Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Werner Wolff: Deschiderea rutei Bucureşti – Sibiu – Stuttgart, avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune

Deschiderea rutei Bucureşti – Sibiu – Stuttgart reprezintă un avantaj consistent pentru întărirea industriei româno-germane din regiune, susţine directorul general al operatorului aerian naţional TAROM, Werner Wolff.
Ruta Bucureşti – Sibiu – Stuttgart a fost inaugurată pe 15 iulie, şeful TAROM precizând, miercuri, într-o conferinţă de presă organizată pe aeroportul din Sibiu, că unul dintre principalele motive pentru care compania a decis deschiderea acestei noi rute îl reprezintă potenţialul de creştere şi consolidare pentru industria româno-germană din regiune.
“Marquardt, Siemens, Star Transmission, Bosch, Continental sunt doar câteva exemple de companii germane care au găsit modelul succesului în Sibiu. Trebuie să fim conştienţi de forţa ‘magnetică’ a Sibiului pentru investitorii germani, şi nu numai. De aceea, TAROM doreşte să facă parte din acest model de succes, să contribuie la dezvoltarea relaţiilor româno-germane din regiune, să reducă distanţa dintre cele două lumi, pe calea aerului. După Munchen, pasul firesc pentru noi a fost Stuttgart’, a subliniat Werner Wolff, potrivit Agerpres.
La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Christine Manta-Klemens a afirmat că această cursă Sibiu-Bucureşti este foarte importantă din perspectiva evenimentelor în care Sibiul este implicat în 2019.
“În egală măsură, ne bucură noile curse către cele mai căutate destinaţii din Germania’, a adăugat ea.
Prezent la eveniment, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Ioan Gîrdea, a apreciat că procesul de dezvoltare de rute al companiei naţionale TAROM, demarat de la începutul acestui an, îşi face simţită prezenţa şi în ceea ce priveşte destinaţiile operate de pe aeroportul din Sibiu.
“Astfel, prin reluarea cursei interne Bucureşti – Sibiu, se dă curs nevoii de conexiune a mediului de afaceri, şi nu numai. Totodată, diversificarea opţiunilor de călătorie prin introducerea zborurilor operate de TAROM spre Stuttgart, consolidează actuala reţea de rute”, a subliniat Gîrdea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EuropaProperty's 8th annual CEE Investment Awards will be the grandest spectacle to date

Articolul următor

Licitația pentru realizarea studiilor la centura metropolitană a Clujului, adjudecată de firma Consitrans din București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share