București Lideri si afaceri Ultimele stiri

TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, singura sesiunea de premiere pentru tehnologii trenchless din Europa de Est!

Trenchless Romania Conference & Exhibition este cel mai important eveniment din regiune și singurul eveniment din țară special dedicat sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea tuturor noutăţilor şi inovaţiilor din acest domeniu.
Aflat deja la cea de-a treia ediţie, ce a avut loc în data de 13 Iunie 2018, la Hotel Caro Club Bucureşti, evenimentul a adus împreună producătorii şi distribuitorii de tehnologii și utilaje specifice sectorului no-dig; contractori și operatori; reprezentanţi ai autorităţilor locale, reprezentanţi ai ambasadelor şi consulatelor, ai camerelor de comerţ, cât şi ai asociaţiilor importante din domeniul construcţiilor şi distribuitorilor de utilaje de construcţii din România.
Evenimentul a fost susținut de GSTT (German Society for Trenchless Technologies), AATT – Austrian Society for Trenchless Technology şi RoSTT (Romanian Society for Trenchless Technologies). De asemenea, printre partenerii evenimentului s-au numărat și ARA (Asociaţia Română a Apei), ADUC (Asociaţia Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcții), ARACO (Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii), PSC (Patronatul Societăţilor de Construcţii), APMCR (Asociaţia Producătorilor de materiale pentru construcţii din România), Petroleum Club România și AHK (Camera de Comerţ Româno-Germană).
Deschiderea oficială a evenimentului a fost făcută de Dr. Klaus Beyer, Secretar GSTT (Asociația Germană pentru tehnologii trenchless) prezent în cadrul evenimentului încă de la prima ediţie, alăutri de Dr. Ioan Bica, Vicepreşedinte ARA (Asociaţia Română a Apei).
”Sunt foarte bucuros și onorat să particip la cea de-a treia ediție Trenchless Romania. Doresc să aduc salutări din partea Societății Germane pentru Tehnologii trenchless, care are ca scop susținerea și promovarea tehnologiilor trenchless nu doar în Germania, dar și în alte țări și la nivel global. De asemenea, transmit salutările și suportul președintelui ISTT, Enrico Boi pentru conferința Trenchless Romania. Cu toții ne dorim ca acest eveniment să devină un reper pentru răspândirea tehnologiilor trenchless în regiune.” Dr. Klaus Beyer, Secretar General GSTT
Specialiști internaționali în domeniu, reprezentanți ai autorităților publice, ministerelor, ambasadelor și camerelor de comerț alături de contractori și operatori au fost participanți cheie ai conferinței. În cadrul evenimentului s-au prezentat utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia au împărtăşit din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.
Pe toată durata evenimentului participanții s-au putut bucura de o degustare specială de vin, asigurată de Crama Viișoara, dintr-o zonă viticolă a județului Constanța plină de istorie.
Principalele informații Trenchless Romania Conference&Exhibition, ediţia a III-a:
Total participanţi: 197
Total parteneri: 16
Expozanţi stand interior: 16
Paneluri : Official Welcomingș1 Panel – Tehnologii Pipeline; Panel 2- Sisteme pentr rețele de apă
și canalizare; Panel 3 – TRENCHLESS ROMANIA AWARDS
Număr prezentări în cele trei paneluri: 17
- R3A9794 300x200 - TRENCHLESS ROMANIA AWARDS, singura sesiunea de premiere pentru tehnologii trenchless din Europa de Est!
În această ediţie, câştigătorul premiului pentru proiect internaţional/International Project a fost ANESE SRL pentru Project Mose – Connection of the Arsenale to Isola Nuova.
Instalarea cu succes a două conducte paralele care conțin fibră optică, pe sub laguna Veneției, pe o distanță de 4.750 m. Proiectul a fost unul extrem de dificil având în vedere faptul că traseul conductelor a fost în proporţie de 80% sub apă.
Cel de-al doilea premiu în categoria soluţii de reabilitare a conductelor / Trenchless Pipe Rehabilitation a mers către Raedlinger Primus Line GmbH pentru Kevlar reinforced lining system – dedicat reabilitării conductelor de înaltă presiune. Proiectat ca un sistem de înaltă tehnologie , dar eficient din punct de vedere al costurilor, cu timpi de renovare scurți și rapidă punere în funcțiune, Primus Line® oferă substanțiale economii potențiale, reprezentând alternativă viabilă la metodele de renovare clasice a conductelor, cu șanț deschis.
Trenchless Romania Awards premiază și oamenii din spatele proiectelor, prin urmare premiul pentru contribuţie semnificativă pentru tehnologiile trenchless în Europa de Est/Outstanding contribution for trenchless technology în Eastern Europe merge a fost acordat lui Dymitr Petrow- Ganew, Area Sales Manager Herrenknecht AG.
Un PREMIU SPECIAL pentru întregul suport acordat în comunicarea şi susţinerea evenimentului Trenchless Romania, la nivel internaţional a fost oferit Societăţii Germane pentru Tehnologii Trenchless / German Society for Trenchless Technology Remarkable support for promoting trenchless technology în Eastern Europe. Premiul a fost înmânat lui Dr. Klaus Beyer- Secretar General al Societății Germane pentru Tehnologii Trenchless.
Diploma specială a fost oferită pentru cursurile de formare a specialiştilor în foraj orizontal dirijat Training HDD Specialists în cadrul cursurilor devenite tradiţionale, organizate în fiecare an, la HDD University de către Ron Van Dam- General Manager ROMNED INDUSTRIAL FOUNDATION SRL.
În închiderea galei TRENCHLESS ROMANIA AWARDS s-a făcut o recunoaştere specială a produselor pentru foraje orizontale dirijate şi astfel o distincţie pentru CETCO Minerals Technologies în proiectul Trans Anatolian Natural Gas Pipeline (TANAP) Project. Distincţia vine să susţină intrarea Iridex Group Plastic în zona de foraje trenchless.

Related posts

Arhitecții și facility managerii români au sărbătorit împreună World FM Day 2018

Stefana Muresan

ROFMA organizează prima ediție a Romanian Workplace Management Forum

Stefana Muresan

O distilărie din Sfântu Gheorghe a obținut şase medalii de campion, la un concurs internaţional

redactia

Primăria Sibiu caută cel mai bun proiect pentru un complex de locuințe sociale și de serviciu. Terenul disponibil – peste 13.000 mp

Papuc Irina

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea, încasări de peste 1 mil. euro în august

redactia

O grădiniță va fi construită din fonduri europene în Parcul Industrial 1 Oradea

redactia

Camera de Comerț Sălaj are o nouă conducere. Paul Morar, președinte

Nora Dumitrescu

UMB, ”mobilizare exemplară”. Imagini cu primii kilometri de autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Carmen Iohannis si Brigitte Macron, in vizita la o aradeanca de succes

Stefana Muresan

Noi modificări legislative importante in domeniul constructilor si al urbanismului

Ionut Oprea

Stein & Partner anunță parteneriatul cu rețeaua globală Signium

Papuc Irina

Oradea va adera la Rețeaua Europeană a Orașelor Sănătoase. Investiții de peste 20 de milioane de euro în sănătate

redactia

Fabrica Timişoreana a beneficiat de investiţii de peste 100 de milioane de euro în ultimii 15 ani

Stefana Muresan

De la Sibiu la Cluj numai pe autostradă

redactia

Relansarea Fulga a adus brandului vânzări mai mari cu 36%

Stefana Muresan

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

redactia

Schimbare istorică în clasament: Banca Transilvania a devenit cea mai mare bancă din România

Stefana Muresan

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

redactia

CEO Conference – Shaping the Future: Evenimentul anual de referinta al mediului de afaceri din Romania se desfasoara marti, 22 mai 2018, in Bucuresti

Stefana Muresan

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Constructorul arădean P.A.B. aparținând omului de afaceri Ion Sandu, angajări masive

Stefana Muresan

Un nou tren produs în România, în probe pe ruta București-Predeal

Papuc Irina

Mega Image, în noul mall din Cluj

Stefana Muresan

Facultatea de Chimie a Universității Politehnica Timișoara se extinde cu două noi corpuri de clădire și va fi modernizată cu bani europeni

Stefana Muresan

Leave a Comment