Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A V-a ediție Quality Academy, un real succes

Fidel scopului propus, acela de a nu fi doar un furnizor ci și un partener, Exact Systems România, din poziția sa de lider în domeniul calității, se implică permanent și activ în industrie prin oferirea unui echilibru între teorie și practică. În sensul acesta facem posibilă interacțiunea și schimburile de experiență între profesioniști prin diverse evenimente susținute și organizate.
Gândit să vină în sprijinul acestor profesioniști în domeniul controlului calității din industrie, Quality Academy, un eveniment de marcă deja consacrat în Europa, a ajuns și în Romania la a V-a ediție.
Această ediție a Quality Academy organizata de către Exact Systems România în parteneriat cu ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din Romania) în data de 16 mai 2018, a reunit peste 50 de specialiști, ingineri si manageri de calitate din diverse companii de renume din România. Evenimentul a fost structurat în 4 sesiuni, cu teme de interes actual și a ținut cont de nevoile de instruire specifice identificate în timp de către profesioniștii din departamentele de calitate ale diverselor companii.
Cea de-a V-a ediție Quality Academy s-a bucurat de un real succes, fiind apreciată de toți participanții la eveniment.
”Doar investind în instruire și dezvoltare personalizată, ne putem ajuta angajații să își valorifice atuurile, atingând astfel performanța maxima”, apreciază organizatorii evenimentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Afacerile furnizorului de soluţii IT Net Brinel au ajuns la 34 mil. euro

Articolul următor

Studiu EnergyPal: Doar 14% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Compania TenarisSilcotub a premiat, în cadrul ceremoniei de decernare a burselor prin programul Roberto Rocca, 22 de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN).
Citeste mai mult

Tenaris a premiat 40 de studenți din România

Demersul grupului industrial cu uzină la Zalău îl reprezintă susținerea educației și oportunităților de carieră. Compania TenarisSilcotub a…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share