Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

7 zile până la Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro

A mai rămas doar o săptămână până la cel mai important eveniment energetic al verii, Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro pe data de 6 și 7 iunie, la Sinaia.
Care sunt tendințele actuale din sectorul energetic? Care vor fi liniile generale și speciale de reglementare? Care este poziția strategică a României în context local și european? Care sunt obiectivele și țintele alternative și obligatorii pe care le urmărește în prezent actualul guvern pentru orizontul 2020-2030? Ce s-a decis în cadrul ultimelor grupuri de lucru din instituții, în ceea ce privește noua legislație primară și secundară din domeniul energetic?
Iată câteva din liniile de dezbatere cu ajutorul cărora vom ajunge la concluzii din ce în ce mai clare în ceea ce privește viitorul energetic al țării și direcțiile strategice care trebuie urmate de companii, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.
Și anul acesta Energy Strategy Summit 2018 se bucură de o prezență remarcabilă din partea speakerilor: Deja există aproximativ 25 de nume sonore și key-note speakeri confirmați, atât din partea autorităților, cât și din partea industriei. Cele patru sesiuni majore ale zilei vor fi deschise de către Ministrul Energiei, Anton Anton, de către Florin-Radu Ciocănelea, consilier al primului ministru cu atribuții în domeniul energetic, Constantin Gheorghe, președintele ACROPO, Zoltan Nagy-Bege, vice-președinte al ANRE, și Sorin Gal, director general pentru petrol și gaze în cadrul ANRM. Lista completă a speakerilor care au confirmat prezența în cadrul evenimentului poate fi accesată aici.
Așadar, a patra ediţie a summit-ului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.
În plus față de edițiile anterioare, lucrările includ un eveniment remarcabil, Gala Dinner, programat pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru un networking la nivel înalt, menit să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.
Summit-ul pentru strategie energetică reprezintă, așadar, mai mult decât o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile, scopul fiind definirea și clarificarea țintelor pe termen scurt, mediu și lung pe care România le are în vedere, în context local, regional și mondial.
Astfel, pe data de 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri interactive, extrem de interesante.
Vor exista 4 sesiuni plenare în cadrul cărora liderii celor mai dinamice companii își vor putea exprima opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare. Vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului, de la Oil & Gas – Explorare, Transport, Procesare, la Electricitate – Producție, Transport, Distribuție și Furnizare, la Regenerabile, Prosumers, Concurență și Orașe inteligente, Eficiență energetică sau Cogenerare.
Energynomics.ro continuă, astfel, să stimuleze colaborarea inter-instituţională între Guvern, Parlament, autorități locale, organisme de reglementare și parteneri externi. La fel ca în cadrul evenimentelor anterioare, din 20172016 și 2015, energynomics.ro va furniza autorităților un raport cuprinzător al ediției din 2018 al Energy Strategy Summit, pentru ca Guvernul şi autorităţile de reglementare să îl ia în considerare în elaborarea de politici naţionale în domeniul energiei.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
Claudia Iancovici
Tel: 0725 919 005
E-mail: claudia.iancovici@wing-media.com
*Revista Transilvania Business este partener media al evenimentului 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A fost inaugurat cel de-al doilea pasaj rutier la nivel de cale ferată din Timișoara, investiție de peste 6 mil. euro

Articolul următor

TAROM conectează Sibiul de București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share