București Real Estate Ultimele stiri

SPACES deschide primele centre la București

Spaces, pionier în spații creative de birouri, fondat în Amsterdam, deschide primele locații în București în clădirea Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și în complexul Campus 6 (Bd. Iuliu Maniu 6). Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.
 
Spaces este un concept de spații de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale, care cred în puterea comunităților de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor.
Cu 155 locații în 33 de țări, un concept în continuă creștere, Spaces va fi implementat în București, în 3000 m2 în cadrul Unirii View Tower (etajele 1 – 3) și, respectiv, în 3100 m2 în clădirea Campus 6.1 (etajul 1 și etajul 2).
Spaces aduce în România un concept unic, dinamic și creativ, bazat pe confort, care susține crearea unei comunități globale de vizionari, inovatori și oameni de afaceri care schimbă regulile jocului. Oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Decorarea spațiilor de lucru, fie că sunt menite pentru a fi închiriate pe o perioadă scurtă sau pentru câțiva ani, este realizată cu mobilier de designer.
“Revoluția spațiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii optează pentru spații de lucru care să îi inspire, să sprijine oportunitățile de colaborare, și se îndepărtează de birourile tradiționale”, declară Martijn Roordink, Fondator și Director General al Spaces.


“Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate si pe dinamica acesteia În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

 
Un calendar complex de evenimente profesionale va fi pus la dispoziția comunității Spaces, pentru a stimula interacțiunea și schimbul de bune practici între membri. La nivel global, Spaces este primul și singurul partener de spații de birouri flexibile al TEDx, prin faptul că îi unește mentalitatea comună de “idei care merită împărtășite”. Spaces le oferă spațiile sale membrilor comunității TEDx care doresc să susțină întâlniri sau să organizeze evenimente.
Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.
 
 

Related posts

WTM London 2016: 10 Reasons To Attend

Transilvania Business

Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, cifră de afaceri de 25,5 mil. euro în primele nouă luni

Stefana Muresan

ELCO lanseaza o noua gama de cazane industriale adaptata noilor cerinte din piata locala de constructii

Ionut Oprea

„Săptămâna Pădurii Transilvania”: Asociația Tășuleasa Social organizează cea mai mare împădurire de până acum. Oricine poate participa

Papuc Irina

FOTO-VIDEO: Tronsonul de autostradă Tîrgu Mureș-Iernut, aproape de recepție. Pe 4&5 mai e de lucru

redactia

Bazin de înot de 1,3 milioane de euro într-o comună din Transilvania

Nora Dumitrescu

Apahida, țintă pentru marile lanțuri de magazine

Nora Dumitrescu

C&W Echinox: Tranzacțiile cu terenuri în București ating un nou record. Dezvoltatorii ridică miza pe proiecte cu destinație mixt

redactia

OMV Petrom, câştig net de peste 4 mld. lei, plus 64%, la afaceri de 22,5 mld. lei, în creştere cu 16%

redactia

Programe Universitare aliniate cerinţelor pieţei, susţinute de NTT DATA Romania

Stefana Muresan

Baia Mare va fi monitorizat printr-un sistem “Big Brother”

Nora Dumitrescu

CJ Cluj a publicat in SEAP anuntul de participare pentru atribuirea lucrarilor de modernizare a DJ 109 – Drumul Bistritei

Stefana Muresan

Academia Minţilor Creative are 60 de noi absolvenţi şi îşi extinde programul în Timişoara şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Ratele la bănci pot fi plătite la oficiile poștale sau direct de acasă, la poștaș

Traian Dan

Turcii de la Durmazlar vor să participe la licitații pentru tramvaie în Arad, Timişoara, Brăila şi Craiova

Stefana Muresan

Brașov: Tractorul U650 va fi comercializat din nou în România, la prețul de 16.000 de euro

Stefana Muresan

IMM-urile propun un program de măsuri pentru relansarea economică a României

Traian Dan

P3: Radical and unexpected events test our adaptability

Ionut Oprea

Cum a crescut cifra de afaceri din industria românească în 10 luni

Papuc Irina

Concurență mare pentru un contract de 19 milioane de euro care prevede colectarea deşeurilor în Alba

Stefana Muresan

Restricții de circulație pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie

Ligia Voro

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Ministerul Agriculturii analizează măsuri de plafonare a prețului la produsele de bază

redactia

Colaborarea e cuvântul cheie: mediul de afaceri transilvănean a devenit un ecosistem

Ligia Voro

Leave a Comment