București Lideri si afaceri Ultimele stiri

TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, singura sesiunea de premiere pentru tehnologii trenchless din Europa de Est!

Trenchless Romania Conference & Exhibition este cel mai important eveniment din regiune și singurul eveniment din țară special dedicat sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea tuturor noutăţilor şi inovaţiilor din acest domeniu.
Aflat deja la cea de-a treia ediţie, ce a avut loc în data de 13 Iunie 2018, la Hotel Caro Club Bucureşti, evenimentul a adus împreună producătorii şi distribuitorii de tehnologii și utilaje specifice sectorului no-dig; contractori și operatori; reprezentanţi ai autorităţilor locale, reprezentanţi ai ambasadelor şi consulatelor, ai camerelor de comerţ, cât şi ai asociaţiilor importante din domeniul construcţiilor şi distribuitorilor de utilaje de construcţii din România.
Evenimentul a fost susținut de GSTT (German Society for Trenchless Technologies), AATT – Austrian Society for Trenchless Technology şi RoSTT (Romanian Society for Trenchless Technologies). De asemenea, printre partenerii evenimentului s-au numărat și ARA (Asociaţia Română a Apei), ADUC (Asociaţia Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcții), ARACO (Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii), PSC (Patronatul Societăţilor de Construcţii), APMCR (Asociaţia Producătorilor de materiale pentru construcţii din România), Petroleum Club România și AHK (Camera de Comerţ Româno-Germană).
Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de Dr. Klaus Beyer, Secretar GSTT (Asociația Germană pentru tehnologii trenchless) prezent în cadrul evenimentului încă de la prima ediţie, alăutri de Dr. Ioan Bica, Vicepreşedinte ARA (Asociaţia Română a Apei).
”Sunt foarte bucuros și onorat să particip la cea de-a treia ediție Trenchless Romania. Doresc să aduc salutări din partea Societății Germane pentru Tehnologii trenchless, care are ca scop susținerea și promovarea tehnologiilor trenchless nu doar în Germania, dar și în alte țări și la nivel global. De asemenea, transmit salutările și suportul președintelui ISTT, Enrico Boi pentru conferința Trenchless Romania. Cu toții ne dorim ca acest eveniment să devină un reper pentru răspândirea tehnologiilor trenchless în regiune.” Dr. Klaus Beyer, Secretar General GSTT
Specialiști internaționali în domeniu, reprezentanți ai autorităților publice, ministerelor, ambasadelor și camerelor de comerț alături de contractori și operatori au fost participanți cheie ai conferinței. În cadrul evenimentului s-au prezentat utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia au împărtăşit din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.
Pe toată durata evenimentului participanții s-au putut bucura de o degustare specială de vin, asigurată de Crama Viișoara, dintr-o zonă viticolă a județului Constanța plină de istorie.
Principalele informații Trenchless Romania Conference&Exhibition, ediţia a III-a:
Total participanţi: 197
Total parteneri: 16
Expozanţi stand interior: 16
Paneluri : Official Welcomingș1 Panel – Tehnologii Pipeline; Panel 2- Sisteme pentr rețele de apă
și canalizare; Panel 3 – TRENCHLESS ROMANIA AWARDS
Număr prezentări în cele trei paneluri: 17

În această ediţie, câştigătorul premiului pentru proiect internaţional/International Project a fost ANESE SRL pentru Project Mose – Connection of the Arsenale to Isola Nuova.
Instalarea cu succes a două conducte paralele care conțin fibră optică, pe sub laguna Veneției, pe o distanță de 4.750 m. Proiectul a fost unul extrem de dificil având în vedere faptul că traseul conductelor a fost în proporţie de 80% sub apă.
Cel de-al doilea premiu în categoria soluţii de reabilitare a conductelor / Trenchless Pipe Rehabilitation a mers către Raedlinger Primus Line GmbH pentru Kevlar reinforced lining system – dedicat reabilitării conductelor de înaltă presiune. Proiectat ca un sistem de înaltă tehnologie , dar eficient din punct de vedere al costurilor, cu timpi de renovare scurți și rapidă punere în funcțiune, Primus Line® oferă substanțiale economii potențiale, reprezentând alternativă viabilă la metodele de renovare clasice a conductelor, cu șanț deschis.
Trenchless Romania Awards premiază și oamenii din spatele proiectelor, prin urmare premiul pentru contribuţie semnificativă pentru tehnologiile trenchless în Europa de Est/Outstanding contribution for trenchless technology în Eastern Europe merge a fost acordat lui Dymitr Petrow- Ganew, Area Sales Manager Herrenknecht AG.
Un PREMIU SPECIAL pentru întregul suport acordat în comunicarea şi susţinerea evenimentului Trenchless Romania, la nivel internaţional a fost oferit Societăţii Germane pentru Tehnologii Trenchless / German Society for Trenchless Technology Remarkable support for promoting trenchless technology în Eastern Europe. Premiul a fost înmânat lui Dr. Klaus Beyer- Secretar General al Societății Germane pentru Tehnologii Trenchless.
Diploma specială a fost oferită pentru cursurile de formare a specialiştilor în foraj orizontal dirijat Training HDD Specialists în cadrul cursurilor devenite tradiţionale, organizate în fiecare an, la HDD University de către Ron Van Dam- General Manager ROMNED INDUSTRIAL FOUNDATION SRL.
În închiderea galei TRENCHLESS ROMANIA AWARDS s-a făcut o recunoaştere specială a produselor pentru foraje orizontale dirijate şi astfel o distincţie pentru CETCO Minerals Technologies în proiectul Trans Anatolian Natural Gas Pipeline (TANAP) Project. Distincţia vine să susţină intrarea Iridex Group Plastic în zona de foraje trenchless.

Related posts

Marea întoarcere la birouri. Cât de curând? Câți dintre noi?

redactia

Apulum Alba Iulia – de la cadouri pentru Castro, Gaddafi și Kim Ir Sen, la afaceri de zeci de milioane de euro pe piața liberă

redactia

Business (r)Evolution Bucuresti

Ionut Oprea

Primul pas pentru realizarea conexiunii feroviare cu viitorul aeroport din Brașov: 1,3 milioane de lei pentru studiul de fezabilitate

Papuc Irina

Pe unde va merge spre Ungaria Drumul Expres Baia Mare – Satu Mare

Nora Dumitrescu

O nouă localitate, racordată la rețeaua publică de apă potabilă a Clujului

Stefana Muresan

La Lorraine Romania și-a mărit echipa, la Câmpia Turzii, cu 50 de vietnamezi

Stefana Muresan

Producătorul de mobilă Ecolor din Jucu mizează pe o cifră de afaceri de 73 mil. euro

Stefana Muresan

Altex a investit 5,3 milioane de euro pentru inaugurarea unui nou concept

Ligia Voro

Un nou program pentru IMM-uri – „România start up nation”

Stefana Muresan

Transilvania de Nord, cea mai activă la noile proiecte industriale

Nora Dumitrescu

Liber spre mare, pe Autostrada Soarelui, reparațiile se reiau din toamnă

Ligia Voro

Analiză: Relansarea economică depinde de stimularea investițiilor străine directe și a exporturilor

Ion Surdu

Cel mai mare fond din lume, deţinut de un stat, a devenit acţionar la Digi şi Compa

Stefana Muresan

Aeroportul Cluj a blocat cursele de Marea Britanie

Nora Dumitrescu

Premieră în industria brașoveană: Compania Elmas va produce două macarale pentru sarcini de 150 și 360 tone

Ion Surdu

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2018

redactia

Top birouri in tara 2016

Ionut Oprea

Industria de business services din România estimează o creștere a veniturilor de maximum 5% pentru 2020, urmând tendițele europene

Papuc Irina

Investiţie de 25 mil. euro pentru reabilitarea a 63 km de drumuri judeţene din Arad

Stefana Muresan

Producătorul berii Albacher şi al apei Borsec ia 29 de milioane de lei de la stat pentru noi investiţii

redactia

Euro a împlinit 20 de ani

redactia

Bucharest- skyline transformation 2025: Chapman Taylor – responsible design for success in CEE

Ionut Oprea

Ministrul Oprea la Bruxelles: “România continuă să rămână un susținător ferm al multilateralismului și comerțului bazat pe reguli”

Ligia Voro

Leave a Comment