București Real Estate Ultimele stiri

SPACES deschide primele centre la București

Spaces, pionier în spații creative de birouri, fondat în Amsterdam, deschide primele locații în București în clădirea Unirii View Tower (Bd. Corneliu Coposu 6-8) și în complexul Campus 6 (Bd. Iuliu Maniu 6). Construcțiile au fost demarate, iar spațiile vor fi date în folosință în trimestrul al treilea din 2018.
 
Spaces este un concept de spații de lucru flexibile creat pentru nomazii din afaceri, freelanceri, antreprenori dinamici, angajați care gestionează proiecte internaționale, echipe de proiect, intraprenori din corporații, startup-uri și companii naționale sau globale, care cred în puterea comunităților de a genera idei ce duc la creșterea afacerilor.
Cu 155 locații în 33 de țări, un concept în continuă creștere, Spaces va fi implementat în București, în 3000 m2 în cadrul Unirii View Tower (etajele 1 – 3) și, respectiv, în 3100 m2 în clădirea Campus 6.1 (etajul 1 și etajul 2).
Spaces aduce în România un concept unic, dinamic și creativ, bazat pe confort, care susține crearea unei comunități globale de vizionari, inovatori și oameni de afaceri care schimbă regulile jocului. Oferă zone pentru networking și colaborare, birouri pentru echipe, spații de co-working, birouri complet echipate pentru întâlniri, birouri individuale mobilate și o cafenea. Decorarea spațiilor de lucru, fie că sunt menite pentru a fi închiriate pe o perioadă scurtă sau pentru câțiva ani, este realizată cu mobilier de designer.
“Revoluția spațiilor de lucru este un fenomen care s-a extins la nivel global. Oamenii optează pentru spații de lucru care să îi inspire, să sprijine oportunitățile de colaborare, și se îndepărtează de birourile tradiționale”, declară Martijn Roordink, Fondator și Director General al Spaces.


“Spaces oferă un mediu de lucru tânăr și vibrant, promovează ideea de colaborare și de well-being la locul de muncă. În Spaces vei găsi confortul de care ai nevoie, un mediu nou, un loc unic, în care vei îmbina utilul cu plăcutul și unde punem accent pe ideea de comunitate si pe dinamica acesteia În era revoluției spațiilor de lucru, Spaces răspunde la cererea de spații de lucu flexibile și creează o sinergie care se extinde și în afara spațiului de lucru”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager al Spaces România.

 
Un calendar complex de evenimente profesionale va fi pus la dispoziția comunității Spaces, pentru a stimula interacțiunea și schimbul de bune practici între membri. La nivel global, Spaces este primul și singurul partener de spații de birouri flexibile al TEDx, prin faptul că îi unește mentalitatea comună de “idei care merită împărtășite”. Spaces le oferă spațiile sale membrilor comunității TEDx care doresc să susțină întâlniri sau să organizeze evenimente.
Spaces este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru la nivel global. Fondat în 1989 la Bruxelles, Belgia, din grup fac parte branduri ca Spaces, Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Office. Dintre companiile care au ales Spaces la nivel internațional: Uber, Spotify, Airbnb, Paypal, Microsoft, Logitech sau Oracle.
 
 

Related posts

Aramis Invest și-a dezvoltat capacitățile de producţie şi de stocare, după o investiție de 55 de milioane de euro

Stefana Muresan

Ce aduce nou GastroPan 2017 la Sibiu față de edițiile anterioare?

Ligia Voro

Eveniment oficial de prezentare a Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, la Teatrul Național București

redactia

Constructorul ASA Cons ridică un magazin Dedeman la Călărași

Nora Dumitrescu

Turcii de la Durmazlar vor să participe la licitații pentru tramvaie în Arad, Timişoara, Brăila şi Craiova

Stefana Muresan

Primăria Brașov a demarat procedurile pentru Spitalul Regional, investiție de 250 mil. euro

redactia

Studiu Deloitte: tehnologia blockchain, printre primele cinci priorități strategice ale organizațiilor

Ligia Voro

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Stefana Muresan

Turda înființează o nouă companie de transport local

Nora Dumitrescu

Zborurile Wizz de Londra, suspendate pe două aeroporturi din Ardeal

Nora Dumitrescu

Producătorul de anvelope Michelin, cu fabrică în Zalău, cifră de afaceri de peste 2,5 mld. lei

Stefana Muresan

Colliers, manager nou pentru Europa Centrala si de Est (ECE)

Ionut Oprea

Reţeta profitului, la fabricile de medicamente din Mureş

Stefana Muresan

Castrul de la Porolissum va fi mai atractiv pentru turiști

Nora Dumitrescu

Producția noului Ford Puma, lansată la Craiova

Ligia Voro

Clujul își primenește drumurile din zona metropolitană

Nora Dumitrescu

CJ Sibiu a semnat cel de-al treilea contract de finanțare pentru Spitalul de Pneumoftiziologie

Ligia Voro

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Ligia Voro

Statistică RAR: peste 1.700 de vehicule cu risc iminent de accidente

Ligia Voro

Banca Națională a României: acțiunile întreprinse pentru a limita efectele negative ale Covid-19 asupra sistemului bancar

Papuc Irina

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Stefana Muresan

Proiectul de 355 de milioane de euro al Companiei de Apă „Someș”, aprobat de CE

Ligia Voro

CTP își consolidează poziția de cel mai mare proprietar de parcuri logistice din zona capitalei

Ionut Oprea

Primul zbor Sibiu – Bruxelles Charleroi – Sibiu de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Stefana Muresan

Leave a Comment