Eveniment

Cluj IT Cluster organizează cea de-a 5-a ediţie a evenimentului Cluj Innovation Days – “Breaking New Digital Ground!”, în parteneriat cu Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa

Ediţia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulată “Breaking New Digital Grounds!” îşi propune să reunească la Cluj, pe 24 şi 25 Mai 2018, peste 300 de participanţi interesaţi să dezbată subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare şi sustenabilitate, împreună cu reprezentanţi ai Cluj IT Cluster, Primăriei Cluj-Napoca şi invitaţi de talie naţională şi internaţională, cu o experienţă vastă.
Printre tematicile anunţate deja pe website-ul evenimentului www.clujinnovationdays.com se numără unele din cele mai inovative subiecte la această oră, la nivel global: Securitatea Cibernetică, Energia Regenerabilă, Robotică, Asistența Medicală Digitală, Comunităţile Smart. În agenda evenimentului sunt prezenţi speakeri care promit să ne deschidă noi perspective interesante legate de inovaţie, la nivel naţional: Emiliana Dovan (Telekom), Florin Jianu (Preşedintele CNIPMMR), Lucia Morariu (General Director Eximtur), Mihai Talpos (CEO Școala Informală de IT), Nicolae Burnete (Ministrul Cercetării şi Inovaţiei) şi mulţi alţii.
În ceea ce priveşte speakerii internaţionali, la eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi ai unor universităţi şi companii de renume, precum Alessandro Guarneri (SAP NETWEAVER Solution Architect), Carlos Fernandez Bandera (University of Navarro), Rasmus Larsson (ITSME ESELEKTRO), David Wallom (University of Oxford), Heiko Vainsalu (Roksnet Solutions OÜ).
În cadrul evenimentului de două zile, concepte ca Digital Revolution şi Smart Growth vor fi abordate atât în cadrul sesiunilor plenare de discuţii, cât şi în cadrul unor workshopuri pe teme specifice, ce vor da ocazia participanţilor să ia parte la Revoluţia Digitală, dar şi să se conecteze cu speakeri din domenii variate, în cadrul sesiunilor de networking pregătite de organizatori.
Prin organizarea ediţiei de anul acesta, Cluj IT Cluster, împreună cu partenerii – Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa – confirmă, încă o dată, implicarea în comunitatea locală de business, dar şi interesul pentru dezvoltarea sectoarelor de industrie, tehnologie şi informație, prin inovaţie continuă:
“Ediţia de anul acesta a Cluj Innovation Days se va desfăşura sub semnul Revoluţiei Digitale. Am reuşit să aducem la Cluj câteva nume mari care dictează trendurile în digitalizare, urbanizare şi crearea de societăţi sustenabile atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Încercăm să învăţăm de la cei mai buni şi să dăm posibilitatea mediului de business local să intre în contact cu noi perspective şi trenduri din piaţă. Ne bucură faptul că evenimentul Cluj Innovation Days generează din ce în ce mai mult interes, de la an la an, şi le mulţumim şi partenerilor de anul acesta, pentru implicare şi suport.”, a declarat Stelian Brad, Președinte Cluj IT Cluster.
Printre partenerii ediţiei de anul acesta a Cluj Innovation Days sunt: EnergoBit, Vauban, Hypermedia, Red Sharp, Universitatea Tehnica Cluj, Universitatea Babeş Bolyai şi European Digital SME Alliance.
Cluj IT Cluster este o asociaţie de tip cluster inovativ înfiinţatǎ în octombrie 2012, care numără în prezent peste 50 de membri: peste 35 de companii de IT cu mii de angajați și o cifră de afaceri cumulată de peste 100 de milioane de euro, universități și institute de cercetare, instituții publice și organizații catalizator. Inițiativă de business, clusterul urmărește creșterea competitivității sectorului IT și a vizibilității industriei IT românești, precum și poziționarea Clujului ca un hub regional inovator.
Misiunea Cluj IT este ca până în 2018 să devină unul dintre cei mai credibili furnizori de servicii și produse inovatoare IT și de sisteme de suport organizațional din Europa Centrală și de Est. Clusterul urmărește ca toţi membrii săi să devină și să se mențină competitivi, atât prin consolidarea poziţiilor pe piața românească, cât şi pe piețele internaționale.
Mai multe informații despre Cluj IT Cluster: www.clujit.ro.
UrbanizeHub – A hub for smart and sustainable cities – este o comunitate dedicată promovării valorilor pozitive în societatea locală. Organizaţia promovează idei şi proiecte din domenii ca Tehnologia, Informaţia, Design Urban şi Oraşe Verzi.
Mai multe informaţii despre Urbanize Hub: www.urbanizehub.ro.
APM Cluj – cea mai reprezentativă organizaţie patronală la nivelul judeţului Cluj şi unul din cei mai importanţi actori organizaţionali la nivelul Regiunii Nord-Vest. Înfiinţată în 1871, misiunea asociaţiei este să faciliteze şi să sprijine înfiinţarea şi dezvoltarea întreprinderilor cu capital privat şi a întreprinzătorilor independenţi.

Related posts

CSR Overview

Ionut Oprea

FORUMUL GREEN LOGISTICA – 27 septembrie, Romexpo Bucuresti

redactia

Continuă înscrierile pentru Agroalim, eveniment de brokeraj internațional

Stefana Muresan

Cel mai ieftin abonament la Untold va costa 100 de euro

Nora Dumitrescu

Ponei, cai și căței! Cea mai tare distracție de 1 iunie la Karpatia Pony Show

Stefana Muresan

“Razboiul” pentru talente in HR

Transilvania Business

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Groupama: Mobilitatea viitorului depinde de comportamentul în trafic al șoferilor

A. I.

PRIA Healthcare

Ionut Oprea

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

Viitorul transformării digitale pentru industria românească se discută pe 21 noiembrie la Brașov

redactia

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș

redactia

”HOTSPOT CLUJ 2017”, a doua ediție a evenimentului

Stefana Muresan

Politica comercială a UE – noi oportunităţi şi provocări pentru mediul de business din România

Ligia Voro

Comunicarea internă – factor esențial pentru engagementul angajaților

Stefana Muresan

SE DĂ STARTUL KARPATIA HORSE SHOW 2017 Trei zile de competiție, aventură și distracție pe Domeniul Cantacuzino de la Florești

Raluca Ursu

Specialiștii EY România prezintă noutățile și provocările vamale din 2019-2020

Stefana Muresan

RALF 2016, cu Emil Dumitru, Președintele PRO AGRO: Este esențial să fim prezenți la masa discuțiilor

Daea la Bistrița: Lâna de oaie, termoizolant

Stefana Muresan

PRO BUSINESS TOGETHER 2

redactia

PRIA Aviation Conference

Ionut Oprea

Cum va arăta sectorul Supply Chain & Logistics în viitor?

Ligia Voro

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Ionut Oprea

Clujul și-a luat “partea leului” în Consiliul pentru Dezvoltare Nord-Vest

Nora Dumitrescu

Leave a Comment