Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Au fost finalizate lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 151C Tritenii de Jos – limita cu judetul Mures

Consiliul Judetean Cluj a finalizat lucrarile de asfaltare pe drumul judetean DJ 151C Tritenii de Jos – limita cu judetul Mures.
„Finalizarea lucrarilor de asfaltare are o importanta aparte intrucat acest drum judetean face legatura intre cel mai important oras din zona, Campia Turzii, si judetul Mures, indeplinind astfel un rol esential in dezvoltarea economico-sociala a acestei intregi parti a judetului”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.
Investitia a vizat un tronson de drum in lungime totala de 10,2 kilometri, de la kilometrul 12+500 pana la kilometrul 22+700. De mare complexitate, lucrarile executate in profunzimea drumului au vizat reabilitarea caii de rulare incepand de la fundatie si terminand cu asternerea de covor asfaltic in doua straturi – binder si strat de uzura, cu insertie de material geocompozit.
In prezent se afla in plina desfasurare lucrarile de realizare a santurilor betonate, pentru finalizarea completa a proiectului urmand a se executa lucrari la acostamente, santuri si podete, marcaje si semnalizare rutiera.
In prealabil, in baza acestui amplu proiect, au fost executate casete pentru largirea caii de rulare existente pana la sase metri si s-a realizat fundatia prin asternerea unui strat de piatra, cu cilindrare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Ziua Grâului” de la Seuca, experiment reuşit marca DAFCOCHIM

Articolul următor

QS World University Rankings: UVT și alte trei universități din Consorțiul Universitaria sunt prezente în top

Citește si:
Total
0
Share