București Energie Eveniment Slider

7 zile până la Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro

A mai rămas doar o săptămână până la cel mai important eveniment energetic al verii, Energy Strategy Summit 2018, organizat de energynomics.ro pe data de 6 și 7 iunie, la Sinaia.
Care sunt tendințele actuale din sectorul energetic? Care vor fi liniile generale și speciale de reglementare? Care este poziția strategică a României în context local și european? Care sunt obiectivele și țintele alternative și obligatorii pe care le urmărește în prezent actualul guvern pentru orizontul 2020-2030? Ce s-a decis în cadrul ultimelor grupuri de lucru din instituții, în ceea ce privește noua legislație primară și secundară din domeniul energetic?
Iată câteva din liniile de dezbatere cu ajutorul cărora vom ajunge la concluzii din ce în ce mai clare în ceea ce privește viitorul energetic al țării și direcțiile strategice care trebuie urmate de companii, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.
Și anul acesta Energy Strategy Summit 2018 se bucură de o prezență remarcabilă din partea speakerilor: Deja există aproximativ 25 de nume sonore și key-note speakeri confirmați, atât din partea autorităților, cât și din partea industriei. Cele patru sesiuni majore ale zilei vor fi deschise de către Ministrul Energiei, Anton Anton, de către Florin-Radu Ciocănelea, consilier al primului ministru cu atribuții în domeniul energetic, Constantin Gheorghe, președintele ACROPO, Zoltan Nagy-Bege, vice-președinte al ANRE, și Sorin Gal, director general pentru petrol și gaze în cadrul ANRM. Lista completă a speakerilor care au confirmat prezența în cadrul evenimentului poate fi accesată aici.
Așadar, a patra ediţie a summit-ului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, la Sinaia, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative.
În plus față de edițiile anterioare, lucrările includ un eveniment remarcabil, Gala Dinner, programat pe 6 iunie, la Palatul Foișor, pentru un networking la nivel înalt, menit să exploreze tendințele și oportunitățile din regiune în legătură cu viitorul industriei energetice.
Summit-ul pentru strategie energetică reprezintă, așadar, mai mult decât o reuniune la nivel înalt pentru industria energetică românească și regională, desfăşurată pe parcursul a două zile, scopul fiind definirea și clarificarea țintelor pe termen scurt, mediu și lung pe care România le are în vedere, în context local, regional și mondial.
Astfel, pe data de 6 şi 7 iunie, cei mai influenţi factori de decizie din industria energetică românească se vor întâlni în cea mai amplă dezbatere profesională dedicată strategiilor naționale, europene şi corporative, cu sesiuni plenare, workshop-uri sectoriale, prezentări individuale și dezbateri interactive, extrem de interesante.
Vor exista 4 sesiuni plenare în cadrul cărora liderii celor mai dinamice companii își vor putea exprima opiniile cu privire la strategiile de investiții, strategiile de integrare și strategiile de transformare. Vom analiza cele mai proeminente sectoare ale momentului, de la Oil & Gas – Explorare, Transport, Procesare, la Electricitate – Producție, Transport, Distribuție și Furnizare, la Regenerabile, Prosumers, Concurență și Orașe inteligente, Eficiență energetică sau Cogenerare.
Energynomics.ro continuă, astfel, să stimuleze colaborarea inter-instituţională între Guvern, Parlament, autorități locale, organisme de reglementare și parteneri externi. La fel ca în cadrul evenimentelor anterioare, din 20172016 și 2015, energynomics.ro va furniza autorităților un raport cuprinzător al ediției din 2018 al Energy Strategy Summit, pentru ca Guvernul şi autorităţile de reglementare să îl ia în considerare în elaborarea de politici naţionale în domeniul energiei.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!
Claudia Iancovici
Tel: 0725 919 005
E-mail: claudia.iancovici@wing-media.com
*Revista Transilvania Business este partener media al evenimentului 

Related posts

FOTO: Harta noilor investitii pe Calea Victoriei. Pariul? Peste 300 mil. euro…

Papuc Irina

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Ionut Oprea

Register now for BACK 2 BUSINESS Bucharest

Stefana Muresan

Clinica Dental Experts Timișoara, fondată de familia de medici Bratu – 10 ani de performanță de vârf

redactia

Winners celebrate at the 12th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Bitdifender inchiriaza 9.267 mp in Orhideea Towers

Ionut Oprea

Moment aniversar pentru Asociația OncoHelp, care împlinește 15 ani de existență

Nicolae Pop

20% din suprafețele agricole din România vor fi cultivate în sistem ecologic în 2027

Traian Dan

Remus Borza, mai aproape de salvarea Hidroelectrica

Stefana Muresan

Cel mai mare producător de mobilă din Italia, care deține Italsofa Baia Mare, mută parte din producție în România 

Stefana Muresan

Peste 35 de milioane de lei pentru coridorul de mobilitate urbană din Oradea

Traian Dan

Chatbotul Victor va oferi suport clienților pentru amânarea ratelor bancare

Traian Dan

Cinci comune bihorene cadastrate gratuit de ANCPI din fonduri europene

Traian Dan

Sibiu, an Attractive City for Investors

Stefana Muresan

Pria Farmers Day Republica Moldova Awards, 17 noiembrie, gala hibrid, la Chisinau si online

Ionut Oprea

Dental Experts: 10 ani de la deschidere, 70 de ani de experienţă, o familie cu trei generaţii de medici

redactia

PRIA Competition Chișinău în 21 noiembrie 2019

Ionut Oprea

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

Alesonor to invest EUR 100 mln in the first green suburb area in Romania

Ionut Oprea

Salvați Copiii face un apel către companii, să sprijine dotarea maternităților

Ligia Voro

TETAROM, new dimensions for business

Ionut Oprea

2020, an dificil pentru APTOR, dar în care s-a reușit atenuarea efectelor crizei

Traian Dan

Hirschmann România. 10 ani de performanțe

Ligia Voro

12 oferte pentru proiectarea și executarea a 41 km din Autostrada Transilvania

Traian Dan

Leave a Comment