București Real Estate Ultimele stiri

Spaces închiriază 3.000 mp în Unirii View

• Furnizorul de spații de birouri flexibile Spaces va deschide în Unirii View primul său business hub din zona centrală a Bucureștiului
• Spaces se caracterizează printr-un design modern și creativ și noi moduri de organizare a activității, cu un accent pronunțat pe comunitate și colaborare
• Lucrările la fațada proiectului avansează rapid, în timp ce structura Unirii View a fost finalizată luna anterioară
Furnizorul de spații de birouri flexibile Spaces a închiriat 3.000 de metri pătrați în Unirii View și va deschide în toamna acestui an primul său business hub amplasat în zona centrală a Bucureștiului.
Unirii View, programat să fie livrat în această vară, va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului, cu 19 etaje și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați. Lucrările la fațada proiectului avansează rapid, în timp ce structura proiectului (73 de metri) a fost finalizată luna anterioară.
”Tranzacția încheiată cu Spaces garantează încă o dată faptul că Unirii View reprezintă un proiect premium de birouri și validează de asemenea zona Unirii ca o nouă destinație de business, luând în considerare că Spaces se adresează mediului de afaceri și ei știu deja că va fi o cerere ridicată pentru spațiul pe care l-au preluat”, a declarat Yves Weerts, investitorul în proiectul Unirii View.
Spaces va implementa în Unirii View, pentru prima dată în România, un nou concept de birouri disponibil deja în peste 30 de state din întreaga lumea. Spaces se caracterizează printr-un design modern și creativ, care crează medii de lucru unice în care spiritul antreprenorial este încurajat. Spaces pune accent pe comunitate, stabilirea de noi contacte și pe colaborarea între profesioniști din diferite domenii de activitate.
Unirii View a fost asistat în tranzacție de către consultantul imobiliar Griffes, responsabil de procesul de închiriere și managementul comercial al proiectului, în timp ce Spaces a fost asistată de către compania de consultanță imobiliară CBRE România.
”Spaces aduce pe piața locală un nou concept de spații co-working premium. Suntem încrezători că acest nou proiect reprezintă un pas ferm înspre dezvoltarea unei rețele puternice. Spaces este un lider al mediilor de lucru co-working creative din România și consider că această mișcare este parte a poveștii de succes a spațiilor de birouri din București. Mai mult, privind dintr-o perspectivă mai largă, este un semn foarte bun pentru economia României că o companie atât de importantă precum Spaces alege să intre pe piața locală și să se extindă rapid”, a subliniat Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE Romania.
Spaces, alături de Regus, Basepoint, No.18, Signature și Open Spaces, este parte din International Workspace Group (IWG), o corporație care oferă spații de lucru pe întreg Globul.
Mai multe companii a ales deja Unirii View pentru a fi viitorul lor sediu central, printre care NTT Data Romania, Pernod Ricard Romania și Red Bull Romania.
Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

Related posts

A fost depusă doar o ofertă pentru construcția centurii Mediaș

Ligia Voro

Italienii din Bihor, Timiș și Arad trag un semnal de alarmă asupra efectelor crizei

Traian Dan

BVB și SIBEX au fuzionat; România va avea o singură bursă

Stefana Muresan

Dent Estet a încheiat primele 9 luni ale anului cu afaceri de 35 de milioane de lei

redactia

O nouă sondă în județul Satu Mare, energie electrică din apă termală

Stefana Muresan

BCR lansează primul program de Mindfulness financiar din România

Traian Dan

TOP companii din Regiunea Centru după cifra de afaceri

A. I.

Internet 4G gratuit de la Telekom Romania pentru profesori, elevi şi părinţi

Traian Dan

Obrist Eastern Europe: puterea tehnologiei, a inovării și a echipei

Nicolae Pop

Corteva Agriscience a obținut 2 premii în cadrul Congresului APPR

Ligia Voro

Povestea brașoveanului angajat să schimbe imaginea Americii

redactia

Șase facultăți de la Universitatea Oradea, reabilitate cu 30 de milioane de lei

Traian Dan

Expresul Brașov – Constanța va merge cu până la 160 km/h

Nora Dumitrescu

Sisteme de ventilație pe bani europeni implementate în două școli orădene

Traian Dan

Sibiu: Primul schimb de experiență al regiunilor gastronomice europene reunite în proiectul EUREGA

redactia

Schemă de ajutor guvernamental de aproape 40 mil. euro pentru Universal Alloy Corporation în Maramureș. Investiție totală – 130 mil. euro

redactia

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

Implenia va lucra la Drumul Nordului până în 15 decembrie

Nora Dumitrescu

Harta afacerilor cu profit din România

Stefana Muresan

Peste un milion de puieți forestieri plantați de Direcția Silvică Bihor

Traian Dan

Cele mai căutate job-uri la Cluj: serviciile pentru clienți

Nora Dumitrescu

Credite garantate de stat, dobândă zero, plafon de un miliard de lei

redactia

Satul inteligent vs Smart City

Stefana Muresan

Vox Technology Park primește cea mai înaltă distincție a Uniunii Arhitecților din România

redactia

Leave a Comment