București Real Estate Ultimele stiri

SPACES deschide primele centre la București

Spaces, pionier în spații creative de birouri, fondat în Amsterdam, deschide primele locații în București în clădirea Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și în complexul Campus 6 (Bd. Iuliu Maniu 6). Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.
 
Spaces este un concept de spații de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale, care cred în puterea comunităților de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor.
Cu 155 locații în 33 de țări, un concept în continuă creștere, Spaces va fi implementat în București, în 3000 m2 în cadrul Unirii View Tower (etajele 1 – 3) și, respectiv, în 3100 m2 în clădirea Campus 6.1 (etajul 1 și etajul 2).
Spaces aduce în România un concept unic, dinamic și creativ, bazat pe confort, care susține crearea unei comunități globale de vizionari, inovatori și oameni de afaceri care schimbă regulile jocului. Oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Decorarea spațiilor de lucru, fie că sunt menite pentru a fi închiriate pe o perioadă scurtă sau pentru câțiva ani, este realizată cu mobilier de designer.
“Revoluția spațiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii optează pentru spații de lucru care să îi inspire, să sprijine oportunitățile de colaborare, și se îndepărtează de birourile tradiționale”, declară Martijn Roordink, Fondator și Director General al Spaces.


“Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate si pe dinamica acesteia În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

 
Un calendar complex de evenimente profesionale va fi pus la dispoziția comunității Spaces, pentru a stimula interacțiunea și schimbul de bune practici între membri. La nivel global, Spaces este primul și singurul partener de spații de birouri flexibile al TEDx, prin faptul că îi unește mentalitatea comună de “idei care merită împărtășite”. Spaces le oferă spațiile sale membrilor comunității TEDx care doresc să susțină întâlniri sau să organizeze evenimente.
Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.
 
 

Related posts

Auchan introduce prima colecție vestimentară semnată de un designer român

Nicolae Pop

Finanțări de circa 12 milioane de euro pentru patru proiecte la Carei

Traian Dan

P3 2017 expansion starts with €243 million Spanish portfolio acquisition

Ionut Oprea

Lucrările de reabilitare a zidurilor Cetății Oradea, realizate în procent de 73%

Traian Dan

Paradoxul Castelului Corvinilor, locul care bate an de an recordul la turişti. Numărul lor a crescut o dată cu taxele

redactia

Griffin Premium RE.. attracts Globalworth as a new strategic investor and buys three office properties

Ionut Oprea

eMAG va livra produsele cu automobile 100% electrice

Papuc Irina

Turdenii de la ASA Cons ridică un centru spa în Zalău

Nora Dumitrescu

Noi măsuri în sprijinul beneficiarilor programului Start-Up Nation – ediția 20

Ligia Voro

Ofertele furnizorilor energie electrică se pot compara pe site-ul Consiliului Concurenței

Traian Dan

ASF: Statutul de piață emergentă al BVB, un pas important pentru dezvoltarea economică

Ligia Voro

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Papuc Irina

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Hunedoara

Ligia Voro

Marile festivaluri “made in Cluj” produc 25 milioane euro

Nora Dumitrescu

Comunitatea bihoreană și-a desemnat laureații

Traian Dan

Platforma Profesională în Domeniul Forestier, lansată

Ligia Voro

Globalworth îl numește pe Marian V. Popa Director General pentru România

Ion Surdu

S-a semnat contractul pentru modernizarea drumului Prinţului Charles

redactia

Clinicile Medici’s Timișoara investesc 1,5 milioane de euro în aparatură medicală modernă și în noua clinică de top ”Medici’s Academica”

Stefana Muresan

VGP NV: a transformative year and a significantly stronger platform provides foundation for a good 2021

Ionut Oprea

Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş. Termen asumat: martie 2020

redactia

Oradea: Din bugetul record pe 2019, aproape jumătate merge în investiţii

Stefana Muresan

Premieră în România: Regiunile de Dezvoltare din Transilvania susțin proiecte comune

Stefana Muresan

Centre de vaccinare la firmele cu peste 100 de angajați din Sălaj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment