Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașov: Germanii de la Varta, afaceri de peste 36 mil. euro

Producătorul german de baterii Varta Microbattery, care a deschis o fabrică în Braşov în urmă cu patru ani, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 166 mil. lei (36,3 mil. euro), mai mult cu 26,5% faţă de anul anterior, scrie produsinardeal.ro.
Compania a realizat anul trecut un profit net de 5,3 mil. lei (circa 1,2 mil. euro), în creştere cu 24% faţă de 2016, cu un număr mediu de 260 de angajaţi, dublu faţă de anul precedent, potrivit datelor publice. În 2016, producătorul german de baterii Varta Microbattery a avut afaceri totale de 131,3 mil. lei (29,3 mil. euro), un profit net de aproximativ 4,3 mil. lei (956.000 de euro) şi un număr mediu de 129 de angajaţi, potrivit mfinanţe.ro.
Varta Microbattery se află printre cei mai mari producători de baterii din lume, cu birouri în Germania, Franţa, România, Statele Unite ale Americii, precum şi în state din Asia (China, Japonia, Singapore, Taiwan şi Indonezia), potrivit datelor publicate pe site-ul companiei. Varta Microbattery a fost fondată în urmă cu 130 de ani, având sediul central în Ellwangen, Germania.
Sursa foto: facebook.com/VartaMicrobatteryBrasov

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Schemă de ajutor de 4,6 mil. lei destinată crescătorilor de porci din rasele Bazna şi Mangaliţa

Articolul următor

Viaductul de la Gilău din Autostrada Transilvania, finalizat de Tirrena Scavi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share