Sanatate Ultimele stiri

DOCTOR ALO. Grijile tale au acum o soluție profesionistă

DOCTOR ALO este un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați oferă părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului. DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic. Serviciul este disponibil și pentru românii din diaspora.
O țară întreagă se “caută” pe Google atunci când se îmbolnăvește în loc să meargă la doctor, pe paginile de Facebook ale grupurilor de mămici e plin de “sfaturi” care mai de care mai exotice, iar acesta este un obicei foarte periculos, fiindcă oamenii simpli se erijează în medici de ocazie oferind sfaturi proaste, periculoase, ce pot afecta serios sănătatea celor bolnavi.
Vrem să rezolvăm această problemă prin lansarea DOCTOR ALO, un serviciu gratuit de call center pentru urgențe pediatrice, în care medici adevărați să ofere părinților sfaturi medicale avizate legate de problemele de sănătate ale copilului.
România are nevoie de DOCTOR ALO. Iată de ce!
Sunt o grămadă de situații în care un părinte nu știe ce să facă și cum să evalueze starea de sănătate a copilului. Îngrijorarea și gândurile negre îl pot face pe un părinte să se gândească serios să sune la 112 sau să meargă la UPU, deși în 70 % din cazuri acest lucru nu s-ar impune, așa cum arată studiile făcute de call-centere pediatrice cu vechime.
DOCTOR ALO va fi 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 la dispoziția părinților îngrijorați oferindu-le o consiliere bazată pe un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic.

DOCTOR ALO are 323 de protocoale medicale de pediatrie, acoperind cele mai comune urgențe medicale ale celor mici: diaree, febră, vărsături, tușe, constipație, conjunctivite, otite, erupții cutanate, sângerări nazale, migrene, înțepături de insecte, convulsii, traumatisme și fracturi, dar și probleme medicale mai speciale.
Medici specialiști vor fi permanent de gardă la DOCTOR ALO și vor răspunde prompt și amabil la toate situațiile posibile în care am putea avea nevoie de o îndrumare medicală pentru cei mici.
Un plâns agitat noaptea sau un week-end cu vărsături pornite în momente de genul vacanțe sau deplasări în locuri izolate, ore târzii din noapte când medicul de familie nu poate fi deranjat sau sunat, toate acestea au acum o rezolvare: DOCTOR ALO.
Este un serviciu gratuit pe care se vor putea baza toți părinții din România și chiar și românii din străinătate, care cunosc foarte bine cât de scumpe sunt serviciile și consulturile medicale. Îl facem gratuit pentru copii, fiindcă avem puterea să adunăm sponsori care să înțeleagă importanţa acestui proiect.
Trebuie să privim într-un context mai larg această nevoie imensă a românilor pentru competență medicală, fiindcă sunt milioane de români care locuiesc la țară sau în zone unde nu există unitate de primiri urgențe decât la mare depărtare și pentru care acest serviciu este extrem de util. Până acum, ei nu aveau unde să sune, de acum DOCTOR ALO va fi sprijinul lor.
DOCTOR ALO are încă o componentă utilitară importantă. Aceste servicii de consiliere medicală au rolul de a aprecia cu precizie gravitatea stării de sănătate a copilului. DOCTOR ALO va contribui la degajarea aglomerației unităților de urgență din România. Prin această diagnoză medicală telefonică, un medic își poate da lesne seama din descrierile părintelui și prin prisma experienței profesionale, dacă este necesar să se sune la 112 sau dacă se poate asigura o consiliere rapidă a părinților pentru rezolvarea problemei sau dacă problema suportă amânare până a doua zi, pentru un consult medical adecvat.
Pentru DOCTOR ALO, lucrează 16 medici care vin în ture de opt ore. Oferim condiții de muncă excelente și o retribuție foarte bună, iar când spunem asta ne referim la salarii mari pe carte de muncă.
Dăm salarii mari, fiindcă este o muncă de mare responsabilitate și noi vrem să știm că acești medici se vor dedica complet atât din punct de vedere profesional, cât și emoțional.
În cazul acestui proiect social, aducem și o injecție de mentalitate de business.
O abordare business pentru a combate boemia tradițională a ONG-urilor.
Proiectul DOCTOR ALO va fi ofertat la companii puternice pentru a le convinge să intre ca sponsori.
Da, ca părinte, vei primi gratuit sfaturile profesioniste de la medicii noștri, dar credem că nimeni nu va fi deranjat dacă atunci când se inițiază apelul către DOCTOR ALO, înainte a intra în contact cu medicul, va fi și un anunț audio de doar 3 secunde care va suna de genul “acest serviciu este sprijinit de Terapia” sau de Catena sau de Orange…
Părinți, salvați-vă acest număr 0264 980 și țineți minte numele de DOCTOR ALO, fiindcă nu se știe când veți avea nevoie de noi.
Fiți însă siguri că atunci când veți avea nevoie vom fi prezenți și disponibili la orice oră din zi și din noapte.
• Dai un telefon și te liniștești.
• Rezolvăm problema ta acasă cu ajutorul unui medic DOCTOR ALO
• Linie de gardă non-stop!
• Număr de telefon gratuit în orice rețea națională.
• 16 medici cu pregătire în domeniul pediatriei și al medicinei de urgență.
• Poți suna și din străinătate sau dacă ești român din diaspora.*
* Plătești doar costul de interconexiune dintr-o țară străină și nimic mai mult!

Related posts

Producătorul lactatelor Monor se apropie de 100 mil. lei

Stefana Muresan

Partener Deloitte, desemnat și responsabil pentru energie în Europa Centrală

Ligia Voro

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Stefana Muresan

Cea mai mare companie energetică din Israel ar urma să retehnologizeze CET Mintia

Stefana Muresan

Farmec – afaceri de peste 50 milioane euro în 2018. Produsele, comercializate în peste 30 de state

Stefana Muresan

Cea mai mare expoziție de cristale, pietre prețioase și semiprețioase la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Academia Minţilor Creative are 60 de noi absolvenţi şi îşi extinde programul în Timişoara şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Producătorul german Varta va investi 50 mil. lei pentru a produce la Braşov baterii pentru aparate auditive

redactia

Hagag Development Europe finalizează structura primelor trei imobile din proiectul H Pipera Lake

Papuc Irina

Timișoara: 2.000 de angajaţi vor lucra sub sigla Ericsson

Stefana Muresan

GEORGIA, UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE ȚĂRI DIN LUME, DEVINE DISPONIBILĂ TURIȘTILOR ROMÂNI DIN 3 IULIE GRAȚIE PACHETELOR OFERITE DE WIZZ TOURS

Stefana Muresan

Majoritarii de la MedLife au vândut într-o singură şedinţă acţiuni de 13,2 mil. lei

Stefana Muresan

EXPO MODĂ – Design Vestimentar la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Papuc Irina

Vodafone preia operațiunile Liberty Global, companie ce deţine şi UPC România

Stefana Muresan

Sanex vrea materialele de construcții în declarația pe proprie răspundere

Nora Dumitrescu

Viața merge înainte! ,,O pădure cât o țară” – Oradea plantează pe timp de pandemie

Traian Dan

Prima companie locală de software listată la bursă va da dividende

Nora Dumitrescu

The Economist, în suplimentul „Lumea în 2019”: România va avea a doua cea mai mare rată de creştere din Uniunea Europeană în 2019, de 3,7%

redactia

Au fost reluate lucrările la Aeroportul Internațional Brașov

Papuc Irina

Semnarea Declarației de Cooperare dintre orașele digitale. Gheorghe Falcă: Aradul, al treilea oraş smart şi pe mobilitate din România

redactia

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

S-a dat startul lucrărilor de reabilitare a DN76 între Vârfurile și Ștei

Traian Dan

Oradea, cel mai tare oraș la atragerea banilor europeni. Rețeta

redactia

Leave a Comment