București Energie Eveniment Slider

7 zile până la Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro

A mai rămas doar o săptămână până la cel mai important eveniment energetic al verii, Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro pe data de 6 și 7 iunie, la Sinaia.
Care sunt tendințele actuale din sectorul energetic? Care vor fi liniile generale și speciale de reglementare? Care este poziția strategică a României în context local și european? Care sunt obiectivele și țintele alternative și obligatorii pe care le urmărește în prezent actualul guvern pentru orizontul 2020-2030? Ce s-a decis în cadrul ultimelor grupuri de lucru din instituții, în ceea ce privește noua legislație primară și secundară din domeniul energetic?
Iată câteva din liniile de dezbatere cu ajutorul cărora vom ajunge la concluzii din ce în ce mai clare în ceea ce privește viitorul energetic al țării și direcțiile strategice care trebuie urmate de companii, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.
Și anul acesta Energy Strategy Summit 2018 se bucură de o prezență remarcabilă din partea speakerilor: Deja există aproximativ 25 de nume sonore și key-note speakeri confirmați, atât din partea autorităților, cât și din partea industriei. Cele patru sesiuni majore ale zilei vor fi deschise de către Ministrul Energiei, Anton Anton, de către Florin-Radu Ciocănelea, consilier al primului ministru cu atribuții în domeniul energetic, Constantin Gheorghe, președintele ACROPO, Zoltan Nagy-Bege, vice-președinte al ANRE, și Sorin Gal, director general pentru petrol și gaze în cadrul ANRM. Lista completă a speakerilor care au confirmat prezența în cadrul evenimentului poate fi accesată aici.
Așadar, a patra ediţie a summit-ului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.
În plus față de edițiile anterioare, lucrările includ un eveniment remarcabil, Gala Dinner, programat pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru un networking la nivel înalt, menit să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.
Summit-ul pentru strategie energetică reprezintă, așadar, mai mult decât o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile, scopul fiind definirea și clarificarea țintelor pe termen scurt, mediu și lung pe care România le are în vedere, în context local, regional și mondial.
Astfel, pe data de 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri interactive, extrem de interesante.
Vor exista 4 sesiuni plenare în cadrul cărora liderii celor mai dinamice companii își vor putea exprima opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare. Vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului, de la Oil & Gas – Explorare, Transport, Procesare, la Electricitate – Producție, Transport, Distribuție și Furnizare, la Regenerabile, Prosumers, Concurență și Orașe inteligente, Eficiență energetică sau Cogenerare.
Energynomics.ro continuă, astfel, să stimuleze colaborarea inter-instituţională între Guvern, Parlament, autorități locale, organisme de reglementare și parteneri externi. La fel ca în cadrul evenimentelor anterioare, din 20172016 și 2015, energynomics.ro va furniza autorităților un raport cuprinzător al ediției din 2018 al Energy Strategy Summit, pentru ca Guvernul şi autorităţile de reglementare să îl ia în considerare în elaborarea de politici naţionale în domeniul energiei.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
Claudia Iancovici
Tel: 0725 919 005
E-mail: claudia.iancovici@wing-media.com
*Revista Transilvania Business este partener media al evenimentului 

Related posts

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, la mâna ministrului Cuc

Ligia Voro

Bugetul Bihorului în dezbatere publică. Venituri estimate – 403 milioane lei

Traian Dan

Nu mai avem o țară low-cost și alte concluzii la forumul franco-român

Ligia Voro

Bienala Națională de Arhitectură, ediția a XIII-a, 2018

redactia

”Supraviețuitorul” Bear Grylls și fostul șef al ABC, speakeri la Oradea

Traian Dan

Gazprom a găsit petrol în Timiș şi va începe producţia experimentală

Stefana Muresan

Pe străzile Timişoarei se va putea circula cu trotinete electrice închiriate, un business start-up deja disponibil în Bucureşti şi Cluj

Robert Bloancă

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Traian Dan

Voluntariat pe motociclete: jandarmii bihoreni duc medicamente cazurilor urgente

Traian Dan

Partenerii Enel își redeschid din magazinele din Ardeal

Nora Dumitrescu

EuropaProperty announces short-list for 7th annual CEE Investment & Green Building Awards

Ionut Oprea

Zece tablete donate de Federația Patronilor Bihor copiilor defavorizați

Traian Dan

Ploieştiul optează pentru energie geotermală

redactia

Zitec este oficial singura companie românească partener Magento

Ligia Voro

United, primul studiu de acoperire mediatica – proiecte de birouri

Ionut Oprea

NTT DATA Romania susține evoluția digitală în automotive: Autonomous Driving sau Car Connectivity

redactia

40 de noi statii de reincarcare pentru masini electrice, prin implicarea BMW, Nissan, MOL si E.ON

Stefana Muresan

Antreprenoris – scoala de antreprenoriat

Transilvania Business

Rata de neocupare a spațiilor de birouri moderne din București a scăzut sub 10%

Ionut Oprea

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din Cluj

redactia

Impozit redus pentru firmele de IT din Oradea înscrise în programul „Make IT în Oradea”

Traian Dan

În martie, la Oradea sosesc primele tramvaie construite la Astra Arad

Traian Dan

Optimizarea ratei de conversie, esentiala în succesul unui business online

Transilvania Business

Energobit, furnizor preferat pentru înlocuirea stațiilor de transformare

Stefana Muresan

Leave a Comment