Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cercetarea: Flexibilitate la Birou

Vă invităm să participați alături de noi la elaborarea cercetării ”Flexibilitate la Birou”  prin alocarea unui timp de  5 – 10 minute pentru completarea chestionarului din acest link: click AICI

De asemenea redistribuția link-ului chestionarului către un număr cât mai mare de posibili respondenți este de mare ajutor. Termenul limită de completare a chestionarului este 2 iulie 2018.

Cercetarea își propune să determine reacția din România privitoare la noile modalități de lucru ca Home Office Parțial sau Total, Flex Office sau Co-Working.

Prin Home Office ne referim la lucrul de acasă integral sau parțial.

Prin Flex Office ne referim la spațiile cu posturi de lucru ne-personale și non-teritoriale denumite și hot desk sau share desk care în general sunt corelate cu spații care crează facilități mai bune pentru întâlniri, concentrare, activități creative, activități de învățare și altele.

Prin Co-Working ne referim la activitățile desfășurate in spații inchiriate sau folosite individual, în general de persoane cu activități diverse, de multe ori complementare, care le-ar putea desfășura și de acasă dar care preferă să le facă într-un mediu cu mai multe relații sociale și care interferează frecvent și profesional. Co-Working-ul se definește prin relații comunitare importante și impărtășirea resurselor (resource sharing). De multe ori cele trei modalități de lucru interferează și se completează.

Organizațiile care folosesc Home Office de obicei au implementate spații de lucru de tip Flex Office iar anagajații atunci când au Home Office se întâmplă să folosesască spațiile de tip Co-Working pentru desfășurarea activității.

O exemplificare mai completă a facilităților specifice spațiilor de lucru în care se aplică Flex Office sau Co-Working se poate vedea în articolul „Working in C by Sedus” – www.greenforest.ro/working-in-c-by-sedus-partener-greenforest/.

Cercetarea „Flexibilitate la Birou” este inițiată de ROFMA, Transilvania Business, Pin Magazine, Fab Lab Iași, Archibus Solution Center și GreenForest. Rezultatele cercetării vor fi prezentate în cadrul Congresului „Real Estate and Facility Management” din 15-16 noiembrie de la Viena și de asemenea prin canalele media ale partenerilor.

Autor: PhD Sebastian Capotescu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Articolul următor

Emerging Europe Recognises its Champions at London Awards Ceremony

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Citeste mai mult

Eppur și muove…

De la celebra afirmație a lui Galileo Galilei […]
Total
0
Share