Cluj Ultimele stiri

Cea mai mare renovare World Class Belvedere

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine. Centrul oferă mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante.
Astfel, în intervalul 11 iunie-1 octombrie, World Class Belvedere va intra într-un proces de renovare, în urma căruia cei dornici vor descoperi un club modernizat, cu un vibe fresh.
World Class Belvedere va beneficia, în urma renovării, de: dușuri complet renovate; un nou studio de cycling, o nouă zonă de antrenament functional, o varietate mai mare a accesoriilor în studioul de aerobic, echipamente cardio și de forță extra de la Technogym, podele noi în zona de gym, o piscină modernizată și de un design fresh în lobby și recepție.
Procesul de renovare se va realiza în patru etape ce reprezintă zonele care vor fi renovate, începând cu zona de vestiare și dușuri, zona de gym și studiouri, piscina și zona de recepție.
Unele zone ale clubului vor fi închise în timpul lucrărilor, în timp ce altele vor fi perfect funcționale.
Începând cu 1 octombrie, clubul va oferi un plus de confort și un design de ultimă generație, care vor intensifica experiența oferită de World Class. Între timp, clujenii se pot bucura oricând de serviciile și facilitățile celorlalte două cluburi din Cluj: World Class Iulius și World Class Vivo.

Related posts

Impozit zero, în primii cinci ani. Cooperativa agricolă, cea mai avantajoasă formă de fiscalizare

redactia

Grupul de spitale și clinici Acibadem, unul dintre cele mai performante din Turcia și din lume, punct de lucru la Cluj

Stefana Muresan

Cămara Moțului, o afacere din Alba, realizează produse tradiţionale după reţete transmise de la o generație la alta

redactia

Leave a Comment