Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Logicode, firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, lansează o soluţie pentru IMM-urile care fac comerţ sau producţie

Firma românească de software Logicode, specializată în tehnologia codurilor de bare, a anunţat marţi că lansează ExtendPro, o soluţie software de tip SaaS (Software as a Service), pentru IMM-urile care au stocuri de gestionat, după o investiţie de 200.000 de euro.
ExtendPro permite utilizarea terminalelor mobile, cu conectivitate wireless şi cititor barcode încorporat, în activităţile de recepţie, inventariere, livrare şi preluare a comenzilor de la clienţi. Ea asigură creşterea productivităţii angajaţilor prin accesul în timp real la informaţiile din ERP, prin utilizarea tehnologiei barcode în identificarea automată a produselor şi prin salvarea datelor rezultate direct în ERP.
Având datele culese cu ExtendPro, ERP-ul oferă o imagine asupra resurselor disponibile, astfel încât deciziile de business să poată fi luate cât mai corect, potrivit companiei.
Până în prezent, primele funcţionalităţi integrate de ExtendPro şi făcute disponibile în zona operaţională sunt cele legate de gestiunea stocurilor (Inventory Management) şi comercial (Sales Force Automation), având ca piaţă ţintă IMM-urile ce activează în comerţ şi producţie.
Produsul a fost lansat în contextul în care IMM-urile fac cu greu faţă marilor companii.
“IMM-urile din comerţ şi producţie fac cu greu faţă marilor companii care investesc masiv pentru integrarea tehnologiilor mobile şi barcode în activitatea lor. ExtendPro a fost dezvoltată ca o soluţie SaaS, accesibilă financiar, de creştere a competitivităţii firmelor mici şi mijlocii prin utilizarea celor două tehnologii”, a afirmat Dorel Dragoş, managing partner Logicode.
Soluţia ExtendPro, compatibilă în prezent cu aplicaţiile WinMentor şi WinMentor Enterprise, este disponibilă şi poate fi testată gratuit 30 de zile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu EnergyPal: Doar 14% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale

Articolul următor

Ministerul Transporturilor a emis ultimul set de autorizații pentru modernizarea căii ferate între Simeria și Arad, constructor asocierea Astaldi SpA - FCC Construccion SA - Salcef Construzioni Edili e Ferroviarie SpA - SC Thales Systems România SRL

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share