Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RAAL Bistrița prognozează un plus record de 18 mil. euro, mizând și pe industria autovehiculelor electrice

Compania RAAL, cea mai valoroasă afacere cu capital românesc din județul Bistrița-Năsăud, și-a prognozat o creștere de 30% în 2018, cu 18 milioane de euro mai mult decât a înregistrat în 2017, conform bugetului aprobat în AGA acum câteva săptămâni, scrie bistritabusiness.ro.
După ce în 2017 a reușit venituri record, de aproape 60 de mil. euro (+8,5 mil. euro față de anul anterior), producătorul de radiatoare din aluminiu RAAL Bistrița schimbă viteza și își propune un plus de 18 mil. euro în acest an, adică 78 mil. euro. Ar însemna practic dublarea veniturilor în numai șapte ani, dacă ținem cont că în 2011 societatea realiza doar 37,7 mil. euro. În același timp, RAAL vrea să obțină un profit brut de 3,1 mil. euro, față de cca. 2 mil. euro în 2017.
Dacă aceste planuri vor fi puse în practică în 2018, RAAL ar putea deveni a treia cea mai valoroasă companie din județ, după LEONI Wiring Systems RO, depășind ITALTEXTIL Sărata, cu conditia ca ROMBAT sa nu scada sub rezultatele din 2017 (82 mil. euro)
Potrivit sursei citate, RAAL mizează foarte mult și pe clienții din automotive care solicită schimbatoare de căldură destinate vehiculelor hibride și electrice. În plus, compania vrea să valorifice la maximum investițiile puse în funcțiune în ultimii doi ani, vrea investiții noi (pentru care a alocat cca. 40 mil. euro), vrea procese tehnologice și produse noi destinate producătorilor de vehicule hibride și electrice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

”Mall-uri țărănești”, pe bani europeni, în două comune din Alba

Articolul următor

Timișoara va avea 40 de tramvaie noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share