Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare renovare World Class Belvedere

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine. Centrul oferă mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante.
Astfel, în intervalul 11 iunie-1 octombrie, World Class Belvedere va intra într-un proces de renovare, în urma căruia cei dornici vor descoperi un club modernizat, cu un vibe fresh.
World Class Belvedere va beneficia, în urma renovării, de: dușuri complet renovate; un nou studio de cycling, o nouă zonă de antrenament functional, o varietate mai mare a accesoriilor în studioul de aerobic, echipamente cardio și de forță extra de la Technogym, podele noi în zona de gym, o piscină modernizată și de un design fresh în lobby și recepție.
Procesul de renovare se va realiza în patru etape ce reprezintă zonele care vor fi renovate, începând cu zona de vestiare și dușuri, zona de gym și studiouri, piscina și zona de recepție.
Unele zone ale clubului vor fi închise în timpul lucrărilor, în timp ce altele vor fi perfect funcționale.
Începând cu 1 octombrie, clubul va oferi un plus de confort și un design de ultimă generație, care vor intensifica experiența oferită de World Class. Între timp, clujenii se pot bucura oricând de serviciile și facilitățile celorlalte două cluburi din Cluj: World Class Iulius și World Class Vivo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

8 mii de spectatori și peste 100 de cai și ponei la primul eveniment ecvestru cu desfășurare pe 2 arene de spectacole

Articolul următor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansează zborurile către Hurghada, Egipt, operate de AlMasria Universal Airlines

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share