București Energie Eveniment Slider

7 zile până la Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro

A mai rămas doar o săptămână până la cel mai important eveniment energetic al verii, Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro pe data de 6 și 7 iunie, la Sinaia.
Care sunt tendințele actuale din sectorul energetic? Care vor fi liniile generale și speciale de reglementare? Care este poziția strategică a României în context local și european? Care sunt obiectivele și țintele alternative și obligatorii pe care le urmărește în prezent actualul guvern pentru orizontul 2020-2030? Ce s-a decis în cadrul ultimelor grupuri de lucru din instituții, în ceea ce privește noua legislație primară și secundară din domeniul energetic?
Iată câteva din liniile de dezbatere cu ajutorul cărora vom ajunge la concluzii din ce în ce mai clare în ceea ce privește viitorul energetic al țării și direcțiile strategice care trebuie urmate de companii, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.
Și anul acesta Energy Strategy Summit 2018 se bucură de o prezență remarcabilă din partea speakerilor: Deja există aproximativ 25 de nume sonore și key-note speakeri confirmați, atât din partea autorităților, cât și din partea industriei. Cele patru sesiuni majore ale zilei vor fi deschise de către Ministrul Energiei, Anton Anton, de către Florin-Radu Ciocănelea, consilier al primului ministru cu atribuții în domeniul energetic, Constantin Gheorghe, președintele ACROPO, Zoltan Nagy-Bege, vice-președinte al ANRE, și Sorin Gal, director general pentru petrol și gaze în cadrul ANRM. Lista completă a speakerilor care au confirmat prezența în cadrul evenimentului poate fi accesată aici.
Așadar, a patra ediţie a summit-ului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.
În plus față de edițiile anterioare, lucrările includ un eveniment remarcabil, Gala Dinner, programat pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru un networking la nivel înalt, menit să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.
Summit-ul pentru strategie energetică reprezintă, așadar, mai mult decât o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile, scopul fiind definirea și clarificarea țintelor pe termen scurt, mediu și lung pe care România le are în vedere, în context local, regional și mondial.
Astfel, pe data de 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri interactive, extrem de interesante.
Vor exista 4 sesiuni plenare în cadrul cărora liderii celor mai dinamice companii își vor putea exprima opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare. Vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului, de la Oil & Gas – Explorare, Transport, Procesare, la Electricitate – Producție, Transport, Distribuție și Furnizare, la Regenerabile, Prosumers, Concurență și Orașe inteligente, Eficiență energetică sau Cogenerare.
Energynomics.ro continuă, astfel, să stimuleze colaborarea inter-instituţională între Guvern, Parlament, autorități locale, organisme de reglementare și parteneri externi. La fel ca în cadrul evenimentelor anterioare, din 20172016 și 2015, energynomics.ro va furniza autorităților un raport cuprinzător al ediției din 2018 al Energy Strategy Summit, pentru ca Guvernul şi autorităţile de reglementare să îl ia în considerare în elaborarea de politici naţionale în domeniul energiei.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
Claudia Iancovici
Tel: 0725 919 005
E-mail: claudia.iancovici@wing-media.com
*Revista Transilvania Business este partener media al evenimentului 

Related posts

GDPR, politici impuse companiilor și amenințarea unor sancțiuni enorme

Ligia Voro

Zi fierbinte la ROMGAZ

Ligia Voro

Startup-ul Neurolabs primește o investiție de 1 milion de Euro

Papuc Irina

Regele Mihai, simbolul demnității noastre uitate

Stefana Muresan

Aniversare: rebranding pentru Grupul Tester

Ionut Oprea

TeCOMM 2016: Storytelling-ul într-o lume digitală

Transilvania Business

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Despre social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (I)

Ligia Voro

Lotus Center a cumpărat complexul multifuncțional Oradea Plaza

Traian Dan

NITA SAO, pălăriile pentru regi și regine

Papuc Irina

“ALWAYS YES”, filosofia care definește SIXT Group România

Stefana Muresan

Transilvania poate arăta României cum se poate transforma cu investiții de 2 miliarde de euro

Stefana Muresan

Freedom House România dedică un nou proiect jurnaliștilor

Ligia Voro

Piața de capital din România, scădere de 8,6% în primele două luni ale anului

Ligia Voro

Vânzări în creștere pentru Villa Vinèa

Ligia Voro

MS | Romgaz investește pentru România

Transilvania Business

SEE Property Forum 2016

PRIA Copyright and Intellectual Property

Ionut Oprea

ATENOR launches an office project in Warsaw (Poland)

Ionut Oprea

Zeci de mii de participanți sunt așteptați la Bucharest Tech Week

Ligia Voro

CEH angajează 100 de mineri și electricieni la mina Vulcan

Stefana Muresan

ELECTRICA SA, membru al ARIR

Ligia Voro

Conferința ”Managementul KAIZEN™ în mediul de afaceri și social” și Acțiunea ”5S Public”, 6-7 iunie 2017

Stefana Muresan

Groupama: Mobilitatea viitorului depinde de comportamentul în trafic al șoferilor

Ionel Albu

Orădenii sunt invitați să-și achite impozitele şi taxele online

Traian Dan

Leave a Comment