din cei mai importanţi actori organizaţionali la nivelul Regiunii Nord-Vest. Înfiinţată în 1871, misiunea asociaţiei este să faciliteze şi să sprijine înfiinţarea şi dezvoltarea întreprinderilor cu capital privat şi a întreprinzătorilor independenţi.

Related posts

Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

Stefana Muresan

Luna iunie aduce curse noi operate de Blue Air, de pe Aeroportul Iasi

Stefana Muresan

Antreprenorii din Moldova au înregistrat cea mai mare creștere a numărului de salariați față de anul precedent din Romania

redactia

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Ligia Voro

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

Aeroportul International Avram Iancu Cluj – un secol de activitate aviatică si primul milion de pasageri în 2017

Stefana Muresan

Consiliul Concurenței, aviz favorabil pentru preluarea Depaco de către Teraplast

Stefana Muresan

Cupa Transilvania Post, concurs de schi pentru copii

Transilvania Business

The sum of all fears, variant 2018: when CEOs’ lack of digital culture opens all gates to hackers.

redactia

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

Liderii de business din Transilvania, despre cooperare și competiție, la RBL Cluj

Ligia Voro

The Woman Parenting Workshops, pentru parinti interesati de educatie continua

Stefana Muresan

Sursele de finantare pentru luna Decembrie 2015

Transilvania Business

VIDEO, FOTO: Transilvania Open 4 Business 2017 – Ce vor investitorii români şi străini

Tirdea Ionut

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

Peste 1500 de participanți sunt așteptați la ediția aniversară numărul 5 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca

Stefana Muresan

300 de arhitecți și invitați ne prezintă provocările profesiei de arhitect

redactia

NRCC Summer Cocktail in Bucharest, 11 July 2018

Stefana Muresan

SESIUNE ATESTARE NAȚIONALĂ FIRME ȘI PFA DE CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT

redactia

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!

Ligia Voro

CSR Overview

Ionut Oprea

Constanta Port Container Day, conferinta la Cluj

Ionut Oprea

Perspective economice si transformarea digitala

Leave a Comment