Sanatate Ultimele stiri

DOCTOR ALO. Grijile tale au acum o soluție profesionistă

DOCTOR ALO este un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați oferă părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului. DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic. Serviciul este disponibil și pentru românii din diaspora.
O țară întreagă se “caută” pe Google atunci când se îmbolnăvește în loc să meargă la doctor, pe paginile de Facebook ale grupurilor de mămici e plin de “sfaturi” care mai de care mai exotice, iar acesta este un obicei foarte periculos, fiindcă oamenii simpli se erijează în medici de ocazie oferind sfaturi proaste, periculoase, ce pot afecta serios sănătatea celor bolnavi.
Vrem să rezolvăm această problemă prin lansarea DOCTOR ALO, un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați să ofere părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului.
România are nevoie de DOCTOR ALO. Iată de ce!
Sunt o grămadă de situații în care un părinte nu știe ce să facă și cum să evalueze starea de sănătate a copilului. Îngrijorarea și gândurile negre îl pot face pe un părinte să se gândească serios să sune la 112 sau să meargă la UPU, deși în 70 % din cazuri acest lucru nu s-ar impune, așa cum arată studiile făcute de call-centere pediatrice cu vechime.
DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic.

DOCTOR ALO are 323 de protocoale medicale de pediatrie, acoperind cele mai comune urgențe medicale ale celor mici: diaree, febră, vărsături, tușe, constipație, conjunctivite, otite, erupții cutanate, sângerări nazale, migrene, înțepături de insecte, convulsii, traumatisme și fracturi, dar și probleme medicale mai speciale.
Medici specialiști vor fi permanent de gardă la DOCTOR ALO și vor răspunde prompt și amabil la toate situațiile posibile în care am putea avea nevoie de o îndrumare medicală pentru cei mici.
Un plâns agitat noaptea sau un week-end cu vărsături pornite în momente de genul vacanțe sau deplasări în locuri izolate, ore târzii din noapte când medicul de familie nu poate fi deranjat sau sunat, toate acestea au acum o rezolvare: DOCTOR ALO.
Este un serviciu gratuit pe care se vor putea baza toți părinții din România și chiar și românii din străinătate, care cunosc foarte bine cât de scumpe sunt serviciile și consulturile medicale. Îl facem gratuit pentru copii, fiindcă avem puterea să adunăm sponsori care să înțeleagă importanţa acestui proiect.
Trebuie să privim într-un context mai larg această nevoie imensă a românilor pentru competență medicală, fiindcă sunt milioane de români care locuiesc la țară sau în zone unde nu există unitate de primiri urgențe decât la mare depărtare și pentru care acest serviciu este extrem de util. Până acum, ei nu aveau unde să sune, de acum DOCTOR ALO va fi sprijinul lor.
DOCTOR ALO are încă o componentă utilitară importantă. Aceste servicii de consiliere medicală au rolul de a aprecia cu precizie gravitatea stării de sănătate a copilului. DOCTOR ALO va contribui la degajarea aglomerației unităților de urgență din România. Prin această diagnoză medicală telefonică, un medic își poate da lesne seama din descrierile părintelui și prin prisma experienței profesionale, dacă este necesar să se sune la 112 sau dacă se poate asigura o consiliere rapidă a părinților pentru rezolvarea problemei sau dacă problema suportă amânare până a doua zi, pentru un consult medical adecvat.
Pentru DOCTOR ALO, lucrează 16 medici care vin în ture de opt ore. Oferim condiții de muncă excelente și o retribuție foarte bună, iar când spunem asta ne referim la salarii mari pe carte de muncă.
Dăm salarii mari, fiindcă este o muncă de mare responsabilitate și noi vrem să știm că acești medici se vor dedica complet atât din punct de vedere profesional, cât și emoțional.
În cazul acestui proiect social, aducem și o injecție de mentalitate de business.
O abordare business pentru a combate boemia tradițională a ONG-urilor.
Proiectul DOCTOR ALO va fi ofertat la companii puternice pentru a le convinge să intre ca sponsori.
Da, ca părinte, vei primi gratuit sfaturile profesioniste de la medicii noștri, dar credem că nimeni nu va fi deranjat dacă atunci când se inițiază apelul către DOCTOR ALO, înainte a intra în contact cu medicul, va fi și un anunț audio de doar 3 secunde care va suna de genul “acest serviciu este sprijinit de Terapia” sau de Catena sau de Orange…
Părinți, salvați-vă acest număr 0264 980 și țineți minte numele de DOCTOR ALO, fiindcă nu se știe când veți avea nevoie de noi.
Fiți însă siguri că atunci când veți avea nevoie vom fi prezenți și disponibili la orice oră din zi și din noapte.
• Dai un telefon și te liniștești.
• Rezolvăm problema ta acasă cu ajutorul unui medic DOCTOR ALO
• Linie de gardă non-stop!
• Număr de telefon gratuit în orice rețea națională.
• 16 medici cu pregătire în domeniul pediatriei și al medicinei de urgență.
• Poți suna și din străinătate sau dacă ești român din diaspora.*
* Plătești doar costul de interconexiune dintr-o țară străină și nimic mai mult!

Related posts

Ramina SRL, comerț de calitate pentru toată gama de clienți  

Ligia Voro

Mihai Daraban (CCIR), la Seul: Produsele made in România pot ajunge și pe piața din Coreea de Sud

redactia

ELCO lanseaza o noua gama de cazane industriale adaptata noilor cerinte din piata locala de constructii

Ionut Oprea

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

Papuc Irina

Proiect european de 3 mil. euro pentru reabilitarea termică a 10 blocuri din municipiul Gheorgheni

redactia

Colegiul Tehnic „Ana Aslan”, reabilitat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Tranzacțiile amânate în România vor duce la o reducere a volumului investițional pe plan local

Papuc Irina

Fosta fabrică Casa Albă Independența va deveni sediul Tribunalului Sibiu

Papuc Irina

Unul din marii dezvoltatori de parcări din Europa, Interparking, a intrat pe piața timișoreană

Stefana Muresan

WDP continuă să investească în România, conform raportului financiar pentru S1

Ligia Voro

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Ligia Voro

Continua modernizarea scolilor sibiene cu fonduri REGIO 2014-2020

Stefana Muresan

La Sibiu sunt căutați ingineri și operatori pentru Zona Industrială Vest

Stefana Muresan

Câți turiști și câți bani a atras Castelul Bran în anul 2019

Papuc Irina

Investiţie de 50 milioane de euro într-un nou terminal la Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timişoara

redactia

Se reiau treptat serviciile cu publicul în Sala ghişeelor din Primăria Oradea

Traian Dan

Consumatorii de energie vor afla totul despre aceasta online printr-o platformă

Traian Dan

Autostrada Iernut – Chețani, aproape de finalizare

Nora Dumitrescu

Floreștiul și-a primenit căile de acces către Cluj-Napoca

Nora Dumitrescu

Ministerul Transporturilor a decis majorarea subvenției pentru călătoriile în Delta Dunării

Papuc Irina

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

Puratos introduce eCommerce în industria de ingrediente pentru panificație

Ligia Voro

Cercetătorii de la Cluj: economia României își revine în toamnă

Nora Dumitrescu

Leave a Comment