Sanatate Ultimele stiri

DOCTOR ALO. Grijile tale au acum o soluție profesionistă

DOCTOR ALO este un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați oferă părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului. DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic. Serviciul este disponibil și pentru românii din diaspora.
O țară întreagă se “caută” pe Google atunci când se îmbolnăvește în loc să meargă la doctor, pe paginile de Facebook ale grupurilor de mămici e plin de “sfaturi” care mai de care mai exotice, iar acesta este un obicei foarte periculos, fiindcă oamenii simpli se erijează în medici de ocazie oferind sfaturi proaste, periculoase, ce pot afecta serios sănătatea celor bolnavi.
Vrem să rezolvăm această problemă prin lansarea DOCTOR ALO, un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați să ofere părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului.
România are nevoie de DOCTOR ALO. Iată de ce!
Sunt o grămadă de situații în care un părinte nu știe ce să facă și cum să evalueze starea de sănătate a copilului. Îngrijorarea și gândurile negre îl pot face pe un părinte să se gândească serios să sune la 112 sau să meargă la UPU, deși în 70 % din cazuri acest lucru nu s-ar impune, așa cum arată studiile făcute de call-centere pediatrice cu vechime.
DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic.

DOCTOR ALO are 323 de protocoale medicale de pediatrie, acoperind cele mai comune urgențe medicale ale celor mici: diaree, febră, vărsături, tușe, constipație, conjunctivite, otite, erupții cutanate, sângerări nazale, migrene, înțepături de insecte, convulsii, traumatisme și fracturi, dar și probleme medicale mai speciale.
Medici specialiști vor fi permanent de gardă la DOCTOR ALO și vor răspunde prompt și amabil la toate situațiile posibile în care am putea avea nevoie de o îndrumare medicală pentru cei mici.
Un plâns agitat noaptea sau un week-end cu vărsături pornite în momente de genul vacanțe sau deplasări în locuri izolate, ore târzii din noapte când medicul de familie nu poate fi deranjat sau sunat, toate acestea au acum o rezolvare: DOCTOR ALO.
Este un serviciu gratuit pe care se vor putea baza toți părinții din România și chiar și românii din străinătate, care cunosc foarte bine cât de scumpe sunt serviciile și consulturile medicale. Îl facem gratuit pentru copii, fiindcă avem puterea să adunăm sponsori care să înțeleagă importanţa acestui proiect.
Trebuie să privim într-un context mai larg această nevoie imensă a românilor pentru competență medicală, fiindcă sunt milioane de români care locuiesc la țară sau în zone unde nu există unitate de primiri urgențe decât la mare depărtare și pentru care acest serviciu este extrem de util. Până acum, ei nu aveau unde să sune, de acum DOCTOR ALO va fi sprijinul lor.
DOCTOR ALO are încă o componentă utilitară importantă. Aceste servicii de consiliere medicală au rolul de a aprecia cu precizie gravitatea stării de sănătate a copilului. DOCTOR ALO va contribui la degajarea aglomerației unităților de urgență din România. Prin această diagnoză medicală telefonică, un medic își poate da lesne seama din descrierile părintelui și prin prisma experienței profesionale, dacă este necesar să se sune la 112 sau dacă se poate asigura o consiliere rapidă a părinților pentru rezolvarea problemei sau dacă problema suportă amânare până a doua zi, pentru un consult medical adecvat.
Pentru DOCTOR ALO, lucrează 16 medici care vin în ture de opt ore. Oferim condiții de muncă excelente și o retribuție foarte bună, iar când spunem asta ne referim la salarii mari pe carte de muncă.
Dăm salarii mari, fiindcă este o muncă de mare responsabilitate și noi vrem să știm că acești medici se vor dedica complet atât din punct de vedere profesional, cât și emoțional.
În cazul acestui proiect social, aducem și o injecție de mentalitate de business.
O abordare business pentru a combate boemia tradițională a ONG-urilor.
Proiectul DOCTOR ALO va fi ofertat la companii puternice pentru a le convinge să intre ca sponsori.
Da, ca părinte, vei primi gratuit sfaturile profesioniste de la medicii noștri, dar credem că nimeni nu va fi deranjat dacă atunci când se inițiază apelul către DOCTOR ALO, înainte a intra în contact cu medicul, va fi și un anunț audio de doar 3 secunde care va suna de genul “acest serviciu este sprijinit de Terapia” sau de Catena sau de Orange…
Părinți, salvați-vă acest număr 0264 980 și țineți minte numele de DOCTOR ALO, fiindcă nu se știe când veți avea nevoie de noi.
Fiți însă siguri că atunci când veți avea nevoie vom fi prezenți și disponibili la orice oră din zi și din noapte.
• Dai un telefon și te liniștești.
• Rezolvăm problema ta acasă cu ajutorul unui medic DOCTOR ALO
• Linie de gardă non-stop!
• Număr de telefon gratuit în orice rețea națională.
• 16 medici cu pregătire în domeniul pediatriei și al medicinei de urgență.
• Poți suna și din străinătate sau dacă ești român din diaspora.*
* Plătești doar costul de interconexiune dintr-o țară străină și nimic mai mult!

Related posts

Vinurile de Jidvei, medaliate cu aur și argint la cea mai mare competiție din lume

Stefana Muresan

La Șura Mică, acasă pentru seniori – Seniorenresidenz Maria Theresia

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] What to do and what to see in Harghita

Transilvania Business

Hrana sustenabilă este o responsabilitate comună: Transavia prezintă primul raport de sustenabilitate din industria alimentară, realizat de o companie cu capital 100% românesc

Nicolae Pop

Transgaz va extinde rețeaua națională cu trei conducte în Sălaj

Nora Dumitrescu

Firmele din Zalău, scutite de penalitățile de întârziere la plată

Nora Dumitrescu

Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, cifră de afaceri de 25,5 mil. euro în primele nouă luni

Stefana Muresan

Noul birou al AHK România

Papuc Irina

Grupul elvetian Artemis creeaza un cluster industrial in vestul tarii

Ionut Oprea

O clădire modulară cu dotări de ultimă generație, ridicată la Sibiu: Școală de Design Thinking și Markerspace

Papuc Irina

GAL-urile din Maramureș vor promova turismul ecologic

Nora Dumitrescu

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

A. I.

BNR anunță rezultatele analizei soldurilor și fluxurilor conturilor financiare ale administrației publice în trimestrul III al 2019

Papuc Irina

CFR iese la racolare de tineri ingineri în Ardeal și Banat

Nora Dumitrescu

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Stefana Muresan

Sano Vita va fi preluată de către Roho Healthy Food Investments. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Papuc Irina

Exportatorii de top ai Maramureșului: Aramis, Eaton, Universal Alloy

Nora Dumitrescu

Ciugud, singura comună din România premiată pentru digitalizarea serviciilor publice și înființarea unei școli „smart”

Papuc Irina

Sălajul vrea gaz metan în comune. “E de 6 ori mai ieftin decât butelia”

Nora Dumitrescu

Tenaris, desemnat ca lider al sustenabilității în Topul Worldsteel

Nora Dumitrescu

Sibiu, Alba Iulia și Reșița, gata să intre în Alianța Vestului

redactia

Analiză Smartree: România a început să importe forță de muncă din țările asiatice pentru industriile de HoReCa, producție ușoară și agricultură

Stefana Muresan

Radu Oprea promovează exporturile româneşti în China

redactia

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Leave a Comment