Cluj Real Estate Ultimele stiri

Imobil rezidențial cu 15 etaje, dezvoltat de Studium Green, în Cluj-Napoca

In primavara acestui au inceput lucrarile de constructie a unui imobil rezidential 3S+P+Mz+15E in Cluj-Napoca, in prezent lucrându-se la structura de rezistenta a acestuia. Complexul, denumit Wings, este dezvoltat de Studium Green, companie ce mai are la activ proiecte dezvoltate in municipiu.
Se estimeaza ca lucrarile vor dura aproximativ doi ani si jumatate. De altfel, imobilul este pre-certificat RoGBC (Romanian Green Building Council) ca proiect verde – Green Homes, indeplinind cerintele de locuinte sustenabile, care trateaza cu atentie proiectarea, constructia si operarea locuintei in vederea minimizarii impactului pe care acestea il au asupra mediului, scrie agendaconstructiilor.ro.
Imobilul va dispune de 228 de apartamente cu una pana la patru camere si de locuinte tip duplex, cu scara interioara.
Situat in zona de vest a orasului, in cartierul Zorilor, pe strada Frunzisului, la doar 10 minute de centru, complexul rezidential beneficiaza de o infrastructura bine pusa la punct, precum si de acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, cabinete medicale si zone comerciale.

Related posts

Lindab, acoperisuri colorate, la preturi prietenoase

Stefana Muresan

Primul parc agroindustrial din Moldova, salvat de la eșec, devine pol agricol al regiunii. TransAgropolis, în plin proces de extindere

redactia

Curs gratuit pentru startup-urile de criptomonede/blockchain

Papuc Irina

Leave a Comment